Тъмната страна на "Германската Нова Медицина" и Хамер

• 65 714
  • 941
  •   1
Отговори
# 210
Vesito_T
То4но теб имах пред вид преди в постинга си.Иска6 да иzмькне6 полеzното zа себе си и да продьлжи6 да плюе6.
Е не става.
И коментира6 не6та от Новата Медицина беz иzоб6то да има6 понятие как се процедира,ама иzоб6то.

Не се припознавам в постинга ви. Полезно за мен нищо не съм измъкнала. Измъкнах доказателства за жертвите на лудостта му. За мен медицината лекува тумори. Дори в България има вече стотици случаи, пък вие си отричайте колкото искате. Казах, че приказки "по принцип" не ме занимават. Ако имате реално доказателство на излекуван по ГНМ - представете го. Очевадно е, че всички разбирачи от ГНМ, ползват фантасмагориите си върху други лица, но не лекуват себе си така или свои роднини. Повече каквото и да ми говорите...

Ти нали се лекуваш по методите на стандартната медицина? Какво си се запритеснила за останалите тогава? Нали си открила своята истина и си довлна и щастлива с нея? Какъв ти е проблема с това, че някой не пие лекарства и се справя с други методи?
Нека да поговорим и за тъмната страна на традиционната медицина, а? Защото толкова машинации и престъпна подлост едва ли ще намериш другаде  Sick.

Аман от искащите да отворят очите на нас заблудените  ooooh!

# 211
В4ера сьседа умря от Новата Медицина.Ей сега 6те го впи6а в един блог и ето о6те едно "докаzателство".Става ли?
Вие сте доста наивна тогава.
Спонтанните ремисии на кого се приписват?
Хилядите слу4аи на неоткрити минали от само себе си zаболявания пак ли са zаслуга на медицината?
Реални докаzателства колкото искате.Аz сь6то сьм едно от тях.
Приzнавам,4е при спе6ен слу4ай 6те полzвам трад.медицина,а и др.Хамер никога не я отри4ал.Но zа вси4ко останало досега (ве4е 10 години) "полzваме" Новата Медицина и е работила беzоткаzно.И рак сме лекували и хрони4ни zаболявания.За леките болежки не споменавам иzоб6то.При тях пьк най лесно се виждат как проти4ат двете фаzи и как zавьр6ват до последния zакон.
Но наистина трябва да си добре zапоzнат,ина4е може да си направи6 някоя беля сам,ако се лекува6 беz специалист zа не6то сериоzно.
Елементарно е,но не е zа всеки.

Цитат
Не се припознавам в постинга ви. Полезно за мен нищо не съм измъкнала. Измъкнах доказателства за жертвите на лудостта му. За мен медицината лекува тумори. Дори в България има вече стотици случаи, пък вие си отричайте колкото искате. Казах, че приказки "по принцип" не ме занимават. Ако имате реално доказателство на излекуван по ГНМ - представете го. Очевадно е, че всички разбирачи от ГНМ, ползват фантасмагориите си върху други лица, но не лекуват себе си така или свои роднини. Повече каквото и да ми говорите...

# 212
Laughing

Да не би да са баннали Christian, че се появи Dide?

Определено има връзка между двете имена, защото ми направиха впечатление подобният стил, теми и "почерк":

Re: Ваксини Дискусия
Цитат
Цитат на: dide « #297 Петък, 05 Септември 2008, 11:18 »
Никога не сьм писала в таzи тема.Старата я следях с интерес.

Аz сьм 100% НЕzа6титник на ваксините.Не ваксинирам детето си и никога няма да го направя.Не ми трябват ничии аргументи ЗА или ПРОТИВ.
Прави впе4атление,4е ВИНАГИ се намират хора (дали са поду4ени или не zнаят zа какво става дума в действителност не zнам и не ме интересува) ,които да бльфират,да се опитват да всяват смут,да поддьржат страха,раzколебанието на родителите и по тоzи начин да поддьржат тоzи монопол.

Последното,което имам zа ваксини е таzи информация.
.........
Мьжьт ми работи на едно място с Кристиан.Поzнавам и семейството му.От тоzи човек сьм научила толкова,колкото zа цялото си следване не можах да науча.
Благодарна сьм му от сьрце zа всичко,което е направил zа нас и което прави zа останалите и пациентите.
Болно ми стана,4е има бан.Точно тоzи човек.  Cry

Както са казали хората:

"Човек профила си мени, но нрава - не."  Wink

А може би и IP-то не. Ще попитаме администраторите. А също:
Може ли да се "дърпат уши" заради cheating - изказване на еднакви мнения от един и същи човек с различни профили и оспамване на темата?

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 23:29 от Persona

# 213
И още нещо ще попитам администратрите:
Дали може да изтрият безсмислените и тавтологични постове на "Dide"?
Могат ли да баннат Christian/Dide завинаги?

Има си форумни правила - можеш да прочетеш в кои слуаи се слага бан.

Ти как доказа, че си лекар? И за сетен път - какво общо има личността на някой в тази тема с ГНМ?
И кое доказва правотата на твоята теза.. ?  newsm78

# 214
  • София
Прочетох почти всичко написано дотук.
Нямам намерение да ви убеждавам в противното на вашето мислене.
Всеки сам решава за себе си.
Прочела съм и доста материали от ГНМ.
Не отричам и някои  писания там.
Аз съм с диагноза РАК. От 1992 година.
Лекувала съм се изключително с традиционната медицина и вярвам - факта, че съм жива е благодарение на нея.
Няма да изпадам в анализи...
Имала съм конфликт, намерила съм го. Но представете си...
Ако аз чаках да  намеря конфликта и да го реша, щяха да минат години, пък и никой не ми дава гаранции, че намирайки и решаването на конфликта ще ме избави от гадната твар.
Не ме питайте какво преживях. Ако се интересувате, има къде да го прочетете.
Далеч съм от мисълта да ви призовавам да мислите много, преди да предприемете необмислени действия било за вас, било за ваши близки /недай си боже децата ви/.
Привърженик съм на силното позитивно мислене, на позитивната енергия, която влагаме във всички дейности в нашия живот.
И кой каза, че РАКА е нелечима болест ?
Дали диабета е лечим или сърдечните, или бъбречните или ...........
Сдобиеш ли се с някакво заболяване, то си остава и трябва да се грижиш за себе си, за да не прогресира, нали ?
Надявам се, че поста ми  е по темата и не подразних никой.

# 215
Persona, не откачай... И теб те гонят черни хеликоптери май...
Случаят с бана на Кристиян всички го знаем и за твоя информация абсолютно всички компютри, от които някога е писал са били блокирани... Аз имах същия бан, при мен също всички компютри бяха блокирани (нищо, че повечето са служебни)...

# 216
Хули турбото - радвам се, че сподели. Ако не ти е проблем може ли да напишеш какъв тумор и с какво си лекувана от традиционната медицина?
Биха били интересни и другите методи, които си ползвала.

Никой. Simple Smile Според няколко души тук, се лекува хирургично, и с химио и лъчетерапия.
Само не разбрах кое от всичките лекува..?  newsm78

# 217
  • София
Казах, че не съм ползвала други методи.
Хирургично, химиотерапия и лъчетерапия, комплексно лечение.
Не съм ползвала други "услуги" освен българските.

# 218
Ето 4е се стигна до същноста и целта на темата.
Не 4е се мисли за хората и тяхното здраве.
Просто определени потребители пре4ат,регваме се наново и пускаме тема.
Браво,то4но в стила на традиционната медицина-имате проблем с даден орган,крайник и т.н.,режем го,махаме го и няма проблем.

# 219
  • София
Браво,то4но в стила на традиционната медицина-имате проблем с даден орган,крайник и т.н.,режем го,махаме го и няма проблем.

Интересно ми е Вие какво бихте направила, ако в даден момент се докаже наличие на злокачествен тумор в даден орган или крайник във Вашето тяло или пък в съответното на Вашето дете ?

# 220

Извинявай, изглежда не съм разбрала правилно това:
Цитат
Имала съм конфликт, намерила съм го.
Надявам се наистина да е така и да нямаш рецидиви.

Аз пък имам друг горчив опит. Свекър ми (и покрай него всички) живя 1 седмица с диагнозата рак, поставена му в Онкологията. От комисията, след направени две биопсии в рамките на няколко месеца (първата от които отрицателна, а втората така и не видяхме) му назначиха лъчетерапия, под предтекст, че операцията не се поемала от НЗОК.
При посещение в частния кабинет на завеждащ отделението, какъвто имат повечето онколози, става ясно, че тя не е съгласна с диагнозата на лекуващия лекар - видяла е резултатите от двете биопсии.  Shocked

# 221
  • София

Извинявай, изглежда не съм разбрала правилно това:
Цитат
Имала съм конфликт, намерила съм го.
Надявам се наистина да е така и да нямаш рецидиви.

