Тъмната страна на "Германската Нова Медицина" и Хамер

• 65 671
  • 941
  •   1
Отговори
# 300
Ивонска,прави каквото искаш. Peace
Волна птица бьди  bouquet

# 301
  • София
Искам да попитам нещо.
Има ли някой от тук спорещите, който би разчитал само и единствено на ГНМ в случай, че е с диагноза рак ?
Ама честно ми отговорете, моля !
Ще задам въпроса си и в другата тема.

# 302
Искам да попитам нещо.
Има ли някой от тук спорещите, който би разчитал само и единствено на ГНМ в случай, че е с диагноза рак ?
Ама честно ми отговорете, моля !
Ще задам въпроса си и в другата тема.

И аз съм имала подобно питане в по-предни постове.
От противниците на теорията - НИКОЙ. Правилно си задала въпроса си и в другата тема. Дано получиш искрени отговори.

# 303
  • София
Все си мисля, че няма да ми отговорят.

# 304
Аз и цялата ми фамилия НИКОГА не бихме се подложили на химиотерапия и льчетерапия.
Изцяло ще се подложа на ГНМ терапия защото сьм запознат добре.Предполагам останалите няма да могат така категорично да отговорят поради недостатьчно знание. Peace

# 305
  • София
А аз съм абсолютно сигурна, че ако на някой от вас бъде поставена диагноза РАК, първо ти Кристиан ще бъдеш този, който ще /се/ подложи на традиционната.
Убедена съм, че има нещо вярно в ГНМ, което би помогнало на трационната медецена.
Убедена съм, че силната и позитивна енергия, вярата спомагат за добрия изход.
И какво значи знанието ?
Да заучиш теория, необоснована и непокрита с факти ?

# 306
Не ми се спори за това,кой в какво е убеден за моите решения.
  bouquet
Надявам се разбираш,че това,което си написала
Цитат
А аз съм абсолютно сигурна, че ако на някой от вас бъде поставена диагноза РАК, първо ти Кристиан ще бъдеш този, който ще /се/ подложи на традиционната
най малкото не ти подхожда на вьзрастта.Без да искам да те обидя с нищо защото и аз сьм горе долу на твоите години  bouquet
Помолих те да споделиш конфликта си,който каза,че си открила....ще го направиш ли..

# 307
  • София
Кому ще е нужно да споделя ?
Ти най-добре знаеш през какво съм минала за да съм жива и здрава след 17 години.
Благодарение на кого мислиш че е. На ГНМ ?
Едва ли ! Не едва ли. Категорично - не.
ГНМ, пак казвам - не отричам. Оказва психично, може би въздествие. Укрепва духа, търсейки причините , довели до диагнозата. Което, пак според мен, помага при лечението с медикаменти.
Що се отнася до възрастта ми - ами просто се гордея, че съм достигнала тази възраст и то благодарение  на това, което Вие отричате.

# 308
Нужно е да споделиш,за да се види дали наистина конфликта ти отговаря на заболяването.Но ако наистина е така,ще се затвьрди желязното правило за рака по ГНМ,а явно никой не иска да стане така.Дори и ти.
Затова мисля,че не е честно,че не искаш да споделиш. Peace

# 309
  • София
Ако това ще те направи по щастлив - да, конфликта  ми отговаря на желязното правило на ГНМ.
Но и преди да го намеря, пък и сега не бих се доверила.
Защото е философия.
Защото излекуван от рак с метода на ГНМ  просто НЯМА.
Никой не казва, че трационната медицина лекува изцяло. Всички знаем, че се отлага във времето. Така, както и всички други тежки, ако мога така да се изразя, заболявания.

# 310
Хули,
Благодаря за доблестта ти  bouquet  bouquet  bouquet
Има излекувани и то много.Просто не знаеш за тях.
Трад.медицина не лекува рак,както си призна и една форумка/медик по назад в темата.
Нито знае причината за рака.
Но се радвам,че си здрава вьпреки терапията.  bouquet

Цитат
Ако това ще те направи по щастлив - да, конфликта  ми отговаря на желязното правило на ГНМ.
Но и преди да го намеря, пък и сега не бих се доверила.
Защото е философия.
Защото излекуван от рак с метода на ГНМ  просто НЯМА.
Никой не казва, че трационната медицина лекува изцяло. Всички знаем, че се отлага във времето. Така, както и всички други тежки, ако мога така да се изразя, заболявания.

# 311
  • София
Смятам и да бъда, Кристиан  Peace

# 312
  • София
Да се допълня.
Осланяйки се на ГНМ, търсейки конфликта и решението му....
Можеше и да не съм жива вече, как мислите ?
Пък и моята диагноза е от 17 години. Тогава ГНМ, пък и д-р Хамер нямаше ooooh!

# 313
Има излекувани и то много.Просто не знаеш за тях...

Да, знаеш само ти и последователите на ГНМ и никой друг жив човек.

Цитат
Но се радвам,че си здрава вьпреки терапията.  bouquet

Колкото е субективно това изказване, толкова и невярно.  Както е споменавала преди - "Живее пълноценен живот". А и не е единствена.

# 314
ГНМ е открита 1981 година.

Общи условия

Активация на акаунт