Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да сваря яйца, за да не се спукат по време на варене?
Как да боядисвам яйца, за да получа ярки цветове?
Какви са програмите и учителите в израелските училища?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да сваря яйца, за да не се спукат по време на варене?
-
Как да боядисвам яйца, за да получа ярки цветове?
-
Какви са програмите и учителите в израелските училища?
-
Какви са разликите между училищата в България и Израел?
-
Как се сравняват детските площадки в България с тези в други страни?
Аз на тази бройка и казвам средна за тукашните стандарти, но така разбрах, че някои това го имат за малка сватба
Тъй че - без оправдания
Утре ли да чакаме новината?
пише ме, а ма ти нямаш умора 

,но нямам голям избор...Докато пазаря може и да ми дойде някоя идея за новата тема знае ли човек
Все пак ако някой друг има желание да я направи нека да си каже без бой 
Ами надявам се да я чакаме тайната и да не ми мине бяла котка път
,и чакам твоя разказ!
За такива неща няма да се бием, има къде-къде по-смислени поводи да направим някое меле
,другарчето и идея си няма колко пари съм изхарчила,и кое колко струва
"... ми то тук всички нали руски говорят, не съм и предполагала че знаеш бг..." тя голяма скица. Въобще пълно с емоции. С другите на англит, но и те премесват с тяхните си езици абе смях. Много е весело. И красиво.
, а от там хващаме за Зихрон Яков и градините на Ротшилд. Сега ще взимам децата и стягам багаж.
.... На Ивайла не съм и фен, но каза много верни неща, само дето накрая пак и тя се омаза... Део и Ицака още ме кефят въпреки "мисията " им
! Знаеш ли как се казва да си я потърся?
Освен да не спирам да кърмя!
много мразя да ми излизат,чиста ми е кожата и като излезе една и се вижда от един километър ....
а сега са няколко ......... самочувствието ми пада....