Юни наближава, за ремонти и покупки време не остава!!!Тема №53

• 17 805
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Весел празник, мами!

Събудих се със страхотна новина. Моята приятелка (априлка) роди днес Simple Smile Тя ме е вдъхновила да съм бременна и постоянно споделяхме изживявания. Някой ми каза, че родените на Великден са богоизбрани Simple Smile Супер съм щастлива и я чакам да разказва.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! Пожелавам "борци" за всички мами и дечица!

raia123Hug

# 226
добро утро! христос воскресе!

на мен пък днес ми е супер заспало...събудих се в 6h, и уж имах енергия, ама след като закусихме и направих една торта, капнах и пак си полегнах...сега ви пиша от легнало положение от лаптопа Simple Smile

понякога се стряскам, дали ще имам пак същата енергия като преди - спортувах всеки ден, сега толкояа бързо се изморявам...дано имам сили да почна пак, като бебчо се роди!

а и забравих да кажа - не сме боядисали яйца, не сме месили козунаци... само дето торта направих Simple Smile

освен това сашо работи, а и аз имам работа, ама май ще я вър6а довечра че хич не ми се почва сега...
оплаках се Confused

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 10:37 от snowwhite

# 227
Честито Възкресение Христово!

Пожелавам на всички ни: здраве, мир, любов и най-прекрасните бебчета.

# 228
  • Germany
Честит празник момичета!
Много здраве, радост и късмет за вас и семействата ви!

# 229
Воистина воскресе!
Нека бъдем здрави и добри!
Весел Великден!

# 230
Христос воскресе!
Честит имен ден на празнуващите.
gmarinova-аз питах,да и много се радвам.Днес ще направя снимки на покупките и ще ги кача до утре.Общо взето имам три любими магазина.Слънчице,Бейби мола и Вис Виталис. Laughing

# 231
  • Home is where the heart is...
Здравейте момичета.  Hug

Христос Воскресе! Пожелавам ви едно прекрасно изкарване на този светъл празник и нека най-здравото яйце победи!  Mr. Green

Времето като че ли се колебае - дъжд ли да пусне, слънце ли да светне, но ние нека да сме си усмихнати, щастливи и здрави и ..... не остана още много докато си гушнем бебоците....  Heart Eyes

# 232
Христос Воскресе!
Здраве, мир и щастие на всички вас и семействата ви!

# 233
Христос воскресе! Воистина воскреce!
Днес е Великден, Христос возкресе
и на земята радост донесе!
Слънцето грее, бият камбани,
в топла молитва всички са сбрани,
а вкъщи чака софра готова
с бели краваи, червени яйца,
вкусни козунаци и люта ракия. 
 Happy Easter!

https://

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 11:55 от tainstvena_f

# 234
Христос Воскресе!

Нека си пожелаем здраве и леко раждане.

Весело изкарване на празника.

# 235
Христос Воскресе!
   На всички мами пожелания за леко бременеене (малко остана Sunglasses) , леко раждане  Heart Eyes и най-здравите и хубави бебоци през юни!
   В петък съседката от горния апартамент роди момиченце Рая - да й е живо и здраво, така че и моята бебка ще си има компания  Hug освен това във входа си имаме и кавалер на няколко месеца и още едно бебче... Четири бебока за един вход, много се радвам! Да са ни живи и здрави!
   В петък ходихме на УЗИ, малката се видя много добре, мърдаше устнички и махаше с ръчичка  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes освен това е с главичката надолу, докторката каза, че е здрава и всичко е о.к. Аз продължавам да дебелея  Laughing вече съм с 13 килца отгоре, успокоявам се, че съм висока (над 170см), така че не ми личат много-много  Rolling Eyes
   И ние довечера сме на село родата , надявам се да издържа по-дълго, че болките под ребрата ми са най-силни вечер, сигурно защото малката ми е раздала около 100 ритничета дотогава  #Crazy
   Аиде весело изкарване на празника на всички   bouquet желая ви най-коравите яйца и най-здравите деца  Heart Eyes

# 236

Пролетта дойде отново
И донесе на света
Възкресение Христово,
Слънце, птички и цветя.
Бият раадостно камбани
В градове и във села
И отекват разлюляни
Над гори, нивя, поля.
И зове ни тази песен
Да се подадем ръце,
Да речем “Христос възкресе”,
Да се чукнем със яйце,
Та да бъдем живи, здрави,
С бодри, румени лица,
И всеблагий Бог да славим
С чисти мисли и сърца,
Че прострял е той десница
И закриля всеки час
Всяка птица и тревица,
Мене, тебе, всички нас.

# 237
  • София
Честито Возкресение Христово! Пожелавам на всички ни да сме здрави, силни и много позитивно настроени!

raia, за съжаление при някои бременни бъбреците не задържат белтъка и само системите помагат. Ти питай все пак дали няма да помогнеш да пиеш и протеини. А отоци имаш ли? Каквото и да е, малко остана, ще го изтърпим.

Аз полудявам от скука, но съм решила докато не вляза в 9 месец, да кротувам, че не ми се влиза пак в болница.

Пожелавам на всички ви много радостни и щастливи мигове!

# 238
   ЗА всички бъдещи майки, ето нещо интересно за цезаровото сечение, упойките и раждането като цяло   линкът е долу  Simple Smile

# 239

Общи условия

Активация на акаунт