Гоблени-53

• 40 017
  • 449
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, оже ли да ви попитам нещо? Реших да си поръчам конците и панамата от интернет, но искам да попитам дали панама Aida16 White е разграфена?  Embarassed
МОже да ви се стори тъп въпроса ми ама винаги съм я купувала от магазина и там си е разграфена

# 256
Христос Воскресе! Нека бъде Светлина в Душите ви!

Честито на всички, които имат поводи за празнуване!

Аз отивам да разглеждам красотите, които сте показали в новата темичка, че няколко дена ме нямаше, а вие вече сте я преполовили  Hug

# 257
МОМИЧЕТА БАЛГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ.
Няколко дни не съм влизала в нета и сега успях да открадна малко време и да ви почета.
Внука ми се казва Георги и тежи 3,150кг и 50 см-дълъг.
Искам да поздравя рождениците и да ви честитя макар и със закъснение ВЕЛИКДЕН./ но днес все още е втория ден от него/ . Нека закриля всички ви и ви носи само радост в живота.
Сега бързам с приготовленията му за прибиране в къщи. Те живеят при мен и ще се гледаме заедно.
Страшно много ви обичам всички newsm51  bouquet

# 258
Здравейте, оже ли да ви попитам нещо? Реших да си поръчам конците и панамата от интернет, но искам да попитам дали панама Aida16 White е разграфена?  Embarassed

не е- няма разграфена Аида- поне аз не съм виждала.
Май само българската панама е разграфена и мисля, че румънската.

MEGGI 76,
не мога да ти изкарам схема на този гоблен- там се само картинка

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 15:44 от Хипатия

# 259

Миангелова, много се разчуствах, страхотно е усещането , само да сте здрави всички !  bouquet

Да го нагушкаш и от нас  Hug

# 260
Честито Възкресение Христово! Бъдете здрави и носете винаги Любовта в сърцата си!

# 261
румънската е разграфена на 10 бода

# 262
ако се шие с кръстчета ще е за 5 бода и тогава българската ще е за 10 Mr. Green
Румънската е разграфена много интересно, - разграфяващата линия обхваща цели 2 нишки, на българската не съм обърнала внимание как е

Както и да е, българска ли  , румънска ли,  няма нищо общо с Аидата Simple Smile

# 263
румънската е като  нашата, малко хора се изчекват да шият кръстчета на тях  Wink и самите схеми са ни разграфени по същия начин, българските са на 20 бода, румънски на 10.
румънската е пластмасова  Peace или поне на пипане така се усеща, не текстилна като нашата и аидата

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 17:10 от Дъмпер

# 264
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!!!! Да сме живи и здрави всички и семействата ни също!!
Честито на всички рожденници-Зори направо ме убиваш с тези твои торти невероятни са -ти да нямаш сладкарска работилница ,а ?  smile3525

# 265
Нямам, но мечтая да си имам  Blush  Hug!
Благодаря на всички   bouquet!

# 266
румънската е като  нашата, малко хора се изчекват да шият кръстчета на тях  Wink и самите схеми са ни разграфени по същия начин, българските са на 20 бода, румънски на 10.
румънската е пластмасова  Peace или поне на пипане така се усеща, не текстилна като нашата и аидата

доста от българските схеми, които имам са разграфени на по 10 бода.
На Гинокардия, Солария и т.н

# 267
нямам търпение да ви се покажа и аз с моето първо творение,запалихте ме с прекрасните си работи.всички сте много мили момичета.та ето ми първият гоблен,на миленастил,но го ших с кръстчета,другия ще е с гобленовия,пак ще се уча Wink Laughingи ще питам

# 268
Добро утро Grinning                                                                                                     

желая ви късмет             

и хубав ден Heart Eyes
MEGGI 76,страхотно начало,браво на теб Peace

# 269
bella_      bouquet

MEGGI 76   Peace

а на мен ми се е свила душицата - за пръв ден ще водя децата - дъщеря ми на ясла, а 6-годишния ми син на детска градина, но той е подлежащ за предучилищна и просто няма за кога да отлагам, дали днес или след две седмици, само гледам часовника...

Общи условия

Активация на акаунт