Отговори
# 30

Здравейте,

Честито на всички празнуващи днес и тези които съм пропуснала от преди.   bouquet

бързам и аз да се разпиша в прекрасната нова тема, Марини  Hug

И ние сме болни, шарките не ни хванаха, но някакъв стомашен вирус  Sick Дано се закрепи до събота, че имахме планове за Великден да сме на Велинград.

А половинката ме изненада с почивка от 1ви до 6 Май до Виена пак. Нали знае, че това е любимият ми град и колкото пъти да ходим, все там ми се ходи и изненадата му всеки път е страхотна, но този път е организирал и няколко приятели с нас и ще е още по страхотно. Похвалих се  Grinning

# 31
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕРЕТО, ВАЛКО, МАИЧКА И АЧО!Много здраве,усмивки,щастливи дни и весел купон днес!
Честит празник на юристите Илит,половинката и Васил,Клер и всички,занимаващи се с право!Желаем на всички много професионални успехи и ежедневно да изпитвате лична удовлетвореност от делата си. Hug Hug Hug
Ара, благородно ви завиждам за предстоящото пътешествие.Радвам се за вас,насладете се максимално на пътуването и срещите с приятели. HugЛек път! Hug
С огромни благодарности на Радомира /smooth/- ето ги и нашите снимки от РД.
http://larsens.multiply.com/photos/album/34/34

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 14:31 от larsen

# 32
  • под шипковия храст
ехее, това е не само най-купонджийската, ами и най-мобилната тема! Joy
която е чудно организирана и подредена! Hug
желая на всички Весели празници и лек път, че утре съм командирована и сигурно ще съм на линия чак след апокалипсиса  Mr. Green в Хасково (сигурно сте чули..)
elku - elena  такава работа всеки му! Laughing  силно ме заинтересува резултата от обиколката, отдавна и се каня на Гърция, че ми е близичко. Thinking
и всички веднага да оздравяват, макар че ато чувам наоколо пак се вхри оня вирус с гнойната ангина  ooooh! пазете се, студеното си отива, вижда му се края!

и не на последно място:
newsm59 ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!  Heart Eyes  ВКУСНИ ТОРТИ И МНОГО ЛУДОРИИ!  newsm59
че да има с какво да се забавлявам после като ви чета.. Joy
 приятен ден желая на цялата компания и успешно боядисване на яйцата, дано останат оцелели до събота..

# 33
  • София
ЧЕСТИТО НА МАЯ, ВЯРА, АНГЕЛ И ВАЛЬО! Hug

Благородно завиждам и на всички, на които се очертава пътуване по празниците. При нас незнайно как се получава така, че все не можем да си го позволим. Откъм време предимно, но и финансово, което за мен е много странно. Чудно как майка ми и баща ми живеят с една четвърт от това, което харчим ние, но успяват да пътуват по чужбинско всяка година. Thinking

А по повод снимките ми, благодаря ви момичета за ласкателните думи, аз не страдам от излишна скромност.  Mr. Green Съвсем реалистично мога да преценя, че снимките ми са над средното ниво, но все пак си остават доста назад от професионалното. Пък нали е в човешката природа да се стреми все към съвършенство... Така че продължавам пътя нагоре. bowuu

# 34
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ, ВЯРА, АНГЕЛ И ВАЛЬО!   newsm59

ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК И НА НАШИТЕ ЮРИСТИ  smile3525

Алекси, май саморъчно сътворената торта ще се отложи във времето, защото вчера поразгледах 'Тортената библиотека' в Готварския и се почувствах като абсолютен дебил! Вероятно, ако прочета някой труд по ядрена физика или молекулярна биология, бих се чувствала по същия начин! Sad

Ха-ха-ха, и аз се чувствам така в Тортената тема. От месец редовно чета, разглеждам, възхищавам се и накрая щях да подпаля кухнята с едни бонбони Маршмелоус  Joy Осъзнах как не ми се отдава украсяването ан торти Simple Smile Но готварския ме стимулира да готвя поне и да търся разнообразие.

Емили, това за самолета си е страшнички, чак потръпнах като четях... Важното е,ч е малката сладурана е добре.

Ара, Елку, страхотно е, че ви предстои пътувания. Да си изкарате супер (в което не се съмнявам). И аз отдавна си мечтая за екскурзийка в чужбинско с половинката,ч е той не е ходил никъде, но и ние все не можем да си го позволим SadSadSad Some day, one day maybe...

Днес водихме Борис пак на УНГ, че от нещо ми се струва, че има пак задна хрема някаква. Започнала е тръбичката пак да се запушва и пак почваме едни сиропчета, но е казала нищо в носа да не се капе. Решила съм някой ден да посетим  специалистите по УНГ в Транспортна болница, че и мен ме притеснява тази трета сливица и хъркането му като спи.

ХУбав ден, момичета  Hug

# 35
Момичета, сега установих, че вчера съм си загубила телефона! Sad Моля, който иска да ми пише на ЛС, за да възстановя поне част от мобилните си връзки с вас! Нали е ясно колко си ползвам телефона, след като чак днес установих липсата му?! Но все пак като се приберем ми се ще да имам връзка с вас! А, даже не успях да му се нарадвам! Голяма съм кукувица в последните дни! Сигурно от вълнение, че се прибираме! Wink

# 36
Честито на всички рожденници от миналите ..найсе дни и особено на днешните сладури  Hug

Честито и на всичките ни видни и скрити юристи   bouquet

Нещо напоследък хич ме няма по писането - дори не влизам да чета, все ми е отпаднало и заспало, а се чувствам толкова виновна, че точно в най-празничния ни месец на темичката влизам най-рядко Embarassed.

