Тъмната страна на "Германската Нова Медицина" и Хамер

• 65 672
  • 941
  •   1
Отговори
# 225
Важното е, че всеки може да си кани гости, които за пръв път влизат в алтернативния.. Wink

# 226
...

Ти нали се лекуваш по методите на стандартната медицина?

Грешен извод. Виждала съм резултатите и в борбата с рака.

# 227
...

Ти нали се лекуваш по методите на стандартната медицина?

На какво резултатите си виждала?

# 228
Tук някои хора малко,а?
Вси4ки от австрйиската тема и не само ме поzнават и zнаят коя сьм...хайде по спокойно с параноята.
Ве4е се 4удите как да се иzмькнете от глупостите си.И собствените ви глави май ви пре4ат.

Цитат
Хамер е доказан престъпник, антисемит, лежал е в затвора неколкократно във Франция и Германия и го очакват още присъди в Германия и Австрия. От правосъдието се крие като не се завръща в тези държави. Последователите му в Германия са десни екстремисти и антисемити, престъпници, повечето от които нямат абсолютно никакви медицински познания, а само сляп фанатизъм.
Това може само платен 4овек да го напи6е,пьлен сьс zлост в сьрцето си.

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 21:47 от dide

# 229

Може ли, на свой ред, да те попитем ти с какво би се лекувала, ако заболееш от рак?

# 230
...

Аман от искащите да отворят очите на нас заблудените  ooooh!

Някой ви занимава на ЛС ли с темата...? Ако искате чете, ако не недейте. Има администратори на форума и те преценят на кое къде му е мястото.

"На какво резултатите си виждала? "

...хора, които живеят след операция, химиотерапия и лъчетерапия пълноценен живот и времево това не е ограничено. Вече съм писала конкретно.

# 231

Може ли, на свой ред, да те попитем ти с какво би се лекувала, ако заболееш от рак?

Нямам такава настройка да си го представя. Не знам, но няма да стрелям слепешката. Истината за мен е, че ако имаш достатъчно фин. средства да си позволиш лечение в чужбина с традиционни методи има 100% успеваемост, в зависимост от стадия, разбира се.
 Не сме в равностойно позиции с теб, защото аз не съветвам никого да следва дадена линия, каквото правите вие в ГНМ-темата.
Аз си чета и си заключавам за себе си, не отричам алтернативната медицина, но не знам за реални нейни успехи конкретно с този тип заболявания. Фанатизираните проповеди не са мой патент, а на други съфорумци.

# 232
...

Аман от искащите да отворят очите на нас заблудените  ooooh!

Някой ви занимава на ЛС ли с темата...? Ако искате чете, ако не недейте. Има администратори на форума и те преценят на кое къде му е мястото.

"На какво резултатите си виждала? "

...хора, които живеят след операция, химиотерапия и лъчетерапия пълноценен живот и времево това не е ограничено. Вече съм писала конкретно.

То оставаше и на ЛС да почнете да ми пишете  ooooh! . Малко ли е, че темата я има в няколко подфорума, повечето, от които преглеждам редовно. Да не говорим, че е напълно излишна.

Не знам какви резултати си виждала. И аз имам близък с такава диагноза. Смея да твърдя, че е сред нас въпреки лечението на традиционната медицина, самият той го твърди. И не, живота им не е пълноценен- те са осакатени завинаги от тази тъй хуманна медицина  Sick . За твоя информация въпросния ми близък днес никога не би предприел подобно лечение и гледа по съвсем друг начин на живота, здравето, болестта и излекуването. Това би трябвало да говори достатъчно

И за да влезна в тоната ти
Цитат
аз не съветвам никого да следва дадена линия, каквото правите вие в ГНМ-темата
хората сами идват и питат,не им се натрапва информацията и никой не ги принуждава да четат
Цитат
Ако искате чете, ако не недейте.
, нали така  Thinking
 не трябва да им се отговаря, може би  Thinking .
Цитат
Аз си чета и си заключавам за себе си
ами чудесно заключавай си, защо обаче споделяш заключенията си с нас  Thinking

# 233
.... защо обаче споделяш заключенията си с нас  Thinking

Защото са по темата.

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 22:41 от Vesito_T

# 234
Истината за мен е, че ако имаш достатъчно фин. средства да си позволиш лечение в чужбина с традиционни методи има 100% успеваемост, в зависимост от стадия, разбира се.

Извинявай, ама от това по- наивно изказване просто не мога да си представя. Ако беше така, нямаше да има нито един богаташ, умрял от рак. Чувай се, какви ги приказваш друг път. Само тук във форума да разровиш, ти стига, ако имаш очи , да видиш.

Приличаш ми много на една друга потребителка. Същият хъс за заяждане, надничане в чуждата паница, подстрекаване и спортна и не толкова спортна злоба.
Ve$$elka????

Persona, отпратките , които дадох си бяха на място. Не бяха встрани от темата. Писах преди това, защо го слагам там. Ти четеш ли въобще или от бързане да плюеш нямаш време.
Още нищо по законите не си казал. Кога смяташ да го направиш , докторе? И откъде толкова време да превеждаш и да пишеш по форумите? Нямаш ли пациенти?

# 235
  • София
Май постовете, които прочетох са малко хаотично написани, та нещо не разбрах?
Или пък аз не съм в кондиция вече ?
Но искам да ви кажа - пак!
Повтарям с риск да не ме разберете.
От 17 години съм с Рак.
В идеално здраве съм досега.
Винаги съм работила и живота ми е пълноценен.
Вярно преминала съм многократни процедури на лечение.
Всичките с традиционната медицина.
Това за ЛС , аз ви занимавам.
Но ако настоявате ще напиша всичко, което ви интересува тук, в тази тема.
Има много неща, които мога да кажа.

# 236
Май постовете, които прочетох са малко хаотично написани, та нещо не разбрах?
Или пък аз не съм в кондиция вече ?
Но искам да ви кажа - пак!
Повтарям с риск да не ме разберете.
От 17 години съм с Рак.
В идеално здраве съм досега.
Винаги съм работила и живота ми е пълноценен.
Вярно преминала съм многократни процедури на лечение.
Всичките с традиционната медицина.
Това за ЛС , аз ви занимавам.
Но ако настоявате ще напиша всичко, което ви интересува тук, в тази тема.
Има много неща, които мога да кажа.
Чудесно, радвам се за теб. Той ракът е лечим. Който казва, че по презумпция е нелечим, лъже.  bouquet

# 237
Хули турбото,
разбира се, че си един от стотиците примери за това, което разказваш.  Още дълги години здраве ти желая.

Спиролина на орторексичния галактически кон
: "Той ракът е лечим.."

Да, с традиционна медицина при това в конкретния случай.

multimodal,
Ако можеш ми отговори на чуденката. Според ГНМ рак на гърдата/тестисите е конфликт с детето или грешно съм разбрала? Т.е. всеки с такъв тумор има дете...!?

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 22:42 от Vesito_T

# 238
  • София
И аз го желая на всички, които не се страхуват да " понаглеждат" своето тяло.
Май поизместихме темата, затова спирам  Peace

# 239
Нямам такава настройка да си го представя. Не знам, но няма да стрелям слепешката. Истината за мен е, че ако имаш достатъчно фин. средства да си позволиш лечение в чужбина с традиционни методи има 100% успеваемост, в зависимост от стадия, разбира се.

Не сме в равностойно позиции с теб, защото аз не съветвам никого да следва дадена линия, каквото правите вие в ГНМ-темата.
Не се сещам аз лично някъде някого да съм съветвала, без да ми е било поискано - казах единствено за себе си. Peace
Освен това вече направих забележка на Ивонска (интересно как така не се е включила още  Rolling Eyes), че не обичам да ме категоризират, поставяйки ме във 2 л. мн.ч. Имам си собствено мнение, до което съм достигнала след доста четене, сравняване и мислене. Ако споделям някои идеи, значи са проверени и/или съм намерила съпоставки с други такива.

Цитат
Аз си чета и си заключавам за себе си, не отричам алтернативната медицина, но не знам за реални нейни успехи конкретно с този тип заболявания. Фанатизираните проповеди не са мой патент, а на други съфорумци.
Не са и мои. Simple Smile
И никак не обичам да ми се натрапват неща, които съм проверила и отхвърлила.
Били те много популярни и рекламирани...

Общи условия

Активация на акаунт