Отговори
# 195
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ ПОРАСТНАЛИ ДЕЧИЦА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ОТ 22 НАСАМ.

мНОГО ЗДРАВИ ДА СТЕ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ И ИГРИВИ!

Поли,
Борис го преместихме от преди година на легло с ниски полурешетки, само от към главта, а самото легло също не е високо  като за малко дете е (но все още спим в една стая).  Вече си ходеше и се катереше. Когато се събуждаше нощем, си сядаше в леглото, но не можеше да се ориентира накъде да седне и имаше няколко тупвания, върху въглавниците от дивана, но бързо свикна. Ако искаше да става се изнизваше сам от леглото. По едно време имаше странната идея да спи в леглото на КАлина (което седи празно за момента), но определено му беше малко, както ти казваш, по някое краче между решетките.  Но беше само 3-4 дена. Може и затова Дари да се буди.Мисля, че може и да опитате 1-2 вечери, с доста възглавници по пода, та ако падне, да не се удари, или столове покрай леглото.

Дейзи, бързо възстановяване.

Nijnjte как е шкембо, дава ли зор да ви каже здрасти, или си кротува на топло, при мама?  Hug (ти ме изпревари с пост, хи хи)

Све, честрита племенничка, и честото ти лелинство Simple Smile много да я глезиш, и да си любимата леля Simple Smile

Бързо и лесно адаптиране на започналите и започващи работа    bouquet

# 196
Честит рожден ден, Дани! Целувки от мен и Боби!
Честит празник на чаровната къдравелка Ели!
Честит празник с малко  закъснение и на Елина! Много хубава идея за РД на открито.

Бобчо спинка при мен на спалнята, а през деня в меката кошара, на която горното ниво все още не е махнато. Много ми е кротичко момчето. Баткото започна да спи на нормално легло, подпрян само с един стол заради завивките, на 2 год и 1 месец.
Пиша от телефона и не мога да разкрасявам.

Танче, Неци, стискам Ви палци за лесна адаптация на работа!

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 22:41 от Sve_dim

# 197
Алекси  Hug , бебка не дава никакъв зор засега, но на мен вече ми се иска да се срещаме  Laughing Харесала съм си някои дати, ама кой ли ме пита... Абе когато, тогава!

# 198
Nijntje, да не ви изнендада на кака на датата? Тогава ще е голям купон! Laughing
Илит, Таня, Неци, дано успеете бързо да превключите на работна вълна и бързо да се аклиматизирате!

# 199
Руми, помилвай тумбачко от Нас!
Момичета, благодаря за пожеланията! Ще ги запиша във файл, за да ги показвам един ден на Калояна.

# 200
Благодаря Ви за отговорите! Явно ще трябва да пробваме и без решетката, поне да отхвърлим, че от това се буди!

# 201
 Искам да поздравя днешните чаровни рожденици Алекс и Боби и да им пожелая да са здрави и щастливи! Да прекарат незабравим празник със семействата си и да имат винаги усмивки в лицата и сърцата!

марини, Све, прекрасен ден и на вас!   bouquet

марини, мдааа, ще е голям майтап  Laughing Като я питаш на колко годинки ще стане отговаря, без да сме я учили, "две и бебе", тоест, че щяло да има и бебе след/на/около празника й.  Laughing

Хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 08:44 от Nijntje

# 202
  • гр.Варна
Честит Рожден ден на Бобо и Алекс!
Нека да е честит Вашия празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелаваме Ви да си останете все такива слънчеви деца, да имате истински приятели,
да радвате мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледате на света.
Бъдете живи и здрави, много усмихнати и добри!

# 203
Алекс,Боби,честита ви втора годинка!Прегръщаме ви силно,мили дечица!Желаем ви здраве,веселие и много усмихнати дни!

Марини,Све,весел празник днес и много радости с порасналите ви момчета!

# 204
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА КАВАЛЕРИТЕ БОБИ И АЛЕКС! Растете много здравички, умни, послушни и безгрижни, мили дечица! Специално на приятелчето ни Боби пожелаваме да е все така кротко и весело детенце!

За мама Све и мама Марини - да са ви живи и здрави момчетата и много да ви радват: 

# 205
Илит,очакваме да споделиш как е минал първият ти работен ден!Надяваме се скоро да успееш да се нагодиш към промяната и най-вече Калини да понася добре отсъствието ти! Heart Eyes Hug Heart Eyes

марини, мдааа, ще е голям майтап  Laughing Като я питаш на колко годинки ще стане отговаря, без да сме я учили, "две и бебе", тоест, че щяло да има и бебе след/на/около празника й.  Laughing

Душичка...Дано наистина бебка реши да поздрави кака си за РД и да ви изненада!Цунки и от нас за порасналото тумбаче! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 206
Честит рожден ден на Боби и на Алекс ! Да са много слънчеви дечица, да имат истински приятели , да радвам мама и татко и всички до тях ! Пожелавам ви хубав празник !

Ние си прекарахме много хубаво , трите ни дечица се наиграха на воля , догодина като имам време живот и здраве, ще организирам по голямо парти, с много дечица, тази година с тези изпити никакво време нямах ! Ще ви пусна снимки по късничко, радвам се че децата се налудяха на воля и продължихме в къщи !

Последно време Даная от кротко дете се превърна в много инатливо дете, но викам айде вчера да не я хваля за РД, незнам какво става, но постоянно казва не не не, видях че вчера и вие сте споделили за вашите дечица, все не или все сама, ужас просто, вчера такъв рев беше да се връщаме в МОЛа, там извади всички играчки да ги гушка ! След това се понаспа, понеже нали и кака и беше тука и голяма игра , голямо вълнение, но пък и се карат за играчки, ужас ! Дано отмине този период, може и заради бибата , но следобед е голям зор със съня , преди ляга и заспива сама !

Хубав ден на всички

# 207
  • Попово
Боби, Алекс  Hug newsm59

# 208
  • Beyond the Frontiers
Скъпи, малки - пораснали момчета

Марини, Светле да са ви живи и здрави малчуганите.   bouquet

# 209
Александър и Боян, да сте живи и здрави деца с усмивки на лицата! Честит празник и за мама Ирина и Све!

Руми, желая ти да се появи рожбата на избраните от теб дати!  Praynig Тръпна вече в очакване! Hug

Илитко, успешен и нестресиращ първи работен ден. И на мен другия петък ми предстои такъв  ooooh!

Томи от 1 година има стая с голямо "възрастно легло" /100/200 см./. Взехме и преграда, но понеже не го оставям да спи сам, разпъвам и другото под него, за да се получи спалня и да си се гушкаме. Аз лично не искам да го отделям. Смятам че децата до 3 годишна възраст се нуждаят да почувстват мама близо до тях, когато се събудят в тъмната нощ. Има време да спят сами и вече да спрат да ни гушкат  Sad

Общи условия

Активация на акаунт