Ара, аз виртуално си направих поне шопинг начесване, та ти завиждам петорно на другите. Най-обичам да ходя в Щатите, за да си пазарувам  Crazy. Възхищавам ви се на смелостта с двете деца на този дълъг път  Hug

Ели, Кати, ако търсите добър специалист уши, нос, гърло мога да ви препоръчам един изпитан (от близки познати) и харесван лекар от Военна Болница, който има кабинет на Иречек. Казва се Попов. Пишете на ЛС ако искате контакт. За първоначален преглед ни взе 25лв - ходихме най-вече заради хъркащия нос на Бобо и май ще се окаже алергия към пух и перушина, както той предположи след обстоен преглед Peace

Илитке, (бтв, сори за тенекията - бяха болни юнаците и включих чак вечерта, че дори не се обадих  Embarassed) и ние сме в подобно положение. Всяка година преди почивка сме на нула или на минус - не знам как го постигаме, но явно сме много способни  Joy. Тази година даже не планираме, щото с това овътряне покрай новия апартамент (дето не е ясно дали някога ще е наш) все харчове имаме  Money

Нашите младежи направиха една двуседмична пауза от яслата, където изкараха цели 3 дни и пак се разболяха  Crazy. Какъв беше този вирус не знам, обаче 10 дни не му мина на Бобо и по 5-6 дни бяха с температура. Добре че отървахме антибиотика този път  Rolling Eyes. От днес пак ги пуснахме, пък да видим колко дни/часа ще изкарат преди пак да се разболеят  ooooh!

# 37
  • София
Aya, за д-р Огнян Попов ли пишеш? Една позната води детето си там, с някакви импулси действал...

# 38
Момичета, мерси за прекрасните пожелания към моето момиченце ! Днес съм в страхотно настроение - една щастлива мама Blush Ние ще празнуваме в събота, а в петък е купона на Гури, която днес също е рожденничка, става на малко повече от Мая Wink
Честит рожден ден на ВЯРА, АНГЕЛ И ВАЛЬО!

# 39
Здравейте и от нас!

# 40
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЯ, ВЯРА, ВАЛКО И АНГЕЛ
Растете здрави и весели с много усмивки.

Ара, pepa_k, Ели , така ви завиждам за пътуванията Embarassed. Желая ви много прекрасни и незабравими мигове. 
  И на мен ми се ходи къде ли не , но с мъж полицай, който никога не знае кога ще почива... пък и Монко започна всеки път да повръща като пътувама и да се държи безобразно. Направо настръхвам всеки път като се качваме в колата Sad

МариниСтрашно съжалявам за телефона ти , случвало ми се е 2 пъти и е ужасно. Най-тъпото е , че си губиш много от контактите.

И пак много болни дечица, измъчиха се милите, дано за празника да оздравеят всички , прегръщам ви.

Много готини снимки, такова рожденденско настроение ми е просто любимо.
Ние утре имаме още един тур та ще мога да се потопя пак в парти атмосферата.

Приятен следобяд милички!

# 41
Кати, да за Огнян Попов говоря. Не знам с какво лекува честно казано - нашите познати си водят сина при първи симптоми на болест и той му прави някакви нагревки, което прерязвало веднага болестта. Ние само вднъж ходихме заради това хъркане на Бобо, защото се съмнявахме за трета сливица.

Стрчи, да ти е жива и здрава адашката   bouquet И на мен ми е слабост  Blush

Неци, за повръщането - и на моите хубавци се оказа, че им става лошо, но им хванах цаката - Вомитусхил свещички от предната вечр, сутринта и наобяд. Междувременно Натриев Цитрат. Така стигнахме почти без спиране до Пампорово на всичките завои  Mr. Green

# 42
Честит Рожден Ден на Майчето, Вяра, Валко и Ангел! Да са здрави, усмихнати и да изпълват с гордост сърцата на майките си!

Честит празник и на юристите - Илит и татко Илит, Клер, Нисти и на другите, които са под прикритие  Wink Много професионални успехи и удовлетворение!

Ара, лек път! Сигурна съм, че месецът зад океана ще е чудесен!  Hug
Емили, милата Аля  Hug добре, че си била подготвена!
марини, темата е чудесна   bouquet Много жалко за телефона  Sad А да не би Саши да го е скрил някъде? Thinking
Aya, почивай си и си поспивай, когато можеш! Разбирам те как се чувстваш  Hug И аз съм в същото положение. Вече десет дена откакто съм в болнични си подрямвам наобяд заедно с Виктория  Blush

# 43
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ВЯРКА, МАЯ, ВАЛКО и АНГЕЛ!!!
Пожелаваме на всички здраве и весело детство!!!

За милите мами

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 20:49 от Альона

# 44
Честит рожден ден на Мая, Вяра, Ангел и Валко!!! Да растат здрави, весели и много щастливи!
Честит професионален празник на юристите! пожелавам на нашите юристки да работят с удоволствие и да имат шеметна кариера!

Марини, страхотна си - благодаря за темичката! Наистина - вижте в къщи, да не би телефонът да е скрит от наследника? newsm78

Ели, съжалявам, че Борис е болен отново! Дано да не се чувства много отпаднал, че ви чакат гости! Страхотно е, че пак ще пътуваш!

Днес ме излови липсата -ще се върна назад да ви чета. Месих козунак, боядисвах яйца, пазарувах и между другото отидох на козметик. Гроги съм.

Отивам да гледам снимки от прекрасни рождени дни!

Целувки на всички от нас!

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 20:55 от Ламята неСпаска

Общи условия

Активация на акаунт