Израел33

• 17 258
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Татянка така така то как иначе ще станат такива хубави дечица.

И аз надникнах в готворската и бях много впечатлена Ментичка какъв труд е положила.

Пете разгледах снимките ти - чудесно семейство сте. Много ме впечатли сенника над дечицата да не ги пече и също над хората които седят отстрани - помислено е. Също много ме впечатли това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366375&pid=11673294  тази количка е много интересна като подвижно креватче, на бебето хем му влиза въздух отвсякъде хем може да си разглежда.

И в моята работа имаше 5 бременни, 3 вече родиха /през януари, март и вчера/ плюс моята първа братовчедка е бременна с второ.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 17:52 от suni4ka

# 196
  • София-България, Израел - където си поискам
Съни4ка, на мен тези колички са ми много смешни Laughing това е кошара на колела.В тях между другото  слагат по 2-3 дечица и ги развеждат. Обикновено учителките от частните детски ясли (мишпахтон) ги използват.

# 197
  • Някъде там...
Из цяло село са с такива колички,ужасно смешни са ми и на мен  Mr. Green Някак си ми е трудно да ги възприема  Grinning
тц тц тц Танче какви неща са ти в главата  Joy Луд умора нема само се поти  Joy

# 198
Здравейте всички!

Благодаря на всички ви за пожеланията

Никак не ми остава време да се разисвам,нито дори да чета.... Embarassed
Много ми липсвате....

Вече се приспособихме Simple Smile и организирахме доколкото е възможно.
Сега ще се наслаждаваме на пролетта....

Поздрави на всички рожденници и от мен!

п.с много мило ми стана като прочетох пожеланията   bouquet

# 199
Количките са си супер - к'во? Mr. GreenНА мен знаете ли как ще ми влезе такава в употреба !Ще си спи детето на широко.А и двете ще си ги паркирам там.Аааа ,супер са си!Ще ги покажа на Ицо - да измислим и ние нещо такова  Mr. Green Ще избием рибата из наше село ........ Laughing

# 200
  • T"A
Обикновено учителките от частните детски ясли (мишпахтон) ги използват.

Тъкмо това щях да напиша, аз само мишпахтони съм виждала така да развеждат децата. Съничка, тук яслите са така, че децата от 8 месечна възраст до 2-3 годишни са в една група и като излизат на разходка, бебета, които не могат да ходят, ги слагат в таква кошарка... И аз в началото бях така  Shocked като ги виждах в градинките и по улиците... Не зная дали са разказвали за момичетата за тези мишпахтони... Тали Дан, Меди и Вик не са били в мишпахтон, нали?

Говорихме с приятелка, която роди преди няколко месеца (ноември), тази седмица и изтича майчинството, връща се на работа.

Мимкис,  Hug

това съобщение съм го написала преди час и не съм натиснала "публикувай"  Blush
Банда, чао!

# 201
Здравейте!  Hug
Поздрави на всички рожденници и от мен!   bouquet
 Hug Heart Eyes Hug

# 202
 Танче, на мен ми е една от любимите - особено в този дует :
http://www.youtube.com/watch?v=_vNy3y1Ldg4
Това е превода и на английски:
Mercy, have mercy upon us oh TRANSCENDENT-LORD our Venerable-Authority, and upon Israel Your people, have mercy. And upon Jerusalem Your city, have mercy, mercy, have mercy.

And upon Sion the tabernacle of Your glory, and upon the kingdom of David your anointed, and upon the great and holy Temple - mercy, mercy, have mercy.

# 203
ох... момичетаа много съжалявам за предходния ми пост. От доста време ви чета и исках да ви напиша нещо , но съм отворила и други теми. Публикувам паралелно и съм се объркала . Много ви се моля да ме извините , бих искала да изтрия поста но не виждам такава опция ,а не съм много на ти  newsm78 Пак много се извинявам ... дано има начин да се махне предходният ми пост  Praynig Исках да ви пиша ,че сте страхотни а как  потръгна само   ooooh! Лека вечер и извинете още веднъж .

# 204
  • На дивана, под юргана
Абе, я не се стягай! Ние тук сме широко скроени...  Laughing

# 205
  • Някъде там...
Хммм,къде сте всички  newsm78 Обяд ли да сервирам,пиене ли та да се появите  Grinning
Аз днес след като обясних на Хайя колко колегите от групата са без амбиции и какво ли още не разбрах,че Бет Улпан има,няма група за Алеф +.Първо се накарах едно хубаво а после се  Embarassed Друго интересно май няма  newsm78 освен едно ама него ще ви го кажа в събота,дотогава ще пазя тайна  Mr. Green

# 206
Бубе,какви са тези фъндъци дето ни ги пускаш? Crossing ArmsМен сън няма да ме хване ,докато не разбера ТАЙНАта..... Thinking 

Госте,незнам кой си ,ама 'що не се регистрираш и не си сложих едно хубаво никче,че така с тази звездичка ,много несеризоно ....а ние тук сме - все сериозни дами и Жентълмен!А за изтриване на поста се обърни към модератора ....

Ели,благодаря ,мила!

Петееееее........

# 207
  Сладурки и сладур , някой от вас да е чувал за "Обратна осмоза" ( אוסמוזה הפוכה )? Ето с това се занимава моят мъж няколко дена след работа. Това чудо ще ни пречиства водата вече и няма да купуваме минерална.Ще седи под мивката в шкафа :

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11777163

# 208
  • Някъде там...
Такава машинка за вода съм виждала ама тези филтри и ааааа незнам как да го нарека резервоар са нещо ново за мен  newsm78 Какъв е принципа на работа?

# 209
 Това намерих на БГ, Боряна  :
http://www.nicol-n.com/page.php?n=10030&SiteID=388&view_id=12115
Принципът поне  е  същият ако не и самата фирма производител .

На руски в уикипедията:
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B … D0%BC%D0%BE%D1%81

Общи условия

Активация на акаунт