Отговори
# 15
 Heart Eyes
Да не ви търся.

# 16
Аз пак на патерички да поздравя БОРИС, АЛЕКС И ИВАНА!
И Честит Рожден ден на ВЯРА, МАРИНА, МАРТИН И ДИМИТЪР!

Илитка,какви са тези терзания?Я виж нашите снимки и ще се успокоиш! Laughing

Лина,дано бързо да се оправя Галенка-щуротенка!Гушки от нас!

Емили,аз щях да полудея от притеснение сигурно.Добре,че си била подготвена.Гледа снимките ви,всички изглеждате много щастливи!

Марини,благодарности!Темата е превъзходна! Hug

За тортената тема-само така ви се струва.Самите рецепти са много лесни за изпълнение(то не че съм много добра,но да си кажа мнението,тук няма да ме изядете с парцалките като там  Laughing ).Трудното е изработването на фигурките,което си е изкуство и не всеки го може.Аз си реших този проблем като апликирах на едната торта и ефектът пак беше добър.

Иначе нашите тревоги продължават.Нали сме с възпалена трета сливица,пием си изписаните капки,но нещата се влошават и утре пак сме на лекар.Дано да не се налга да я махат. ooooh!

И похвал.Почти завърших,но ми е мноого мъчно.И носталгично.Имам още 4 изпита,но ще се явявам индивидуално на тях.Имам и дипломна работа,но тръпката няма да е същата.
И сега като свърших с ученето,пак ми се иска да уча и обмислям да изкарам и една магистратура.Та още съм в чуденка. Simple Smile

Лека нощ от нас! Hug Hug Hug

# 17
Топли, топли снимки от купона на Вяра тази вечер....разгледайте ги, има някои много смешни...смяла съм се с глас с тия сладури Joy Тома накрая беше толкова изморен и превъзбуден,че беше като дрогиран...дано съм успяла поне малко да уловя настроението

http://radomira.multiply.com/photos/album/91/Viaras_birthday?replies_read=5

# 18
  • София
ЧРД на Майчето и Вярка!!!
ЧРД и на господата Валко и Ангел!

ЧРД на всичките ни виртуални приятелчета, които пропуснахме тези дни Верчето, Борис, Монко, Галена, батко Борис, МАрия, Влади, Белослава, Рая, Гери ... и всички, които  неволно изпускам
Да сте весели, здрави и усмихнати пораснали малки човечета!

Да се запиша и аз тук, че както напоследък ме отнася ... ще взема да ви затрия Wink
Емили, чета какви чудеса сте преживели по време на полета и настръхвам! Дано не се повтаря никога!

Мацки, събота рано-рано цялото ни голямо семейство заминаваме към Канада и Щатите. 1 месец ще обикаляме, разглеждаме, ще срещаме приятели и роднини заминали преди време натам....
Смесени чуства ме тресат, най-силното е как нямам идея как ще се оправя с багажите (знаете как за 2 дни се изнася цяла къща).
Живот и здраве на 18 май за концерта на Депеш сме на линия Laughing (Освен ако нещо не се обърка с полетите Wink)
С мечтите за ясла наесен май съвсем се разминаваме - още и половината деца по списъците не са си вкарали данните, а тези с по 10 и 9 точки многократно надминават броя свободни места...
Ще се опитам да кача снимки от РД, че лятото няма да сме много актуални да ги показвамSimple Smile

При наличние на време и интернет ще се включвам и преди това Hug

Пате, честито "почти завършване"! Щом имаш желание - давай нататък!

П.С.
ето нашия РД

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 01:27 от ara75

# 19
  • Попово
честит рожден ден на малките сладкиши днес- Мая, Вяра, Валентин и Ачката  Hug
ara75 ,  много + емоции с приятелите и лек път  Praynig
Емили, така както го описваш за пътуването на Аля направо ми настръхнаха косите Embarassed
Лина разгледах кулинарните ти снимки, едно голямо БРАВО за козунака, че и не само за него   bouquet

# 20
 newsm59Честит Рожден Ден на порасналите априлчета Валентин,Ангел,Вяра и Мая    newsm59
Поздравяваме и всички,които пропуснахме  Embarassed
За срещата не съм гласувала,защото няма да можем да дойдем.На първи май се връщам на работа и най-вероятно няма да мога да си взема отпуск(работя и събота).Добре щеше да ми дойде една минипочивка  ConfusedСамо се надявам до първи малкият да е свикнал с яслата,защото вече цял месец нямаме почти никакъв напредък.
Марини,както винаги темата е страхотна   bouquet

# 21
  • В красивите ми сбъднати мечти!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛО , ЗАСМЯНО МАЙЧЕ! ЦЯЛОТО НИ СЕМЕЙСТВО ТЕ ОБИЧА МНОГО!!! ВЕСЕЛ ДЕН!!!  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВЯРКА, АНГЕЛ и ВАЛЬО!!! ДЕЧИЦА БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!

