ПЛЕВЕН - 94

• 19 183
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Хъх, Дивиана, гадна работа. Дано минеш само с аспирина. Стискам палци. Първият път прави ли подобни изследвания за прееклампсията? И тогава нещо правиха ли ти както сега?

Константина, добре дошла в отбора. Трябвало е днес да се засечем на някоя пейка, и аз бях със слънчеви очила, че очите ми не са за пред хора. Можеше да поподсмърчаме заедно. За какво -  няма значение, всеки да си подсмърча за неговото си, ама в компания  Sunglasses

Да кажа, че си бремене, но без да пълнее.
Защо го казваш това сега? Защо?

# 91
  • София
Момичета,да ви питам.По нагоре писах,че Бубка е на АБ.Наобяд взе първата доза Аугумунтин,който е на 12ч.Докторката каза вечерта да и дам и втората доза.аз и дадох.ама са минали7ч,не 12.да не вземе да и стане нещо сега?

# 92
гледам някаква групичка се е заформила на душевно терзаещи се....то хубаво - в мярка, така поне усещате, че все пак сте живи, а пък ако сте и здрави - грешка няма........Горе главата....
Да подсетя, тия дето ще идват утре - да дойдат....те си знаят

# 93
Валенце не бой се Аугментинът е много як антибиотик направо любимият ми. Само вместо бира и вино не бих го пила.  Laughing Laughing Laughing Най-много да се надриска, дай и следващата доза, както се падат след 12 часа, а не по първоначалният ти график. Peace

гледам някаква групичка се е заформила на душевно терзаещи се....то хубаво - в мярка, така поне усещате, че все пак сте живи, а пък ако сте и здрави - грешка няма........Горе главата....
Да подсетя, тия дето ще идват утре - да дойдат....те си знаят
Да ги запукаш наред с опакото - това си е сериозна алкохолна недостатъчност с нетърпима гардеробна липса и преобладаващо пролетно-хоромонално влечение към нощни креватни изпълнения. И за всичко това е виновна Луната! Ама ха ревли сополиви! Ми четете вестници поне! Crazy

# 94
Първият път прави ли подобни изследвания за прееклампсията? И тогава нещо правиха ли ти както сега?
Ох, Диксън нищо, макар да бях изключително зле. Казваше ми лекарката: "Ееее, стига глезотии, дееее. ДОБРЕ СИ! " Mr. Green
Добре, че затвориха болниците в Торонто, заради атипичната пневмония, та си бихме камшика и и в 9-ти месец си дойдохме да родя в България. Докторите не спряха да се чудят, как сме живи с бебето.
Номадка, благодаря! Аз съм куче, надявам се и този път, въпреки диагнозите, с които се опитват да ме сплашат Wink, да излезем победители и с втория номер.

Валенце, аз също съм давала през по-къс интервал първа и втора доза на АБ /8 ч./, не мисля, че е проблем. Бързо оздравяване на сладуранката!

Пеши, как си бе? Как е Радостката? Вясваш се тук с некви кодирани съобщения и изчезваш яко дим. Кажи нещо, недей така английската. Grinning

# 95
  • София
Благодаря ,Дивиана,Номадка!Номадка,това,че Аугументина е много як АБ какво ще рече?Че е много силен ли?Оф,направо имам усещането ,че си тровя детето.Ма не посмях да не го дам.Не съм доктор все пак.

# 96
Валенце, предполагам, че дофтора ви е накарал да си вземете втората доза сега, вечерта, за да ви е по-удобен /най-вече на детето/ приема. предполагам, че е съобразил /а/, часовете и едва ли ще има нежелани ефекти...  Peace  Искрено се надявам да е така... иии по-скорошно оправяне!!!

