Юни наближава, за ремонти и покупки време не остава!!!Тема №53

• 17 809
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
edno_momiche, честита количка. Със здраве да си я ползват твойте момчета, и само положителни емоции на разходките.   bouquet  Пег Перего за нас е една от най-добрите марки на пазара и това го установихме след като разгледахме всички марки, които можехме да видим и пипнем. И ние сме спряли на модел на Пег Перего Pliko 3 Switch Completo, цвят Moca, като количката я чакаме след Великден.

Ето и модела:

Гъделичкова, ние днес ходихме във Вис Виталис, имаше такива пеленки- и памучни и бархетни. Това, което си чула от циганите е повече от гнусно, но все пак те са тези, които казано най-грубо "правят деца" и после ги захвърлят, така че какво друго да очакваш от такива хора?

Ние днес купихме две хавлийки, термометър и едни гащи за след раждане- стягащи и съм много доволнас Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 21:40 от PoLy_PoLy

# 211
Здравейте и от мен!
Аирина, честита годишнина! Да сте здрави и много щастливи, още дълги години!     bouquet

Гъди, Hug , липсваше ми!!! Мисли хубави неща, говори с Боянчо и не му се сърди, ако си остане в тази поза - важното е да излезе жив и здрав от корема ти  Wink. Само да ти споделя, че ние пък другата седмица правим 1 година, откакто се нанесохме в апартамента  Mr. Green
Yaya, дано без проблем да сте пристигнали във Враца!
Рая, надявам се да си добре и чак за раждането вче да влизаш в болница!
Албена, стискам палци да се оправяш бързо! На мен нефрологът ми изписа Неоренал за бъбреците, пих го 20 дни (преди около месец).
Петя, никакво шетане и помагане - само почивка!  Hug

Аз ви пиша чак сега, защото днес бяхме на преглед. Накратко казано - всичко е наред за момента. Бебчо продължава да си е главично, в норма е, плацента и околоплодни води - нормални, взеха ми кръв. Следващ преглед - на 9 май.
След прегледа отидохме до манастира на отец Боян Саръев. Ако не сте ходили там, ви препоръчвам да го направите! Вече над 10 пъти сигурно съм била там, много красиво, спокойно и зареждащо с положителна енергия е! После хапханме риба на язовир Кърджали (по-точно в Енчец, на Моби дик) - е, вярвайте ми, няма такава вкусна риба! С приятеля ми сме страстни рибари - и за ловене, и за хапване - не сме яли по-вкусен шаран и сом! Всеки път е така, не си изневеряват на качеството, и са съвсем пресни! Така че - също препоръчвам  Wink

Споменах ви, че тази година приятелят ми иска да боядисва яйцата, да ви го похваля - много добре се справи! Хем бързо и качествено, хем съвсем чистичко - нито себе си оплеска, нито нещо в кухнята  :lol. Изобщо, той е по-обмислящият и по-сръчният от двама ни!  Laughing. Това ме радва, разбира се, и се уча от него  Wink. Чудехме се каква салата да си направим за вечеря (напоследък май само това ми се яде вечер + нещо сладичко, обикновено ябълка), - моркови или марули, но докато се варяха яйцата, едно се пукна (само 1  Mr. Green - бяха домашни, може би си оказва влияние) и предреши избора на салатата  Laughing.

Да спирам, че дългичко стана. Приятна вечер ви пожелавам, да спие сладко и да се събудите свежи, отпочинали и с усмивка!

И, ако искате, стискайте палци да не ни тресе рано сутринта прословутото предсказано земетресение  Wink. Ако щете ми вярвайте, в Хасково само това се говори навсякъде и всеки всекиго пита къде ще спи тази нощ. Градът се е обезлюдил направо ... Ммм, какъв рай за крадците  Joy .

Ха, в момента го дават по Нова ТВ - отец Боян Саръев и манастира!

