Израел33

• 17 120
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде там...
Ей,каква съм заспала  smile3555

Честит рожден ден и на Хард и на Снежито и на Ханд   bouquet Да са ни живи и здрави  Hug

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 15:28 от Boryana

# 151
  • София

Авив,включвай се винаги когато можеш  Peace Честит рожден ден и на теб Simple Smile

Авив не е ли Анди, т.е Хард newsm78

# 152
  • Някъде там...
not stubborn enough   Embarassed
Кой да погледне,не и аз  Mr. Green Не предположих защото тук има едно момиче авива та затова и помислих,че е тя ...Поне имам смислено оправдание тоя път  Mr. Green Благодаря,че ме "светна"  Hug

# 153
Честит Рожден Ден на Hand, hard defence, snejana haj и на съпругът на Мента!
Да сте живи и здрави, много обичани и късметлии  Hug

# 154
От уважение към днешното възпоменание  - ще честитя рождените дни утре сутринта!

# 155
Рождениците  , живи и здрави! По-веселата част от мен - довечера  Hug . Торти, почерпки, пожелания и виртуални подаръци .... Peace 

Авив ? Пепеляшка , ти ли си това ? Поправи ме ако греша .... напомни за себе си  Peace.

# 156
Браво sarated ще те приемем в Мосад без много изпити  Wink,въпреки че в момента повече симпатизирам на КГБ  .
Да сега съм אָבִיב-авив-пролет !

Тел Авив какво би значело в превод ?

Анди , Анди Пете ..ее човек 10 дни не пише и вече го забравят .. Joy ( аз си мислех първо да се легитимирам ,ама си казах ,че по картинката в подписа ще ме разконспирирате бързо бързо. Нищо .. това беше малка тренировка за следващия Пурим  Wink )

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 17:27 от אָבִיב

# 157
  • София-България, Израел - където си поискам
От уважение към днешното възпоменание  - ще честитя рождените дни утре сутринта!
и аз така, иначе на съм забравила Hug.

# 158
Момичета не се притеснявайте за Рд-тата  Hug
Днес е такъв деня -кофти ,големи сме ,надявам се ,че няма да има нито сърдити нито обидени .
И не е нужно като честитите на мъжа на Мента после да редактирате и да прибавяте мен , Ханд или там още които са . Днеска сме доста хора  Crazy и никой не е длъжен да помни всички !
Софрите от мен утре  Hug
Хубава вечер!

# 159
  • София-България, Израел - където си поискам

пролетен хълм, ако не греша Wink.
Авив е пролет, тел е хълм Peace

# 160
Цитат
Днеска сме доста хора  Crazy и никой не е длъжен да помни всички !
Дори и английската кралица ....А вчера беше на Хитлер....явно по този повод някои гадове ( не се извинявам за обидата) са закачили знаме със свастиката.ММБ!

# 161

пролетен хълм, ако не греша Wink.
Авив е пролет, тел е хълм Peace

Тода раба  Hug

Цитат
Днеска сме доста хора  Crazy и никой не е длъжен да помни всички !
Дори и английската кралица ....А вчера беше на Хитлер....явно по този повод някои гадове ( не се извинявам за обидата) са закачили знаме със свастиката.ММБ!
За знамето на комина ли говориш. За тези които не знаят- беше завързано нацисткото знаме с въжета , дълго 6 метра на комин на фабрика  в Пазарджик. А множеството желязни стъпала водещи до върха на въпросния комин били намазани с грес ,за да бъде осуетено свалянето. Ситуацията била допълнително усложнена заради съмнителен пакет ,който хвърлил съмнения да няма бомба .  http://bg.altermedia.info/?p=6668&cpage=1
Видео намерих сега http://www.vbox7.com/play:d51a3702.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 19:37 от אָבִיב

# 162
Включвам се с поздравителен пост:
Ханд,честит празник,много щастие и любов!!!
Хард,следвай мечтите си,потопена в обич!!!
Снежи,честито!Бъди щастлива и успешна!!!
Мента,честит празник и на твоя любим!Вярвам,че си съумяла да направиш деня му специален Hug

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 20:06 от eli6eva

# 163
  • T"A
Момичета, днешното възпоменание приключи на залез слънце, трудно се свиква с това отброяване на дните, но е така - от залез до залез. След седмица има пак възпоменателен ден, а както той свършва на залез - започва Денят на независимостта  Hug

В тази връзка - черпя за моя рожденик с украсеното ми мързеливско тирамису  Grinning:

Gift  И най-вече - newsm67 честитя на Hand, на Анди и на Снежи - да се радвате на много здраве, на покорени върхове и много добри приятели   bouquet До 120!!!

# 164
  • Някъде там...
За Хард:
ЧРД!
Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма.
Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна!
Продължавай с тази скорост!

За Ханд:
Честит рожден ден!
Желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост,
да бъдеш истински човек.

За Снежито:
Желая ти време за щастие,
време за любов, време за промяна,
време за наслада, време за мечти,
време да опиташ от всички сладости на
света!