1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 803
  • 441
  •   1
Отговори
# 90
Kъм момичетата, които превеждат - моля, защо няма превод на 78 - 83 серии? Ако може преведете ги, че не връзваме какво става.
Благодаря ви за труда!!

# 91
Моля ви, моля ви  Praynig - за трети път вече, но сега знам какво точно търся - еп. 77/1 - момента с Шех и Онур в леглото - мелодията, която пускат /пиано/.  Hug

# 92
Пак съм аз.Гласувах с 1, преди малко обясних защо.Ако може линка за трейлъра на 87с.

# 93
Пак съм аз.Гласувах с 1, преди малко обясних защо.Ако може линка за трейлъра на 87с.

Ето го :
http://www.vbox7.com/play:25088cc4

лека нощ от мен Онурки

# 94
  • до най слънчевия бряг
Да кажа нещо и аз за Фердевс Мисля ,че това отношение започна като Шехи извади оная командировка до Баку Тогава Онурчо много се разлюти и оттогава нещо на Фердевс и прещрака, как така някой посмя да се опъне на нейния Онур Тогава започна и деленето на децата като че ли а после Шехи забеляза това деление и се започна студената война А може и да греша
Аша писъмцето е чудесно ,ако съм на мястото на Джейда ееееееей Hug такава благодарност ще изпратя на момичетата от тоя форум /де късмет ,де/

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 23:59 от siren62

# 95
  • София
Kъм момичетата, които превеждат - моля, защо няма превод на 78 - 83 серии? Ако може преведете ги, че не връзваме какво става.
Благодаря ви за труда!!

Ех, как не четете първите постове на темата! ooooh!
Това е мястото от цитата на всеки първи пост на темата, ама като няма кой да чете .....  ooooh!

От 80 до 84 серия са преведени и написани сериите в Блога на Вярка.
78 и 79 серия се превеждат и пишат субтитри в момента!
Не притеснявайте момичетата! Имайте търпение!   Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 23:44 от инка62

# 96
  • до най слънчевия бряг
Благодаря ви за труда!!
С риск Аннаком да ме прати на изтривалката ,ще кажа ,който бърза да си наеме частен преводач момичетата се справят според силите си ,и те си имат семейства и не са длъжни да работят 24 часа за нас Имайте уважение моля,като станат ще ги качат

# 97
Извинявам се за притеснението!!! Praynig Praynig Praynig

# 98
Какво стана бе мацки?   Simple Smile Защо така се умълчахме. Няма ли какво да се коментира вече - къде избяга музата ooooh!

# 99
Благодаря ви за труда!!

Здрасти. Тука някои ти отговориха любезно, ама аз не съм такава.И за това ти казвам: няма превод на 78-83 серии, защото това не е концерт по желание и нещата стават тогава, когато има възможност за това, а не тогва , когато на някой му се иска.Ако искаш по-бързо да рзбереш какво става, МОЛЯ, намери си начин да го направиш сама.
Тука НИКОЙ на НИКОГО за НИЩО НЕ Е длъжен!!

# 100
# 101
  • до най слънчевия бряг
Мараба извинена с и  Peace

# 102
Аша  писмото е страхотно  smile3501 newsm51

В анкетата гласувах с 2 опция  Hug

# 103
привет, момичета  Simple Smile, много пишете, бе, джанъм, що четене ме чака от следобед  Hug

# 104
Браво Mishel !Радвам се на коментара ти за Бену и сьм
напьлно сьгласна с теб!

Общи условия

Активация на акаунт