Вече се отчаях в търсенето на работа

• 142 876
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 560
Момичета ,един тъп върпос от мен : Например ; кандидатсвала съм за офис организатор ,направила съм си СВ-то като за нея и съм го пуснала.  Утре обаче виждам друга обява,която също ми харесва,но да кажем е за технически сътрудник ( примерно) ,ако пак си преправя СВ-тоа според новата обява ,значи ли ,че ако предния не я е свалил на хартиен носител ,а я гледа онлай ще я види преправена във втория вариант?

Ох,дано ме разбрахте ,че се изпотих докато го обясня.

# 1 561
...значи ли ,че ако предния не я е свалил на хартиен носител ,а я гледа онлай ще я види преправена във втория вариант?

Според мен да, значи.
Затова ако имаш възможност я прати на мейл, после я преправи и я прати и на другата обява.

# 1 562
Момичета ,един тъп върпос от мен : Например ; кандидатсвала съм за офис организатор ,направила съм си СВ-то като за нея и съм го пуснала.  Утре обаче виждам друга обява,която също ми харесва,но да кажем е за технически сътрудник ( примерно) ,ако пак си преправя СВ-тоа според новата обява ,значи ли ,че ако предния не я е свалил на хартиен носител ,а я гледа онлай ще я види преправена във втория вариант?

Ако си я изпратила по и-мейл като прикачен файл - няма проблем, всеки ще види само това, което си изпратила до него.

# 1 563

Ако си я изпратила по и-мейл като прикачен файл - няма проблем, всеки ще види само това, което си изпратила до него.

Да по и-мейл,но през джобса го пращам

# 1 564
  • до една звездичка

Аз пък не разбирам... Как така си "правиш" СВ-то за специфична длъжност?
То си е чисто и просто трудова биография, какво има да му променяш според различна длъжност Thinking
За мотивационно писмо - да, разбирам, ама СВ? newsm78

# 1 565
  • София
Дилянка, дай пример за стабилни фирми, които никога не пускат обяви?  Thinking

Защото по твоята логика фирми като HP и МТел не са стабилни, защото пускат обяви или служителите им нямат достатъчно познати.

Отговарям специално за НР. Обяви се пускат за кол-центъра примерно. Или за техници.
Т.е. - за плявата.
За наистина хубавите позиции - търговците /познавам добре 2ма и знам какви са им заплатите и привилегиите/, се уговарят със връзки.

# 1 566
kremena, да ти кажа, че офис организатор и технически сътрудник в повечето случаи са едно и също. ) не виждам нужда да си променяш автобиографията. А и какво променяш в нея?

# 1 567

Аз пък не разбирам... Как така си "правиш" СВ-то за специфична длъжност?
То си е чисто и просто трудова биография, какво има да му променяш според различна длъжност Thinking
За мотивационно писмо - да, разбирам, ама СВ? newsm78
Ами например, когато става дума за различен тип длъжности, а ти имаш разностранен трудов стаж/опит можеш така да оформиш СВ-то, че да наблегнеш на необходимото за съответната длъжност. Или пък ако си "прекалено квалифициран" можеш да си спестиш това-онова, особено ако не ти го пише в  трудовата книжка.

# 1 568
kremena, да ти кажа, че офис организатор и технически сътрудник в повечето случаи са едно и също. ) не виждам нужда да си променяш автобиографията. А и какво променяш в нея?

Знам, писах само примерно,знам че в повчето случай се припокриват .

Днес ме викнаха на интервю за офис организатор,а се оказа че става вьпрос за брокер-ама не искате ли да станете? Е ,аз ако исках да съм брокер щях да си пусна документите за такава.  ooooh!

# 1 569
Искам малко уточнения да внеса.
Тук на няколко пъти се упоменаха колцентровете-или хелпдесковете-като' едва ли не, само хамалогия, без никакъв опит и т.н.
Това НЕ Е съвсем така. Вярно е друго-че това не е лъжица за всяка уста, защото трябва да си много търпелив и да умееш да смелиш и поднесеш инфото на юзърско ниво.
Има технически хелдескове, където, примерно, се поддържат мрежи или сървъри или бази данни или ВиЕмУеър на ЕВРОПЕЙСКИ езици. Е, извинете, ама хората там не са неквалифицирани.
Ако те "крадат" от друг такъв център-можеш и много добра заплата да си договориш.
Особено ако си с рядък европейски език.

Имам опит в сферата вече над 5 години.

П.С. Суми умишлено няма да цитирам, но долу горе познавам заплатите на повечето големи аутсорсинги в София.

# 1 570
  • София
Жози, има и много квалифицирани хора в тази работа.
Аз обаче като ги видя тия зали, пълни с хора със слушалки и мравки почват да ми лазят по гърба.
Също така, тази работа много изисква и много изтисква.
Затова и има голямо текучество.

# 1 571

[/quote]
[/quote]

В jobs.bg има възможност да прикачиш автобиография от външен файл. просто си прикачи различните варианти и кандидатствай  с който вариант прецениш в случая, Simple Smile

# 1 572
Ох наистина е страшно трудно в момента. Работодателите искат невъзможни неща, плащат минимално... искат стаж... как да го придобия този стаж,като никой не ти дава възможност за това.
Когато си и с някакво увреждане, шансовете ти почти се изравняват на 0. Кажете как и къде човек с увреждане да си намери работа. Той иска да работи но няма къде, и не  е защото не търси, повярвайте. Thinking

# 1 573
Жози, има и много квалифицирани хора в тази работа.
Аз обаче като ги видя тия зали, пълни с хора със слушалки и мравки почват да ми лазят по гърба.
Също така, тази работа много изисква и много изтисква.
Затова и има голямо текучество.
Oooo,така е, няма да отрека ни дума от постинга ти.
Нервното напрежение понякога ескалира до степен, че или почваш да се хилиш истерично, или , недай Боже, се поскарваш с колега,а после пак се обичате. Laughing
Аз, обаче, толкова съм се сраснала с работата си, че....дано в близкото десетилетие да не си тръгват от Бг. А и къде ли ще намерят толкова евтина работна ръка с качествено ниво на чужди езици?

# 1 574
  • България-Швейцария
Няма да си тръгнат, по заплати сме щели да се изравним с другата Европа чак след 45 години.
Тъкмо ще го добутаме до пенсия baby_neutral

ПП. Ама ако ти предлагат подобна работа навън - не се дърпай, знаеш че са различни цифрите там.

Общи условия

Активация на акаунт