Зимата е към края си, а ние започваме 14-та фин

• 13 339
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
Валенце,мерси за кошницата.Ето взех си я:
 Joy

http://www.youtube.com/watch?v=HmA82DlI-Pc

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 17:51 от Bee.

# 211
Много ме кефи таз песен.Араш ни е комшия,демек живее в Швеция и от Скандинавието ще има гласове за тях..
Освен това песента вече е хит и се върти тук и в Швеция....страхотно денс парче,но много комерсиално/едва ли има шанс,но на мен не ми излиза от главата... Peace
http://www.youtube.com/watch?v=HmA82DlI-Pc

# 212
Пчели, нямаше пчеличка  Wink. малкия беснееше..и май съм копирала грешен линк hahaha
Май остарявам вече..или съм загубила тренинг..трябва по-често да пиша..
Как си? Оправя ли се гърба вече?
Тук днес беше едно хубаво слънце, малко студен вятър, но като цяло беше супер приятно време..
Алекс изяде 2 шепи пясък в един пясъчник Joy.
Лека вечер и спокойни сънища на всички

# 213
Здравейте момичета,

Рали, честито за повишението и от мен!  bouquet
Марги, честито и на теб за прекрасната възможност, която ти се е отворила.   bouquet
Пожелавам ви да вървите само напред и нагоре!

Дънди, Ео, когато кажете за среща, аз съм на линия, само че тази седмица мога след 17.30 часа, тъй като ще работим тази събота. В неделя ще бъда с една приятелка, която се връща от Русия, но това не пречи да се видим дружно.

Щастлива, благодаря за забавния линк. Посмях се от сърце.

Bee, песента ми харесва и на мен. Аз нямам навик по принцип да гледам Евровизия. Дори за мой срам, не съм чувала още българската песен. Пак се разнесоха обаче едни страсти около нея, че певеца пеел фалшиво. Явно и затова не съм се интересувала особено, тъй като не желая да затормозявам ушите си  Joy  Дано това обаче да не е истина, че да не ни излагат държавата.

Вале, това ми напомня за моя брат, който ядеше пръст като бяхме малки. По-големият ни братовчед му слагаше една лъжица на гърдите и тя винаги залепяше на него като магнит. Братчеда му обясняваше, че е радиоактивен. И брат ми се уплаши и спря да похапва пръст Whistling

Виви, Пъпи, къде се изгубихте?   bouquet

# 214
Дънди, настроението е добре, благодаря. Особено като знам, че скоро ще се съберем.

Иначе си прекарахме страхотно, както винаги. Ходихме до пещерата Бачо Киро, която е до Дряновския манастир. Не знам дали сте ходили там. Много е красиво, особено по това време на годината – зелено,  чисто и спокойно.

После посетихме и Боженци. Също така едно прекрасно място. Там засякохме да се разхожда Иван Лечев.

Като се прибрахме в София, едни мои приятели ни навиха да ходим до Рилския манастир. Не бях ходила там от малка. Пак едно спокойствие, една красота, която те зарежда с енергия. Нагоре в планината си направихме и пикник, след като посетихме манастира, разбира се. Не може обаче да се опише с думи. Просто трябва да се види. 

Посетихме и гроба на св.Иван Рилски, създателя на Рилския манастир. Има поверие, че който се промуши през дупката в скалата на пещерата, където той е живял като отшелник, без да се опре е праведен.

Не ви споменах обаче, че в пещерата Бачо Киро също има поверие, че ако минеш по една определена пътека, ще си пречисиш греховете. Поради тази причина ние вече бяхме пречистени и минахме без проблем за разлика от нашите спътници.  Joy После си написахме по едно желание и го оставихме в близост до параклиса.

Забравих да ви кажа, че на отиване към Рилския манастир минахме през Стобските пирамиди, за които аз лично за първи път чух. Срещнахме случайно по пътя една екскурзоводка, която беше така добра да ни разкаже легендана на това място. Ако ви е интересно можете да видите повече на този линк, за да не превръщам поста си в роман(май вече такъв стана): http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%B1%D1%81%D0%B … D0%B8  

Завършихме ваканцията си снощи с концерт на U2, който гледахме обаче на 3D movie. Беше много яко. Е, не е същото като да си на истински концерт, но поне видях Боно от близо. Иначе на концертите виждам единствено глави и други подобни, но не и самата сцена, освен ако някой не ме съжали и не ме повдигне, за да видя нещо. Но пък еуфорията е на макс.

