Гоблени-53

• 40 013
  • 449
  •   1
Отговори
# 270
Меги 76, хубаво е !

Дианджели ,  Hug, дано да мине добре!

# 271
  • Пловдив
MEGGI 76, наистина страхотно начало  Flutter това старо мостче беше и моят пръв опит, само че онова, елипсовидното... много си го обичам  Heart Eyes харесва ми и с кръстчета  Peace

# 272
Добро утро момичета. Засега утрото е хубаво и слънчево нищо, че обещават лошо време. Бела, балгодаря за кафенцето. Снощи ви изчетох и някой искаше информация за Rocky point, ето за два месеца докъде стигнах:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11717858
Много са знаците и комбинациите на цветовете, но е удовоствие да се шие. Малко ще ми е скучно небето, ама трябва да се справя, че  едни саксии съм си харесала и мн искам да ги започна.
Приятен ден на всички.

# 273
Честито Възкресение Христово.
 Ето обещаните снимки от пиесата,за всички,на които би им било интересно.Не са много качествени,защото е снимано отдалече,а и ние постоянно мърдаме.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=367530&pid=11723970

# 274
  • София
Разгледах ги с удоволствие  bouquet  bouquet  bouquet
Даже си припомних и тея от "Женско царство"  Simple Smile
И да не е само спам и да се отчета по темата - тия дни поших малко по фара, но не е кой знае какъв напредък, а и нямам снимка. И едни китки уших, ама и те дребни, и тях не съм снимала - отивам да се срамувам  newsm43 
А и се поразболявам май на всичкото отгоре  Ill

# 275
  • в една мансарда точно под звездите ..........
zhanka чудесно се получава. Имаш страхотен напредък за два месеца. Почти  си го ушила. Поздравления!   bouquet
И аз имам такъв мерак за някой димешънс, но не знам кога ще ме угрее слънцето.

# 276
  • София
zhankaр наистина става чудесно Wink
dianjeli3, съчувствам ти, но е за добро Peace
 sissak , хубав и весел годеж, даже ви завидях малко Blush

# 277
Сисак страхотни са   Grinning  -ти си русата феерия ,нали?Поздрави на цялата театрална трупа   bouquet
Дианджели не се притеснявай всичко ще е наред -моя ходи вече 5 години и се чувства прекрасно-но и "другарките" на групата са си госпожи на място  Grinning ! Аз дори се притеснявам как ще ходим първи клас наесен при нова госпожа на ново място-дупе да ми е яко

# 278
Sissak вие сте като професионалисти актьори. С прекрасни декори. Не се и съмнявам че пиесата е била прекрасна., само можем да съжаляваме че не можем да я гледаме. Пожелавам ви голяма посещаемост на представленията. Hug

# 279
  • Ямбол
Днес си взех вече рамкираните гобленчета и веднага ще ви ги покажа  Hug
Костенурка - която ще закача на стената в детската на малката ми принцеса.
Есен - подарък за мама Simple Smile

Купих си и две сладки слончета пак за детската стая Simple Smile
Като са готови и рамкирани ще се похваля и с тях.

# 280
                    Благодаря на всички за подкрепата, тя значи много за мен!  bouquet

sissak  Hug

Aetera, много красиво така - с паспарту, ще чакам и слончетата, обичам слончета

аз нямам с какво да се похваля, дано по-скоро довърша орхидеите, да се хваля поне с тях

# 281
  • Плевен
Прасчо- адреса който си дала за грънците на 11 стр. се отваря но не се показва схема освен картинката .Тръгвам от скачат файл и т.н.  но накрая празна страница . newsm78
Извинявам се ,но понеже много ми харесват прати го на ЛС или на имейл.Благодаря предварително!  bouquet

# 282
 dianjeli смело гледай на това.като си спомня как слагах ухо на вратата да чуя дали не плаче мойто дете,а той с нетърпение миличкия ходеше,а аз в кафето до градината,мисляли ,мисля.....е нали затова сме майки
 Имам нов гоблен Grinning,добре се запалих тук Joy
но сега този трябва да се шие 1;1. А от реда който опитах по скицата за този бод,нещо не ми харесва това което се получава на лицевата страна.То на задната каточели бодовете си падат по=добре ,по-плътно стои някак си редът.Дали като шия и следващия горен ред ще се получи добре...
пак ще се поровя в темата за начинаещи,но ще съм благодарна и ако ме посъветвате и вие  bouquet
понякога се чудя защо моите приятелки нямат така типични интереси за една жена.имам една комшийка която няма една саксия с цвете, newsm78
потози начин ли се шие 1;1,при което на задната страна се полуяават верт.черти,защото аз както го подхванах се получава като предницата,-изключвам кръстчетата естествено

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 17:45 от MEGGI 76

# 283
И аз много често съм се чудела това.
Като кажат "Ама как така не те изнервя този гоблен,аз нямам нерви за него".
Не могат да разберат колко горд се чуства човек,когато вижда как малко по малко се получава нещо толкова красиво и идентично под неговите ръце.
Съгласете се с мен че 50 жени да шият гоблен по една и съща схема,пак ще се получи различно.
За това толкова ви се радвам на вас,тук във форума.Страста която изпитвам към гоблените я виждам и във вас  Hug
За това мили дами не спирайте да се трудите и да споделяте своите красоти.Действат мотивиращо и успокояващо.Така поне знам че не съм единствената "луда" на тема гоблени.

# 284
Днес вече съм щастлива . Мога да шия , макар , че е третия ден на празника вече си го позволих . Толкова се успокоявам когато си хвана гобленчето , че е имало случай в който се хванах да спя и по хъркам  Laughing . То бива бива човек да си успокои нервите но чак до там да стигна  Rolling Eyes . Имам колежки които не може да си представят как така мога от сутрин да вече да стоя и да шия при положение че съм мега нервна . Хайде лека вечер и приятно шиене на всички .

Общи условия

Активация на акаунт