# 212
Петя,не съм питала защо губя белтък,предполагам че бебето ми го изсмуква.
Но питах дали е важен,и ми обясниха, че бъбреците ми пропускали,и плода страда.Незнам какво значи точно това newsm78
Няма да ме изпишат докато не го вдигна до нормата.Никакви други лекарства не са ми изписали. Иначе от 5 дни пия дузодрил,който също е много полезен за бебето.
Днес се сдобих с една бебешка рокличка и едни дънки,а за мен 2 чифта обувки( на ток,незнам как ще крача с тях).

# 213
Добро утро, мили момичета!

Честито Възкресение Христово!

Да сте живи и здрави, къщите ви да са пълни с хармония, щастие и много любов и да гушнете по (още) една прекрасна рожба!

# 214
ХРИСТОС, ВОСКРЕСЕ!

ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЗА МОЯТ ИМЕН ДЕН!

[/img]

# 215
# 216
Извинете,но не стана

# 217
  • София
Во истна воскресе!

Беллаа, да си носиш със здраве името и едно здраво, сладко бебче  през юни  newsm51

# 218
  • гр. София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие! Здрави и красиви бебенца през юни, мами!
http://www.kres.com/Easter_card/

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА BELLAA И ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!!!

# 219
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ,мили мами!!!

Белла,да си жива и здрава,много късмет ти пожелавам  и скоро да се радваш на едно много слънчево и послушно  newsm32

# 220
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

Момичета, нека днешния празник донесе на всички ни живот и здраве Hug

Белла честит имен ден  bouquet

Сутринта се чукнахме с Благо с яйцата, таткото ни още спи, и то милото "Внимавай бе мамооо, счупи яйцето ooooh!" не помни от миналата година явно Laughing

Ние днес ще празнуваме с наште, аз само боядисах яйца вчера, а при мама ме чака много добра трапеза  Laughing с домашни козунаци.

# 221
Христос Воскресе!!! Пожелавам на всички ни да сме много здрави, силни, пълни с усмивки и настроение, малки бебчовци, изписани като великденските яйца и оттук нататък да ни се случват най-прекрасните чудеса  Hug

Белла, честит имен ден  smile3525

Мами, тази сутрин се събудих в прекрасно настроение. Споменавам го, защото рядко ми се случва напоследък. Може би се дължи на празника и на това, че спах много добре. Отделно, като отворих прозорците, се чува пеенето на птичките, а като вдигнах щорите и видях всички дръвчета, които са цъфнали, ми стана съвсем мило. Около нашия блок е пълно със зеленина, от страната на нашия балкон няма други постройки и имаме много красива гледка. Заредих се със страшно много енергия  newsm10  

И сега ми се яде козунак, но нашите онзи ден ги сложихме в камерата и забравихме да ги извадим, за да се размразят и в момента приличат на камък  smile3506  Но по-късно ще ходим на гости у Жорови, там със сигурност ще има домашни козунаци и други лакомства в изобилие  smile3508

В крайна сметка ще ям филийки  tooth  Чао засега от нас двамата  smile3560

# 222
Христос Воскресе!

Белла, честит имен ден !
И аз да ви кажа не знам от колко вечери насам снощи спах много добре, ставах два пъти, но после веднага заспивах.
Приятно изкарване на празника!

# 223
И аз закусах преди малко с козунак. В последно време много ми се услажда  Embarassed Днес обаче ще ми е последния ден с козунаци докато не е станала дебела работата.
И аз се чувствам прекрасно днес. И във Варна времето е чудесно. Снощи какви бяха тия прогнози по новините за дъждовен Великден не знам  ooooh!
Честит имен ден на bellaa и весело изкарване на празника на всички Hug

# 224
честито възкресение христово!
Приятен празник на всички и полека с козунаците Mr. Green
Аз пък днес трябваше да стана в 6 защото в 7 ми взеха кръв в болницата и сега ми е едно заспало.По късно ще ходим на село по традиция,така че трябва да се активизирам.Днес сутринта се претеглих-още едно килце отгоре Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт