АВГУСТинските деца боядисват за Великден шарени яйца!

• 12 576
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Ментина, тези са. И аз съм останала с впечатлението, че бяха на Хъгис  Thinking При нас не пропиваха вода отвън,но и отвътре не пропиваха, тоест с едно пиш се пълни банският и протича. Заключих, че нямат гел за попиване, иначе биха станали като парашути в басейна.
Дезита, чудесни са ти дечицата.  Heart Eyes

# 61
  • В светлината на слънцето
Дезита, имаш прекрасни момчета!  Peace
Пфууу, аз пък взех, че хвърлих едно око на положението в яслата, в която кандидатстваме. Е, вече нямаме шанс. И 16-те свободни места вече са запълнени с деца, които събират повече точки от нас. Мдааа, Сашето няма да ходи на ясла. Дано догодина успеем да се уредим поне за градина. Thinking

# 62
Пуу, язък Лулу.  Sad Може пък да е за добро. Да е жива и здрава бабата.

# 63
  • Златна Добруджа
Дезита, много сте хубави - и тримата  Crazy  Flutter
Лулу, съжалявам за яслата.
Фр. Тони - с една дума - и двете не сме били доволни  Mr. Green  Hug

Брех, че съм активна днес ...  Blush

# 64
  • В светлината на слънцето
Абе аз така или иначе доста се колебаех за яслата. Може и да е за добро.  Grinning

# 65

Брех, че съм активна днес ...  Blush
Joy Правя ти компания, да знаеш  Laughing

# 66
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте.
Тук е пекнало едно слънце, дните започнаха да стават все по0 дълги и се скъсваме от разходки. Стъмва се в 10 вечерта и е голям кеф. Днес много работа имах, направо се убих, ноооо разходката не я пропуснахме за нищо.

Аз съм най- доволна от банските Либеро. Не е акала в тях (слава богу), но може да е пишкала, Трудно е да се разбере като е в басейна. Не се надуват, не попиват, но си стоят плътно  Peace Лятото беше по голо дупе на плажа и не съм имала проблеми. Само веднъж ми се напишка.
Пробвам да я уча на гърнето. Нооо седи там по 5 минути и нищо не върши. Следващия път, пак така. Така неможе да разбере за какво служи. Незнам какво да я правя направо  Thinking

Ади, точно така и Йована се чеше с долната си челюст и такова скърцане настава. Вече и проби единия кучешки, гледам втори е на ред. И явно има затишие, защото яде като озверяла последните дни. Дано поне качи някой грам от цялата работа  Laughing Иначе моя съвет е да не си слушаш хомеопата, а си отиди на контролния преглед и ека те прегледа от до. Ти каза, че имаш раничка от дълго време, с това шега не бива, профилактичните, редовни прегледи за задължителни  Peace
За ваксината- нямам думи. Нестига, че се плащат там, ами и ви разиграват. Егати.  Close

Между другото какви са тези ваксини по това време? На Йована тук и сложиха последната на година и 3 месеца и казаха, че следващата е на 2,5 години  newsm78

Слънчогледке, колко сантиметра е Мая, много висока ми изглежда сладураната  Thinking  Hug?

# 67
Фр.Тони,нямаш грижи ,ти само ела а пък колко ще миткаме Whistling Crazy

сега миткам с Бояна (бате жоро),нали ми е слабост,дойде си за една седмица Heart Eyes

сега Бобчето като си дойде май месец ,очаквам включване ,да я видя на живо и малката сладка Йована Hug

# 68
Морска Heart Eyes Heart Eyes

Бобче, различен ви е ваксинационният календар (амакаква дълга дума изкарах  Laughing). И тука петорната и Превенара са на 18 месеца (полседна повторка) и следващата (не знам коя беше) е на 2 годинки.
АЗ отивам да права компания на съпружето. Лека нощ от мен  Hug

# 69
Ааа Морска, този път задължително трябва да запознаем мушмуроците.

Аз отсега чета една тема в Красива Мама, трябва ми добър фризъор във Варна, че съм се решила на голям апромята, а косата ми е такава, че всяка интервенция е рискована  Crazy Затова ми трябва факир в областта  Thinking

# 70
Здравейте пак!!!

И ние се намиткахме доволно днес,ама нещо времето се поразвали....

Бобче и аз мисля да ида,точно заради раничката.Дано всичко си е наред Praynig
Иначе тази ваксина трябваше да я бием на 1,6 год,но понеже закъсняхмме последната реваксинация,за това сега на 1,7 ще я бием,та малко и по-късно.Тя може да се бие до 2 год.

Лулу,съжалявам за яслата.Дано за детска се класирате Hug

Хайде,отивам да си дозяпам сериала.Лека нощ Heart Eyes

# 71
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

Кафето днес е от мен

За реимунизацията с Пентаксим - на Ния ще я бият на 1 год. и 10 мес....
БобчеHeart Eyes
Морска, предай специални поздрави на Жорето  Peace

Хубав ден и по-малко пукнати яйца при боядисването им  Grinning

# 72
Добро утро Grinning
така ми се спииииии smile3507 smile3524

Ментина ще предам непременно,жалко ,че си тръгва скоро,но пак ще дойде Heart Eyes

# 73
Добро утро,мами!

Ние поспахме и си имаме  пробило кучешко зъбе Party

Козунаците ги позамесихме,втасват 2-ри път,агнешкото го сварихме,остават само яйцата-ама техният ред ще дойде като заспи Биг Брадъра Hug

Искам да ви пожелая Весело изкарване на празника.Много усмивки,здраве и светлина в очичките на децата ни Heart Eyes

Хайде,ще ходим на вън,преди пак да е заваляло....

# 74
Добро утрооо  Grinning

Ту времето е невороятно. Слънчице, птички, зеления, няма и вятър. Айде да видим дали ще ни намери някой днес в къщи  Mr. Green
Яйцата ще ги мисля довечера и май, май, ще замеся една питка с мед и орехи от Готварския вместо козунак. Че голямо втасване с тези козунаци, няма време  Crazy

Страхотен ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт