АВГУСТинските деца боядисват за Великден шарени яйца!

• 12 490
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
  • В светлината на слънцето
Ади, ама тия в аптеката са си за убиване.  #2gunfire Как така ще плащаш втори път, след като веднъж вече си го платила. Или да ти дадат пентаксим, или да връщат парите.  Naughty Ей, много нагли станаха тия хора напоследък. Twisted Evil А пропо - на 27-и при Велев ли ще ходиш?
Ментина, ох, това нещо с улиците е много гадно.  ooooh! А децата растат... и стават все по-самостоятелни. Thinking

# 46
  • Germany
Велев е супер, от Шейново ако за него говорите   Peace Също и Нецов - него препоръчвам с 2 ръце - той ми беше гинеколога в София  Peace

И аз оня ден се ядосах на моя гиньо - нямало часове до края на май  ooooh! ooooh! само един час незнам си кога в 7 без 15 бечерта  Whistling Whistling и им казах, че ще отида без час и без това дали си с час или без пак 2 часа чакане не ти мърда  Tired

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 14:51 от dezita

# 47
Дезита, що с такъв емотикон за Велев?  newsm78 Аз ходя при него от много отдавна и съм супер доволна. Той ми следеше и двете бременности и ми водеше ражданията, нямам оплаквания никакви. Peace И от Нецов имам много добри впечатления, но са индиректни - покрай познати, които са му били пациенти.

# 48
  • Germany
Лулу, объркала съм - искала съм долната да сложа  Peace

# 49
Лу-да ,при него.Чаках Тони да запише часове,ама тя май не записа,та аз му звъннах да си запиша.На всичко отгоре този беше единственият свободен,дори незнам дали цикъла ще ми е свършил тогава ooooh!Ае голяма каша.Иначе от Велев и аз съм супер доволна Peace

# 50
Здравейте днес  Grinning,

Лулу, честито бебче на кръстника на Теди. Да им е живо и здраво и много обичано и глезено  Heart Eyes
Ади, за платената ваксина не знам какво да кажа, освен, че е резил ! Трябва да кажеш на мъжа ти да иде да се разправя, да ви върнат поне паричките (от него може и по да ги е страх). А за гинеколога, защо не му звъннеш да обясниш положението, нека той да каже дали има смисъл да отидеш на насроченият преглед  ThinkingНа твое място така бих постъпила.
Ментина, и при нас е така - има "легнали полицаи" и някой превежда децата, облечен в ярко зелена жилетка. Но и тук има простаци (както навсякъде), та и аз ще го водя, докато не стане достатъчно голям, за да се пази. То от лошото май не може да се избяга, ако е писано да се случи, но поне да няма в какво да се упрекна.
Морска, аз гледах онзи път снимките на Варненската градина. Райско кътче е, не подозирах такава хубост. Някой ден, ако се случи да пътуваме натам, непремено ще ме заведеш, да полудват дечурлигата из нея.
Дезита, нима са толкова заети немсите гинеколози ? те като френските очни лекарфи бе, по три месеца чакаш за един прелед, а дотогава се спъваш по тротоарите  Laughing Rolling Eyes

Ние сутринта придружихме моята дружка до гинекологията (тя е бременна). Двете деца такова викане му удариха в чакалнята, че чак срам ме хвана. Където и да отидем не оставаме незабелязани, ей  ooooh! чудя се още ка ни търпят...

# 51
  • София
Лу, да им е живо и здраво бебчето и много да ги радва Grinning.
Ади, аз като капарирах ваксината и докато не си я взех много ме беше страх да не я продаде аптекарката, защото й исках някаква бележка, че съм й дала 30 лв, но тя не иска да ми даде, но Слава Богу не ме излъга. Стискам ти палци да се разберете и да не се налага да даваш отново пари Peace.
Ментина, и аз като взимам Дани, пресичаме една улица на която има пешеходна пътека, но познай дали шофьорите спират за да пресечем ние Whistling. Много е неприятно с това безумно шофиране, но за съжаление нищо не можем да направим Tired.

Момичета, кажете някакъв мехлем или балсам за заличаване на белези. Миналият месец ми излезе херпес между горната устна и носа, остана белег, а тази сутрин на същото място ми се появи нов  Close.

# 52
Марти, дерматоложката ми беше предписала заради белези по ръцете един крем,IALUSET (laboratoires Genevrier) се казва. Така и не се наложи да го ползвам, но само него знам. Друг е въпросът дали се продава у нас  Thinking

# 53
  • София
Добър ден от нас!
Райън още спинка но аз поседнах малко след всичко свършено Simple Smile
Ади,не си казала,че си записала час.... аз имам за 23  Party
Сега ви оставям да излезнаммалко да се поразходим като стане,че след това и утре включително няма да се вясвам грам при вас защото имам много ангажименти!

На всички весло посрещане на празника! Hug

# 54
Тони,ти имаш за 23-ти,ама нали беше обещала да ни запишеш и нас с Лулу,да ходим трите.Няколко пъти те питах и накрая се записах сама. Crossing ArmsМай,май,малко нечестно и несериозно постъпи......Като поемеш ангажимент или го изпълни,или кажи,че не можеш.Ама да обещаеш и да не го изпълниш........

За парите от Пентаксина-при всички случай няма да ги оставя.Няма да пращам мъжът ми-направо аз ще ида и такъв бесен скандал ще вдигна.... #Cussing outЕйййй,колкото и да се оптваш да си добронамерен,все на главата ще ти се качат Crossing Arms

# 55
Аааа, Димяни, черна точка... Mr. Green
Аз пък още не съм се наканила да си запиша час, голям съм заплес.  ooooh! Трябва през май да мина, че после лятото хич няма и да се сетя. Thinking
Дезита, Heart Eyes

# 56
Елисе ,какъв са тоя папмерс бански?За първи път чувам  Blush

# 57
Има едни наистина, с мечо Пух. Разликата с истинските памперси е, че те не са направени да попиват, или много малко, просто са като гащички, ако се случи детето да се изака например  Wink

# 58
  • Златна Добруджа
Има едни наистина, с мечо Пух. Разликата с истинските памперси е, че те не са направени да попиват, или много малко, просто са като гащички, ако се случи детето да се изака например  Wink

Аз купувах миналата година с картинка на рибката Немо /не, че това има значение/, бяха мисля на Хъджис. Тези бяха досущ като памперс-гащи, същата дебелина. Според продавачката обаче трябваше да не пропускат вода, т.е. да не попиват водата отвън, като е с тях в морето например. Обаче нямаше нищо такова  Whistling

# 59
  • Germany
И аз да се наканя да кача някакви снимки  Crazy Ето ни колко сме големи: http://picasaweb.google.com/dstaneva/Snimki#

Общи условия

Активация на акаунт