Отговори
# 180
ЧЕСТИТО НА СЛАДКИТЕ ЕЛИ И ДАНАЯ, КАКТО И НА ВИКТОРИЯ, ПЕТЯ И СТОЯН! Много щастливо детство!
При нас пък земетресението не се усети много силно, но все пак се уплаших и аз! Момченцата ми даже и не бяха разбрали, докато не им казах! Но всичко е спокойно и още тогава нямаше никаква паника! По К1 бяха по стреснати, отколкото по румънските телевизии! Confused

# 181
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Оперираха ми носа по здравословни причини. Казаха ми и как точно се наричат операциите - 4 бр., но не ги запомних. В сряда ще ходя да ми махат тампоните и ще си взема епикризата. Сега съм малко като прасе в лицето.

# 182
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ДАНАЯ! ЗДРАВА И С ДЕБЕЛИ РОЗОВИ БУЗКИ ДА СИ!

ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА И НА  ЕЛИ , ВИКИ, ПЕТЯ И СТОЯН!

Деси, възстановявай се бързичко!  Hug ..и да преминава това "малко като прасе"

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ, ЕЛИ, ВИКТОРИЯ, ПЕТЯ И СТОЯН! Бъдете здрави, усмихнати, послушни и винаги готови за нови открития, малки сладурчета!    bdbaloni happy bdbaloni

Аз от днес официално съм на работа и ми е много неориентирано. Има големи промени, станали в мое отсъствие. Валенцето е с баба си и дано лесно свикне с отсъствието ми, защото на мен вече ми е мъчно, а пък за него не знам. Надявам се, че бързо ще се адаптираме и всичко ще си тръгне в нормални граници.

Лек и спокоен ден на всички! Hug

# 184
TanyaSSK Аз втора седмица съм на работа и продължава да ми е неориентирано и съм постоянно с едно тревожно чуство. Много ми е стресиращо Rolling Eyes

# 185
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНАЯ, ЕЛИ , ВИКИ, ПЕТЯ И СТОЯН!

# 186
  • София
Здравейте от нас с Оги.
Благодаря на патерици за пожеланията за рождения му ден. От доста време не съм влизала в темичката и форума, но тези дни съм малко отпуска и най-накрая успях да се добера до тук. Ще опитам да наваксам и с качването на снимки и мога да пусна линк по-късно.
Честито на всички рожденници, които съм пропуснала   bouquet. Да са живи и здрави и да растат обичани и щастливи.
При нас всичко е наред, ако не броим запушения слъзен канал, който не се оправя и решихме на този етап да не го подлагаме на сондиране, заради пълната упойка и шанса да го израстне (евентуално).
Успех на мамите, завърнали се на работа или на които им предстои. Леко адаптиране.

# 187
Днес пак имаме много рожденици! Честит празник!!!

Имаше кабелна повреда и от няколко дни нямах интернет - сега ще се връщам да ви чета.

Пожелавам на всички, които започнаха работа - бързо адаптиране!

Дейзи, бързо възстановяване! ще мине отока, но трябва време, не се притеснявай!

Амалия взе да магарее. Тъкмо си мислех, че ми се е разминало и тя започна за всичко да се опъва, да казва не, да мърмори, да реве... Дано отмине, нали било период newsm78

# 188
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА ДАНАЯ, ЕЛИ , ВИКИ, ПЕТЯ И СТОЯН! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ,МИЛИ ДЕЧИЦА! smile3525

# 189
Благодаря ви на всички !

Ето почерпката от нас, че ние обичаме много мечета !

Днес денят е изпълнен с емоции, братовчедка и е тук и ходихме на МОЛа да напазарим подаръци последно и беше гушкане на иглачки, искам това, и това и това, ужас на връщане вече адски изморена и вчера не спа от вълнение ! Сега спи изморена и довечера продължаваме в клуба !

Смут - мерси за пожеланието , дано направим и малко дупе скоро  Laughing , шегувам се ! Чудесна снимка , направо супер !

Честито и на ЕЛИ, ВИКТОРИЯ, ПЕТЯ И СТОЯН! Да си изкарате един незабравим ден с много игри и емоции !

Утре ще се видим на РД на Боби ! Дани няма търпение !

# 190
Честито на днешните рожденици!
Зазу, ако щеш ми вярвай, но днес сутринта се сетих точно за теб. Отбивай се по-честичко!
Аз пак да попитам, че нещо ми потъна въпроса. Махнахте ли вече решетките на креватчетата, че се чудя дали Дари не се буди така, защото и е тясно и се заклещва в решетките?

# 191
  • Beyond the Frontiers

Честит рожден ден на двете специални дами - Ели и Даная!

# 192

Аз пак да попитам, че нещо ми потъна въпроса. Махнахте ли вече решетките на креватчетата, че се чудя дали Дари не се буди така, защото и е тясно и се заклещва в решетките?
Ние много отдавна сме махнали решетките,но спалнята ни е до нейното легло и няма опасност от падане.Щом Дари спи в отделна стая,май е раничко да и я махате.Всъщност, то зависи как спи детето,ако не се върти много,може и без нея да спинка вече.Пробвайте.Ние с баткото късничко направихме това....той до 6-годишен спа в кошарата /от големите кошари /и като го преместихме на "голямото" легло,още първата нощ падна... LaughingАко се притесняваш,сложи под леглото и възглавници,та да се приземява на меко при полет! Wink

# 193
  • Варна
P0LLY ние отдавна махнахме преградата. С нея беше много по-опасно-в момента в който се събуди искаше да излиза и падането от високо ми се струваше доста опасно. Продават предпазни бариери за легла, който са много хубави. Вяра само си влиза в леглото и си излиза, което и доставя голямо удоволствие. Лека от мен!

# 194
Честит рожден ден на Ели-Къдравели, Даная и със закъснение на Елина! Здраве, щастливо детство и много весели игри!

Илит, таня ССК, неци, бързо адаптиране на работните места и скоро да се хвалите с професионални успехи!
Све, честита племенничка! Да расте здрава, умна и обичлива, малката Калояна!
Поли, Виктория още си спи с решетки. Живот и здраве, след около половин година мислим да й вземем друго легло, а в сегашното й да настаним бебето.
smooth, много артистичен аватар!

Общи условия

Активация на акаунт