Аз пък имам друг горчив опит. Свекър ми (и покрай него всички) живя 1 седмица с диагнозата рак, поставена му в Онкологията. От комисията, след направени две биопсии в рамките на няколко месеца (първата от които отрицателна, а втората така и не видяхме) му назначиха лъчетерапия, под предтекст, че операцията не се поемала от НЗОК.
При посещение в частния кабинет на завеждащ отделението, какъвто имат повечето онколози, става ясно, че тя не е съгласна с диагнозата на лекуващия лекар - видяла е резултатите от двете биопсии.  Shocked

Не бих разисквала казуса точно тук.
Би могло на ЛС.

# 222
Прочетох почти всичко написано дотук.
Нямам намерение да ви убеждавам в противното на вашето мислене.
Всеки сам решава за себе си.
Прочела съм и доста материали от ГНМ.
Не отричам и някои  писания там.
Аз съм с диагноза РАК. От 1992 година.
Лекувала съм се изключително с традиционната медицина и вярвам - факта, че съм жива е благодарение на нея.
Няма да изпадам в анализи...
Имала съм конфликт, намерила съм го. Но представете си...
Ако аз чаках да  намеря конфликта и да го реша, щяха да минат години, пък и никой не ми дава гаранции, че намирайки и решаването на конфликта ще ме избави от гадната твар.
Не ме питайте какво преживях. Ако се интересувате, има къде да го прочетете.
Далеч съм от мисълта да ви призовавам да мислите много, преди да предприемете необмислени действия било за вас, било за ваши близки /недай си боже децата ви/.
Привърженик съм на силното позитивно мислене, на позитивната енергия, която влагаме във всички дейности в нашия живот.
Дали диабета е лечим или сърдечните, или бъбречните или ...........
Сдобиеш ли се с някакво заболяване, то си остава и трябва да се грижиш за себе си, за да не прогресира, нали ?
Надявам се, че поста ми  е по темата и не подразних никой.

bouquet  Мерси, че някой онагледи моите постове. Аз не мога да разказвам подробно, защото нямам позволението на конкретните лица

Хули турбото, пожелания за здраве от мен и много позитивизъм, който не ти и липсва. Hug

# 223
Мисля, че няма нужда, всеки може да си направи изводите.
Колкото до лечението на рак, бих обсъдила методите за лечение - коя терапия как действа и кое точно лекува.

По темата - според ГНМ, след като е решен конфликта, дори да не се оперира тумора, организмът се справя с него. Или остава капсулован, или организма го резорбира. Втората част от тази теза се споделя от доста алтернативни методи (не мога да кажа всички, по простата причина, че не ги познавам).

Има достатъчно данни за спонтанни ремисии, особено преди въвеждането на посочените от теб методи. После вече се смята, че те се дължат на терапиите.

# 224

Интересно ми е Вие какво бихте направила, ако в даден момент се докаже наличие на злокачествен тумор в даден орган или крайник във Вашето тяло или пък в съответното на Вашето дете ?
Може ли за деца да не говорим?Не ми е приятно все пак така отправеното "пожелание".
На мен са ми казвали в 3 разли4ни болници,разли4ни лекари,4е имам такова нещо.Ако не бях силна духом,може би наистина щях да се разболея.Може би и това да им беше целта.Аз не им повярвах,накрая си намерих специалист,който обясни защо всъщност онези са видели нещо такова.
Не ми се мисли ако вярвах и се доверявах какво можех да направя със себе си.

Искам да ви помоля да се въздържате от подобни коментари,не е приятно да си представяш такива неща.А тъй като не е и полезно,мисълта е мощно средство,не виждам защо трябва да питате хората такива неща.
Разбирам,4е сте преживяли немалко.
Но вие не знаете другите през какво са преминали,за да бъдат отвратени от традиционната медицина,нали?
И не говорим за един единствен слу4ай,лошо сте4ение на обстоятелствата или неподходящ медик.Говорим за системна злоупотреба и неспособност за диагностициране и правилно ле4ение.

Общи условия

Активация на акаунт