ПЛЕВЕН - 94

• 19 187
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • Плевен
Дикси, и аз да те успокоя. като една прясна мама на двама. (каква рима само)   Laughing  Така гадно се чувствах като влизах да раждам,ама на Люси хич нищо му нямаше. Обграден с внимание отвсякъде, като го доведоха в болницата беше ужасно щастлив,че е станал батко. Много се зарадва на бебето. Надничаше постоянно в количката да я види. Така ще е и с Мити. Първата среща на лапетата е много трогателна откъм голямото. Heart Eyes Да снимате задължително.  Hug
Дивианка,силна прегръдка от мен. Всичко ще е наред.  Hug  Hug  Hug
Валенце, да се оправя Бубка бързо, ти да не се шашкаш. Peace
Константина, мен у нас така ме избива на рев доста често. Хормони,хормони,нямат наместване.

Онзи ден реших да правя упражнения,че не мога да се търпя вече , резултата е след 10-тина клякания ужасна мускулна треска. Sad Няма да има отслабване скоро.
Nomadka, хич не можах да ви видя вчера, надявам се другата седмица да има рандеву в градската.

# 106
  • София
Не си виновна ти от други свят съм аз. Crazy
Laughing
а иначе това,че не познавам фталл наживо,е поправимо. LaughingОбаче ако е доктор...трябва специално да се психотренирам преди среща с него.Да си призная в началото не знаех,че нашта видна съфорумка Маргаритка е от това съсловие ,а ми беше страшно симпатична по постинги.Като разбрах,че е докторка,започнах да чета всичко,дето пише под лупа,викам си все ще я изловя,че и тя е некоя гад неземна.ама не би,три години не успях да си докажа теорията. Hug

# 107
Момичета малката има нещо като лишеи -по един на двете ръце на сгъвката и я сърби,защото постаянно ги търка.Препоръчайте ми някой добър кожен лекар да я заведа другата седмица

# 108
...
Обаче ако е доктор...трябва специално да се психотренирам преди среща с него.
...

Не съм.
Но се психотренирай  smile3503

# 109
Валенце, гад неземна съм понякога, питай  Емо  Joy
А за АБ-то, аз най-редовно докато напасна часовете го давам на по-малък интервал. Не бой се. Аугментина и на мен ми е любим, ама от 3-то даване, т.е. 3-ти курс на лечение, Митко се продриска много и от тогава не го ползвам. Иначе е много хубав.

plamsi,  Hug Вярвам ти.

На 28-ми април гледах е роден Садам Хюсеин, но и Тери Пратчет все пак  Laughing
Световен ден по охрана на труда и международен ден на левичарите. Какво ще кажете, а?  Crazy

# 110
  • Плевен
Валенце, по-добре е Михаела, обаче пъпките се появяват светкавично и в доста големи количеста. Дано скоро спрат,че горкото изглежда ужасно Sad
Днес направих два вида козунаци, доволна съм Grinning
И мен едни мрачни мисли ме налягат вечер като си легна, много кофти.
Дикси, не се притеснявай толкова много, нали знаеш,че страха е по-страшен от това,което ще се случи Wink Всичко ще е наред Hug
Бориш ли се с тортата? Аз мисля утре да я спретна.

# 111
  • Плевен
Номадка да се изкаже за тази дата. В нейната компетенция е.  За мен е дата, на която са родени  и ще се родят много бебета, знайни и незнайни. Simple Smile Избрахте ли име?
С тортата докъде стигна?

