1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 787
  • 441
  •   1
Отговори
# 105
Извинявам се за притеснението!!! Praynig Praynig Praynig
не иде реч за притеснение, а за отношение към момичетата, които се занимават с това трудоемко и безплатно дело

# 106
Тази вечер героите май са уморени, а. Изтощи ли ви снощи серията? Аз започнах да гледам филма пак отначало. И пак откривам нови и нови неща, виждам героите в нова светлина. Ох, насищане няма.
Дафи, цял ден ни храниш, ама къде е вечерята? Simple Smile

# 107
Тази вечер героите май са уморени, а. Изтощи ли ви снощи серията? Аз започнах да гледам филма пак отначало. И пак откривам нови и нови неща, виждам героите в нова светлина. Ох, насищане няма.

Е, ми ние и следобед чели, писали, охладихме малко страстите, сега си чета от Книжката, в момента 'Разказ за трите ябълки'...сещам се за Шех и Керем на яхтата - 'От небето паднали 3 ябълки....'.търся отговори.. има мн хубави стихчета  Heart Eyes

# 108
И аз загледах първите епизоди. Още от  началото си личи колко е влюбен Онур. И Керем знае какво става. Начина, по който гледа Онур го показва. На масата, когато Керем каза на Шех, че ще ходят в Берлин погледите ясно очертаха кой към кого и кой какво чувства.

След толкова изгледани епизоди ми се стори, че още тогава Бену предложи да я закара за да попречи на Керем. По пътя реши, че ще ходи и на рождения ден.

Май съм луднала с този филм.

# 109
Анна3ком, коя ти е градска? Теодора? Simple Smile)))))
А иначе календара на маите свършва 2012, та не знам...дали нема да се срещнем всички по това време във Вечните ловни полета Thinking на по една ..две..три..кой колкото може да държи ракии..водки... ooooh!
Така е - 5 слънце на маите залязва на 32.12.2012 год."По следите на боговете" Praynigдано е поредната хипотеза или недуразумение Praynig

# 110
Пардон - на 23.12.2012 г но като се сетя за това и..... #Crazy

# 111
Ами ..Емел беше толкова язвителна с него в интервютоОчаквам и максимално ще се изкефя ,ако това Накара шех да го защити и оневини пред всички Praynig

bbotnowo proba

bbE, сега и аз спокойно да си предложа версията.
Продължавам да си мисля, че Емел ще изиграе по-скоро положителна роля и тя   ще накара Онур да повярва в жените.
Не, че съм и адвокат, но помислете си, че тя може и да е влюбена в Онур, а не всяка влюбена жена е непременно отмъстителна. Ако обичаш истински според мен оставяш място за избор и искаш обекта да е щастлив, какъв е смисъла да го задържаш насила. Та тя провокира Онур да признае всичко в ефир, в смисъл,че обича жена си и заедно с Козльо, който разбира, че Шехи също е още влюбена
им помагат да се осъзнаят.
Колкото за Каан, това може да е последната отрова на Еда, а може и всичко да е случайност и точно тя да помогне за намирането му, спомнете си отвличането на Шехи. Все пак никой престъпник , не се е родил такъв, пък и нали трябва да се доближим до ерата на доброто Hug
Май стана дълго излеяние, но ми се искаше да го споделя

# 112
И аз загледах първите епизоди. Още от  началото си личи колко е влюбен Онур. И Керем знае какво става. Начина, по който гледа Онур го показва. На масата, когато Керем каза на Шех, че ще ходят в Берлин погледите ясно очертаха кой към кого и кой какво чувства.

След толкова изгледани епизоди ми се стори, че още тогава Бену предложи да я закара за да попречи на Керем. По пътя реши, че ще ходи и на рождения ден.

Май съм луднала с този филм.
Точно така, мисля, че още от началото стана ясно, кой в кого е влюбен. Затова и се появи напрежение между Онур и Керем. А Бену с такава тревога гледа Керем всеки път, когато той погледне или спомене Шехерезада, че определено и тя е наясно с неговите чувства.
А що се онася до Фирдевс, тя още тогава се държи майчински и малко покровителствено с Онур.

# 113
  • до най слънчевия бряг
Binbir Gece
Görüntülenme 17466652
Toplam Oy:17473346
това се мъдри на сайта за гласуване ,ние съвсем го зарязахме ,дали продължава още ???

# 114
Binbir Gece
Görüntülenme 17466652
Toplam Oy:17473346
това се мъдри на сайта за гласуване ,ние съвсем го зарязахме ,дали продължава още ???

Siren4e, az разчитам на вас парфюмираните да поддържате огъня, че аз така и не успях да го хакна Whistling, колкото и да пробвах, само 10  Confused

# 115
последен въпрос кам някой който разбира турски , : този надпис на снимката за рожден ден ли е ?да и означава  рождения ден да е щтастлив - буквално

И евентуално имате ли някъде снимка на красив букет от червени лалета .......

# 116
# 117
Venetat тази вечер нещо ми секнаха коментарите от умора ли и аз не знам
значи вие с Gawina повтаряте
аз още не съм ги почвала
но на Онур, че му личи че е влюбен още отначало личи му - ама и той докато се усети че е влюбен ги забърка едни. На изпитания ще я подлага, но като не вярваше на жените

Danaya14 ББ: никога нямаше да ми хрумне такова нещо, но аз нали съм твърдо против тези двамата и някак не мога да ги видя че могат да изиграят положителна роля

инка62 първия букет много е хубав

а за гласуването още върви не са го затворили оставят ни да щракаме

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 00:50 от castanea

# 118
  • до най слънчевия бряг
Пенда утре сутрин хващам парфюмчето и действам ,днес съм направо убита след снощния купон Лека на всички

# 119

но на Онур, че му личи че е влюбен още отначало личи му - ама и той докато се усети че е влюбен ги забърка едни. На изпитания ще я подлага, но като не вярваше на жените

Какво да гоправиш. Мъж бе мъж. Ама пък какъв Мъж само  Embarassed

А след толкова много изгледани серии, драми и вълнения, на мен ми е много интересно и приятно да се върна в началото, там откъдето започна всичко.

Общи условия

Активация на акаунт