Тъмната страна на "Германската Нова Медицина" и Хамер

• 65 598
  • 941
  •   1
Отговори
# 330
За каузата ви трябват последователи, които религиозно вярват във въпросната "медицина", дано само не дадем принос в списъка с лошо свършилите надежди...

Кой точно мой пост звучи махленски и в него не се забелязва логика? Би ли посочила кой точно? Пък аз ще ти обясня по-бавно защо е по същество...
Не, драга.
Има си тема за ГНМ, хората четат, и ако намерят за необходимо, се включват - питат, четат и пишат. Аз чета отскоро и не съм забелязала някой да натрапва нещо, нито да ограничава. Повечето от темата за ГНМ отдавна са излезли от руслото на традиционната медицина, по свой избор.  Peace Търсят и намират начин да допълват информацията си за холистичния поглед върху човека и неговото здраве.

За чесането на езиците мога да ти препоръчам да се върнеш назад и да прочетеш какво си писала.
И ако намериш нещо конкретно (за ГНМ и Хамер) - ела го цитирай.
Даже не става ясно, след толкова много твои постове в тази тема, какво точно е мнението ти, но важното е да си против..

Та, според теб ГНМ дали е заблуда, а Хамер шарлатанин и престъпник?

# 331
  • София
...

Авторитетните институции в далеч по-развита и цивилизована държава от България са се произнесли по този въпрос, какво значение има аз какво мисля за фактологията?!

# 332
kaigi ти не схвана какво съм писала ли или просто те мързи да се поразровиш.Има достатъчно информация която те интересува и каквато ти е изгодна  Wink

Цитат
И защо да се трият постовете, всеки който има глава на раменете си може да прецени, кое е махленско или не! Не виждам, защо са тези непрестанни призиви за цензуриране  на темата.

Ами защото просто ми губят врмето ,и несъдържат никаква съществена информация ,а самите те целят темата да се превърне в махленски спор.Например като този
Цитат
Аз преценявам кое ми отива и къде да пиша и не ме вълнува какво мислиш, но разбирам отчаяните ви опити да се отървете от трезво мислещи хора като мен. За каузата ви трябват последователи, които религиозно вярват във въпросната "медицина", дано само не дадем принос в списъка с лошо свършилите надежди...

Кой точно мой пост звучи махленски и в него не се забелязва логика? Би ли посочила кой точно? Пък аз ще ти обясня по-бавно защо е по същество
Както и всичките и писания  в тази тема .
Ивонска още един съвет-ако ти си мислш ,че си трезвомислещ , твоя си работа .Но пък аз мисля ,че всичките ти постове се по махленски написани.
Както се казва разни хора ,разни идеали.
Но престани да се изявяваш като защитник на онеправданите
Цитат
Стреснати от атаките им майки са ме поздравявали на ЛС за смелостта да назова очевидното...
Незнаех ,че имало толкова стеснителни и срамежливи душици.Но пък ти ивонка ,определено страдаш от комплекси.
Аз съм дотук ,махленските спорове не са в стила ми.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 10:31 от samuin

# 333
  • София
samuin, нищо не разбрах от гневния ти пост: нито кои са "онеправданите", нито какви са ми комплексите...

Тази тема не се различава от "вашата", но представлява обратната страна. При вас доста злостно се атакува всичко конвенционално, защо тук да не може да разсъждаваме и споделяме мнения и виждания? Защо? Точно както вие защитниците го правите...

# 334
...

Авторитетните институции в далеч по-развита и цивилизована държава от България са се произнесли по този въпрос, какво значение има аз какво мисля за фактологията?!

Изразяваш мнение все пак, само дето не става ясно какво! Simple Smile
Достатъчно противоречиви постове.. и нищо конкретно. Важното е да има спор и ти да си опозиция, а за какво се спори няма значение.. 

Извинявам се за оф-а,
но както виждам напоследък тук се пишат нищо не означаващи празни приказки, само за да се пълни темата.
Подкрепям samuin , че вече придобива вида на махленски клюкарник. Peace

# 335
  • София
Да, ще бъде страхотно да се оттеглите във "вашата си махала", където ние не дебнем, за да създаваме конфликти с всякакви средства...  Peace

# 336
Да, ще бъде страхотно да се оттеглите във "вашата си махала", където ние не дебнем, за да създаваме конфликти с всякакви средства...  Peace

Спи спокойно ,няма те те притеснявам повече Simple Smile
И моля те не си взимай сбогом с мен ,само и само да не оставаш валат .

Пък може тогава да напишеш нещо по смислено и съществено по темата.

# 337
  • София
Достатъчно смислено е да се обърне внимание на хората, които възлагат надеждите си на ГНМ, че се държите... хм, меко казано подозрително за люде, чиято единствена цел е да помагат...

Нека просто четат и наблюдават - и сами ще стигнат до моите изводи! Даже не е нужно да ме харесват или подкрепят.  Peace

# 338
Достатъчно смислено е да се обърне внимание на хората, които възлагат надеждите си на ГНМ, че се държите... хм, меко казано подозрително за люде, чиято единствена цел е да помагат...

Нека просто четат и наблюдават - и сами ще стигнат до моите изводи! Даже не е нужно да ме харесват или подкрепят.  Peace

Добре де, ще ни запознаеш ли най-после с твоите изводи??

Но конкретно по темата - какво мислиш за ГНМ, а не кой какъв е и как се държи - тя не е за това все пак.  Peace

# 339
...
Добре де, ще ни запознаеш ли най-после с твоите изводи??[/b]
...

Какво ще рече "изводи"? newsm78

Какви са вашите "изводи" на последователите. Някого излекувахте ли по ГНМ вие тук?
А себе си лекувахте ли по ГНМ?
Или всичко е експеримент с участие на потребителите? 

ooooh! "На чужд гръб и 100 тояги са малко"

# 340
...
Добре де, ще ни запознаеш ли най-после с твоите изводи??[/b]
...

Какво ще рече "изводи"? newsm78
Например,  как ще разтълкуваш всичко написано в тази тема от Ивонска и ето това тук..?  newsm78
Каква е позицията и за ГНМ и на какво/кого всъщност е опозиция?

Ако преди време, на искрения ми интерес към ГНМ не бяхте реагирали като секта, в която се опитват да проникнат, не бих и помислила за нещо съмнително...  Wink Аз и към момента не отричам всичко, касаещо ГНМ, не може да не ти е направило впечатление...
От тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=390073.15

ПП. Другите въпроси, ако не са с цел заяждане, ги задай в темата за ГНМ.  Peace

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 12:58 от multimodal

# 341
....
А себе си лекувахте ли по ГНМ?
....

От както се запознах с ГНМ, първо, следя да не допускам конфликти за себе си и детето си, а ако все пак такъв възникне, което се случи вече някалко пъти, бързо го намирам, което ми е 50% от лечението. След това използвам средства (не лекарства) за облекчаване на лечебната фаза и до момента съм се справяла с тези фази за много по-кратки периоди - няколко часа до 1-2 дни. Проблемите ми не са били сериозни, просто защото вече знаеки за конфликтите трудно ще допусна сериозен такъв.

Недопускането на конфликти не означава да избягваш хора и ситуации, а просто преосмисляне на начина, по който приемам харата и ситуациите и отпадането на възможния конфликтен елемент в тях. Същото правя и с детето си - никога не го оставям да плаче, независимо колко неудобно може да е за мен; а ако има потенциално конфликтна ситуация, внимавам да го певеда през нея без конфликт. Не е нищо сложно - всеки родител може да го направи.

# 342
ivonska, вече няколко пъти в няколко теми те чета и май разбирам проблема ти... Не си против ГНМ, не си 100 % сигурна, че ваксините са полезни (иначе нямаше въобще да влизаш в темата против ваксините)... Единственото, което те притеснява е, че във въпросните теми не са те приели с отворени обятия... Ти на такова отношение не си свикнала явно и това говори, че в тези теми се подвизават секти някакви от неадекватни злобни потребители, които се страхуват от такива будни личности като теб и за това не ги допускат до себе си... Правилно ли те разбрах??    Thinking 

# 343
  • София
ivonska, вече няколко пъти в няколко теми те чета и май разбирам проблема ти... Не си против ГНМ, не си 100 % сигурна, че ваксините са полезни (иначе нямаше въобще да влизаш в темата против ваксините)... Единственото, което те притеснява е, че във въпросните теми не са те приели с отворени обятия... Ти на такова отношение не си свикнала явно и това говори, че в тези теми се подвизават секти някакви от неадекватни злобни потребители, които се страхуват от такива будни личности като теб и за това не ги допускат до себе си... Правилно ли те разбрах??    Thinking 

Някога не бях сигурна, вече съм убедена, че е по-добре да ваксинирам детето си. Времето, за което говориш и четях темата, и се колебаех за ваксините, безвъзвратно отмина за мен.  Peace

Както развитието на нещата доказва, късмет съм извадила, че не ме приехте с отворени обятия!  Laughing Не ми е проблем, случвало се е да не ме харесват.  Laughing

ПП. Някой от неуморимата ударна група лекувал ли е нещо по-сериозно с ГНМ и какво? (за гърло и хрема не питам)

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 14:40 от ivonska

# 344

ПП. Някой от неуморимата ударна група лекувал ли е нещо по-сериозно с ГНМ и какво? (за гърло и хрема не питам)

ОК.Ще споделя .Виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371914.45
Макар ,че тогава и бегла представа нямах за ГНМ.
И още нещо ще споделя .Преди доста време имах приятел ,който в последствие разбрах ,че имал генетален херпес .Много рядко използвахме предпазни средства.Когато разбрах ,отидох при гинеколога си ,прегледи ,изследвания .Но за голямо негово учудване аз не се бях заразила.

Общи условия

Активация на акаунт