Ара, как ти заблазявам самооо! Embarassed
Еми  Hug

Всеки ден гледам страхотни снимки и страхотни мамини торти! Браво на тези сръчни мами!

# 22
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЯРКА, ВАЛКО, МАИЧКА И АНГЕЛ! ДА ЗАПОМНИТЕ СВОЕТО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И ДА БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС МАМО СТРАЧИ, ТАНЯ И ИВЕ!   :bouquet
:

Ара, страхотни приключения ви чакат! Ще си мислим за вас!

Пате, много неприятно е това с Алекс! Ще се моля това да му последната болежка  Praynig Но аз съм по принцип за търсене на алтернативни методи за махане на трета сливица, като например да се остави сама да се "стопи", като детето се води на планина и на места с чист и полезен въздух.  Peace

# 23
  • гр.Варна
Честит Рожден ден, Вале!
Много  здраве,усмивки и още повече енергичност ти желаем Joy(за ужас на мама)
Честито и на Ангел,Вяра и Мая!Много щастливи моменти Ви желая,мили деца:)

ara75 , ако искате можете да ме вземете с Вас!!Ще Ви бъда помощник,ще нося куфари,ще обгрижвам децата JoyМного ми се ходи и на мен там.Убедена съм,че ще си прекарате страхотно:) Hug
ПАте,а не е ли рано да се маха трета сливица?Аз мислех,че детето трябва да има навършени 2 и половина.И ние имаме проблеми с нашата,но ще я махаме най-рано есента Rolling Eyes

# 24
Крайно времее да почерпим Wink
честито и на мая,Вяра и Вальо Hug

# 25
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЯ, ВЯРА, ВАЛКО И АНГЕЛ.
МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ.

Щастлив и усмихнат ден на всички.   

# 26
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ НА моята слабост МАЯ

и за майките

# 27
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ МАЯ, ВЯРА, ВАЛЕТО И АЧО! Много безгрижно детство и само радост да носите на близките си!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и на нашата юристка Илит и нейния принц от приказките, както и на Клер! Много успехи в работата и никакви излишни нерви! Ако пропускам някой, да му е честит празника!
Ара, лек път и да си изкарате незабравимо! Ще те чакаме на концерта на Депеш! Peace
Пате, записвай магстратура и хич не се чуди! Възползвай се от момента, че още ти се учи, защото може и да ти мине!  Wink Бързо да намерите лек за Алекс! Hug

# 28
Честит 2ри рожден ден дечица! Да сте много здрави, усмихнати и изпълнение с много хубави мигове !

Пате - браво на теб, да ти призная на мен не ми се учи въобще вече, но като завърших едното и моята приятелка веднага ме записа - магистратура, моето се води второ висше, защото се припокриват предметите, но таво че ти се учи е още по хубаво, затова те съветвам записвай веднага, защото после няма да ти се учи , ето аз добре че почнах веднага , нямаше и месец след дипломирането, но забелязвам , че сега уча доста повече, неприсъщо за мен, преди винаги учех малко и ми беше по лесно, сега явно годините си казват думата, но те съветвам щом имаш желание започвай !!!! Успех ! ! !

Раде - направила си страхотни снимки ! Браво , много ми харесват тия снимки!

Лина - радвам се че детето е добре !

Ара - пожелавам ви едно незабравимо пътуване , само хубави неща ! Рожденичката има страхотна прическа, сладуранка

Нямам търпение да стане утре, защото отивам при моето детенце, вече ми е адски мъчно !

Марини - много хубава тема !

# 29
  • Beyond the Frontiers
Честит Втори Рожден Ден на априлчета Валентин,Ангел,Вяра и Мая! 

Марини, темата е чудесна. За анкетата, ако искаш пусни за датите. Пък аз ще се свържа с хотелите за точни цени за група и за възможности за настаняване.

Да не останем по-назад и по повод идващите празници Борис пак е болен, отново възпалено ухо. Съответно и при нас съмнения за проблемна трета сливица, защото гърлото е чисто, а пък за трети път го прави това възпаление. Между другото и мен ме успокоиха, че не е нужно веднага да се прави операцията. Посъветваха ме да мина най-малко на двама специалисти уши- нос -гърло и след това се пиели известно време някакви лекарства - така че най-рано на есен, ако се налага да се прави. Sad

Чуден подарък за рождения ден  Cry Все пак ще го заведа утре сутрин да беснее с децата и да си направят градинското парти. Поне не е нещо заразно.

На мен ми се отвори отново служебно пътуване до Гърция - ще обикалям хотели. Чудно.

Общи условия

Активация на акаунт