Е-е-е-е-е-е какви са тия депресивни излияния... да се стягате, момичета  Naughty  то хормони, хормони, ама все пак ..  Laughing
http://vbox7.com/play:b7fbb3f6 - ето малко за разгрявка ...  Mr. Green

# 97
  • Плевен
Дивиана, д-р Конова ми изписа и на мен поради други симптоми да пия всеки ден по 1 таблетка анопирин. Много трудно го намирах в аптеките преди 6 години. Като си спомням колко сълзи проливах всеки месец. ooooh! Не е лесно да станеш майка. Всичко ще е наред. Peace

# 98
Благодаря ,Дивиана,Номадка!Номадка,това,че Аугументина е много як АБ какво ще рече?Че е много силен ли?Оф,направо имам усещането ,че си тровя детето.Ма не посмях да не го дам.Не съм доктор все пак.
Значи, че го харесвам с такива почитания към действието му както и направата, че съм склонна в класацията за най-пита напитка да го сложа на трето място след виното(червеното) и бирата. Днешните антибиотици не са като едновремешните и щом пък детето ти не е пило много АБ аугментинът ще му подейства бързо и ефикасно. Той и иначе така действа де. Почти няма вирус дето да не го мори и по успеваемост е на 84% в полза на своята полезност спрямо врагът болест. Не съм аптекарка моля ви не ме заподозирайте в рекламодателство щото пък тоят Аугментин има и недостатък - скъп е...
 И с Пешко имаме общо ама тя си трае пък на мен линийката ми брояч на дните до неделя тече видимо. Дивианка не е закодирано, просто е деликатна в позивите, доколкото я усещам именно зарада английският почерк. Wink Ама навярно ти я познаваш за разлика от мен.

# 99
Дивианка, дано всичко е ОК  Hug

Хвърлих се в боя с панетонето. След малко ще го фотографирам.

# 100
  • София
Благодаря,Номадка!Сега те разбрах.И лекарката ми каза,че тъй като Бубка почти не е пила АБ през живота си,то този ще и подейства бързо.А дано.Не е вдигала темп днес,обаче идва един колега на мъжа ми и и донесе шоколадче,и тя както днеска нищо не искаше да яде,защото я боли гърлото,така го омете докато видя. Laughing
Дивиана,всичко ще е наред! Hug
Нади,как е малката?
Днес ходихме в  болница Токуда.Не че съм фен на болниците,но за първи път влизайки в такова заведение се усетих някак по специална,аз и детето,де.А съм пообиколила болници бая.Просто всички са усмихнати,обстановката е приятна,в детското отделение има стая за игра,докато децата чакат,стая за повиване на бебета.Всичко е шаренко като по филмите.Някак създава чувство на сигурност.

# 101
[ И с Пешко имаме общо ама тя си трае пък на мен линийката ми брояч на дните до неделя тече видимо. Дивианка не е закодирано, просто е деликатна в позивите, доколкото я усещам именно зарада английският почерк. Wink Ама навярно ти я познаваш за разлика от мен.
аха, налучка....то така кат теб не мога....веднъж се измайтапих нещо си и тук ме набедиха, че съм детеубийца и от тогаз съм си скрила езика.....само с връхчето шаря..
а иначе имаме и други общи неща....засега ги преброявам три, пък после може и още да изкочат.

# 102
Днес ходихме в  болница Токуда.Не че съм фен на болниците,но за първи път влизайки в такова заведение се усетих някак по специална,аз и детето,де.А съм пообиколила болници бая.Просто всички са усмихнати,обстановката е приятна,в детското отделение има стая за игра,докато децата чакат,стая за повиване на бебета.Всичко е шаренко като по филмите.Някак създава чувство на сигурност.
Видимо не познаваш фталл на живо. Откакто сме се срещнали все по болници ходя и от специална по-такава ставам. Laughing Laughing Laughing Laughing

Цитат
а иначе имаме и други общи неща....засега ги преброявам три, пък после може и още да изкочат.
За щастие навярно употребяваш това число. Laughing Laughing Laughing Няма лошо като светата троица сме я докарали. Тамън навреме за празника.  Laughing Laughing Laughing

# 103
  • София
 CrazyТази вечер явно разболяването на Бубка ме прави особенно ...как да кажа...направо тъпа,хич и не схващам повечето неща,дето ми ги пишеш,Номадка. LaughingУтре на наспана глава ще чета пак,белким зацепя. WinkИдеята ми беше,че ако всички болници бяха такива някак по леко човек като мене,който като чуе лекар и болница се изприщва,та човек като мене щеше да живее по лесно.

# 104
Не си виновна ти от други свят съм аз. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт