"Разградските ни деца, за "бой" готови са с яйца!"

• 13 202
  • 306
  •   1
Отговори
# 270
  • Разград
Аз също не познавам тази мама.

Имам питане: знаете ли къде надписват картички? В смисъл, следващата седмица съм на сватба на 1 колега и картичката ще бъде от цялата банка. Реших да купя такава и да я занеса някъде, където могат да наберат текст и да го отпечат. Днес питах на пазара, отвън има 1 офис, където правят реклами, визитки и др.подобни, но ми казаха да купя картичката, да я занеса и да пробват. Ама картичката струва 4 лв., не мога да купувам и да разнасям за проба.

# 271
Танче, незнам как ще стане номера да ти кажа....аз исках за нашата сватба едни екстри с картички ....обиколих света.....нищо не стана в крайна сметка....
Инак мога да ти дам 2 предложения :1 ) вземаш евтина картичка със същия размер - да пробват.....та дано и се справят хората  Peace,2) текста който искаш да бъде напечатан се набира на тънка хартия тип оризова,която залепяш посредата в картичката ,става много добре- стои нежно и ефирно ....имаме такава от нашата сватба.
Инак във Варна съм виждала в магазинчета където опаковат подаръци,да надписват и картички с калиграфски шрифт ....добре става ......но тук май нямаме подобни екстри   Thinking

# 272
Добро утро момичета, честит празник.
Кафе за разсънване
Лек и слънчев ден Ви желая.

# 273
Честит Рожден Ден Пуфи!Много късмет и любов.
Ани да ти е жива и здрава принцесата

# 274
Честит Рожден Ден на Венелин на icipici.Много успехи в училище и в игрите.

# 275
  • Разград
Пуфи, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана!

Ани, честита ти рожденничка! Да е много здрава, усмихната и щастлива!

Честит Рожден Ден на Венелин! Бъди здрав, щастлив и много късметлив!

# 276
  • Разград
Честита месечинка на Вики!   newsm51 newsm51 newsm51

Поли, а къде надписват върху оризова хартия в Разград? Че май така ще направя.

# 277
  • Разград
Честита ти рожденничка,Ани.Да ти е жива и здрава,много да ви радва.

Честит рожден ден на Венелин.Да е жив и здрав,много успехи в училище,много весели игри навън с децата и много късмет.

Честит рожден ден,Пуфи.Да си жива и здрава,много обичана и много щастлива.

# 278
АНИ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖДЕННИЧКАТА!ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЧНО ДЕТСТВО И ПОЖЕЛАВАМ!

ЧЕСТИТ РОЖЕЖДЕН ДЕН НА ВЕНКО!ДА Е ЖИВ,ЗДРАВ И РАДВА МАМА И ТАТИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПУФИ!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВИКИ!   bouquet

# 279
Благодаря на всички за пожеланията аз минавам да почерпя с малко а пък по късно с повече.
http://www.bab.bg/upload/DSC_01681.JPG
http://images12.snimka.bg/001893269.jpg
Честит Рожден Ден на всички който празнуват днес да са живи и здрави.
На малкия венко безгрижно детство и да радва всички.
А на Пуфи всичко най хубаво.
Честита месечинка на Вики

# 280
Ани,честита ти рожденничка,да ти е много здрава,щастлива и послушна!!!
Пуфи,Честит ти Рожден Ден- много здрава и щастлива

за теб
Честит Рожден Ден и на Венко- весел и щастлив,повече послушен,отколкото палав  Wink още малко и такъв подарък да получиш  Laughing, Хрис,не ме бий ето и за теб заповядай .

# 281
  • Разград
АНИ, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!
ЗА МАМА
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПУФИ, БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И УСМИВКАТА НИКОГА ДА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО ТИ!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНЕЛИН!!! ЖЕЛАЯ МУ ВЕСЕЛИ ИГРИ И МНОГО УСПЕХИ В УЧИЛИЩЕ!!!
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВИКИ! НЕКА БЪДЕ ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА!!!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МАЙЧЕ!!! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И ДА ТИ НОСИ МНОГО КЪСМЕТ!!!

дано не съм пропуснала някого  newsm78 И не на последно място
Честит Първи Май, Международен ден на труда!  bouquet

# 282
Честита месечинка на Вики!   newsm51 newsm51 newsm51

Поли, а къде надписват върху оризова хартия в Разград? Че май така ще направя.
И от мен   bouquet
Танче,би трябвало навсякъде където има принтер.....просто се слага тази хартия,може да си поиграете и някакви халки или гълъби да речем да сложите в единия ъгъл....виж ако имаш някой познат,че да е по търпелив човека  Joy
Само ,че не знам дали хартията е точно оризова....или една такава тънка дето е за прикриване на подаръка в чантичка,оризовата нали е намаслена,та незнам как ще стои текста в/у нея....дали няма да се "разлее"  Thinking
Те хората ще ти кажат ,да не се правя на спец тука  Joy
А,ти защо държиш да е напечатано?Някак си  малко  стерилно стои с набран текст  Rolling Eyes,с ръчно написан текст е по лично...,но то от цялата банка казваш  newsm78

# 283
  • ....от ляво до десния завой...
Ели аз не я познавам тази мама. Виждала съм я но не я познавам.  Тебе те виждам всеки ден с малкия.  Hug

Иве, що не ми се обадиш че си ти като ме видиш?  Hug
Аз ходя малко като кон с капаци и няма да те позная на улицата от възприятията, които имам от снимките тук на форума.... Sad
Ако, видите тази мама от снимките предайте и съобщението дори и да не я познавате. Сигурна съм, че ще е щастлива да си върне вещта. Peace
Честит ден на труда на всички! Бъдете винаги трудолюбиви, това е 25% гаранция за успех на дадено начинание - другото е упорство, постоянство и всеотдайност! Hug

# 284
Честито на рожденниците, малки и големи!
Да сте здрави, весели и палави!

Едно време в училище се е изучавало краснопис, калиграфско писмо с писалка. Аз съм го оттървал това, но намерих една тетрадка на дядо си. Тетрадка по краснопис. Кръщелното ми свидетелство е написано така, от поп Дмитрий. Дето един камион се бухна в къщата му през 1977г., под старата гробища.

Общи условия

Активация на акаунт