Надявам се, че не съм ви отегчила, но исках да споделя с вас красивите места, които си имаме в България.

Пожелавам ви лека нощ, момичета!

# 215
Здравейте сладурки   bouquet

Наминавам на бързо да ви кажа лека нощ и да ви видя как сте?   bouquet
Утре заминавам за Родопите за 4-5 дена и ще се върна събота вечерта или неделя. Още не съм сигурна, така че ще и се изгубя от хоризонта, но да знаете тук съм и ви мисля всичките накуп  Hug
Валенце в БГ ще съм до 17 юни.
Мимота,Ео аз съм абсолютно ЗА да се срещнем отново  Party, като се върна ще ви се обадя да се разберем нещо. Много ми беше хубаво във вашата компания и пак трябва да го повторим  Hug
Момичета днес истински си стоплих кокалите - чувствах се прекрасно -  Party слънце и 27 градуса в София - имах чувството че летя от щастие. Слънце и топлина, а и се моля с две ръце горещи да започнат скоро да стават и черешите, за да мога да си отдъхна до като стане време да се прибираме към острова  Party

целувки на всички вас и до скоро  Hug

# 216
ДОБРО УТРО ПОСПАЛАНЧЕТА,ФИНЛАНДЧЕТА!

Желая приятен и слънчев майски ден на всички сладуранки!  bouquet

# 217
mimota
Искрено ти завидях.Не съм ходила по тия места мнооого отдавна.Благодаря за хубавия разказ,със сигурност това лято ще отида до Рилския манастир.Не знам как ще се вместя във времето ,но ми се ще да заведа мъжа ми по тия места....Благодаря,че ми напомни колко хубава е България и освен море,има много повече... Peace

# 218
Добро утро!

Пчели, наистина сме поспалани, винаги си първа Simple Smile.

Мимотка, с твоя разказ ме налегна една носталгия, родното ми място е много близо и до Боженци и до Дряновския манастир, та ... спомени, спомени. Много ми се иска и на мен да покажа на приятеля ми другата част на България, но с тази пуста негова работа кой знае кога ще ни се отдаде възможност. Ако следващият път някой е в региона на Габрово препоръчвам Соколският манастир, невероятно красиво място.

Ех, стига съм мечтала.

Приятен ден на всички от мен! Hug

# 219
Oo, и аз тоя уикенд съм пак на тиймбилдинг и сигурно ще ходим до Рилския манастир.

# 220
Ео ,да си изкарате добре Peace

Не мога да повярвам,че това са песните за Евровизия Евровизия09 . Не можа сякаш да ме грабне нито една Sad Пак ще ги преслушам. Не можах да повярвам,че турците са с 340 точки  Weary а нашата песен е направо трагедия. Не си ли приличат твърде много песните?

# 221
За мен турската песен е копие на "My Number One",с която Елена Папаризу спечели Евровизия 2005.Глас,музика,движения,че дори и визия...пълно копиране. newsm11И въпреки,че е събрала точки и със сигурност влиза на финал,едва ли някой иска повторение на стара Евровизия.
Аз залагам на Рибак и Норвегия,въпреки,че отговорността му е голяма и много спекулации имаше около,танца,музиката.Но той е руснак,при това страшно талантлив. newsm10В други теми писах за семейството и средата,в която е израснал. PeaceЖелая му успех,да,аз щe гласувам....за Норвегия Rolling Eyes

# 222
Oоо,ай стига вечеее.. ShockedСлед като свинския грип преди не беше доказан преди,сега е сигурно:http://uutiset.msn.hs.fi/kotimaa/artikkeli/P%C3%A4%C3%A4kaupunki … 245884424?ref=msn
 Close

# 223
ПРАВОСЪДИЕ? В БЪЛГАРИЯ?...МНЕЕЕЕ.. #Cussing out
За кой ли път се уверявам вече ,че цялата система е толкова скапана,че даже не ми се ходи в България...
Гледайте: Стависки няма да лежи в затвора
http://dnes.dir.bg/2009/05/12/news4432500.html
Нямам думи просто да изразя възмущението си! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 224
Лелееееее, пчеличке.
Егати държавата е това България, с егати правосъдието!  ooooh!
Значи всеки, който се напие, седне зад волана и убие човек + осакати друг за цял живот, ще се размине само с условна присъда.
Срам ...  #Cussing out

Уф, започвам да гледам Евровизия да чуем българския изпълнител дали наистина пее фалшиво наживо.

Общи условия

Активация на акаунт