# 112
а  мен ме блъсна кола...ако знаете какви мисли пък ме налегнаха от тогаз.....

# 113
Дикси, мани го Саддам.

Случки

1770 — Капитан Джеймс Кук на борда на кораба Индевър акостира в Австралия.
1788 — Мериленд става 7-ят щат, който приема Конституцията на САЩ.
1867 — Панайот Хитов преминава от Румъния в България с чета, на която знаменосец е Васил Левски.
1920 — Азербайджан става част от СССР.
1932 — Започва използването на ваксина против жълта треска.
1945 — Втората световна война: Бенито Мусолини и любовницата му Клара Петачи са екзекутирани от членове на италианската съпротива.
1947 — Тор Хейердал в екипаж с още петима човека отплават от Перу на Кон-Тики за да докажат, че древните перуанци са населили Полинезия.
1952 — Дуайт Айзенхауер се оттегля от поста Върховен главнокомандващ на НАТО.
1952 — Влиза в сила Договорът от Сан Франциско, който слага край на окупацията на Япония от бившите Съюзници през Втората световна война.
1969 — Шарл де Гол подава оставка като президент на Франция, след като на референдум избирателите отхвърлят предложените от правителството реформи.
1978 — Първият президент на Афганистан, Мохамед Дауд Хан, е свален от власт чрез държавен преврат и убит от прокомунистически поддръжници.
1997 — Влиза в сила Конвенцията за химическите оръжия от 1993 за използване на химически оръжия; Русия, Ирак и Северна Корея са държавите, които не подписват договора.
1999 — Косовски конфликт: България и НАТО сключват споразумение за транзитно преминаване през въздушното пространство на страната на самолети на НАТО в рамките на операция "Съюзна сила".
2001 — Милионерът Денис Тито от САЩ става първият космически турист, пътувайки на руски космически кораб до Международната космическа станция.

ЧРД

1402 — Несауалкойотъл, владетел на Текскоко
1442 — Едуард IV, крал на Англия († 1483)
1630 — Чарлз Котън, британски поет († 1687)
1758 — Джеймс Монро, 5-ти президент на САЩ († 1831)
1765 — Франсоа Лакроа, френски математик († 1834)
1838 — Тобиас Михаел Карел Асер, холандски юрист и държавник, Нобелов лауреат през 1911 г. († 1913)
1874 — Карл Краус, австрийски публицист и писател († 1936)
1879 — Теодор Капидан, румънски лингвист
1889 — Антонио Салазар, диктатор на Португалия († 1970)
1889 — Антонио ди Оливейра Салазар, португалски политик
1894 — Стоян Райнов, български художник († 1978)
1900 — Ян Оорт, холандски астроном († 1992)
1906 — Курт Гьодел, австрийски математик († 1978)
1908 — Оскар Шиндлер, немски бизнесмен и хуманист († 1974)
1916 — Феручио Ламборгини, италиански автомобилен производител († 1993)
1924 — Кенет Каунда, президент на Замбия
1926 — Харпър Ли, американски писател
1928 — Ив Клайн, френски художник († 1962)
1932 — Веселин Бранев, български сценарист и режисьор
1937 — Саддам Хюсеин, диктатор и президент на Ирак († 2006)
1944 — Гюнтер Ферхойген, германски и европейски политик
1948 — Тери Пратчет, английски писател
1950 — Джей Лено, американски комик и тв водещ
1960 — Валтер Дзенга, италиански футболист
1971 — Марин Бодаков, български поет
1974 — Пенелопе Крус, испанска актриса
1974 — Емил Коен, български бизнесмен
1980 — Каролина Гочева, македонска певица
1981 — Джесика Алба, американска актриса
2009 -- Бебето на Диски

Празници

Световен ден по охрана на труда
Международен ден на левичарите
Израел — Ден на независимостта
Канада — Национален ден в памет на жертвите на трудови злополуки
Небраска (САЩ) — Ден на залесяването
Барбадос — Ден на националните герои

Източник

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 22:34 от ftall

# 114
Дикси, мани го Саддам.

[Барбадос — Ден на националните герои

ето, ще се прослави детето!

# 115
vesy1, доц. Недкова без да е дерматолог ни отърва юнака от едни досадни пъпки, наречени бебешка себорея.

а  мен ме блъсна кола...ако знаете какви мисли пък ме налегнаха от тогаз.....

Специален поздрав по случая - Цък!

# 116
ftall, не ми се чете толкова, бе човек  Joy

nomadka, дай нещо в кратце.

А тортата, ах тортата  Sick Сега пека втори блат, че първия замина за кучетата. Обърках го. Казвам ви аз, че съм много объркана напоследък, вие не вярвате  Confused

# 117
Номадка мие шишетата.
Ще и възложа нещо в кратце, макар за зодия Близнак да не може така  Laughing

# 118
Аз може да не съм национален герой/поне за сега/,но сега разбирам,че имам празник тогава.И от залесяването не съм! hahaha
Ей,Nomadka и Ftall,другия път като ида при личната ще искам вас за лекарство срещу черни и други подобни мисли и настроения!Ама с рецепта hahaha

# 119
Дивианка не е закодирано, просто е деликатна в позивите...
Номадката, тъй, тъй. Simple Smile Стоплих аз за какво иде реч, ама чак след твоя жокер.  Simple Smile Иначе, я познавам Пешката, да, хубав човек.

Общи условия

Активация на акаунт