ПЛЕВЕН - 94

• 19 196
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Браво ,страхотни сте момичета ,възхищавам ви се !
Аз с мойте две леви ръце ,мога само филий да мажа ,пък и желание  ми липсава -нещо да науча .
А не бой се, че се сбираме двете, аз ще взема моите курабии тип бисквити ти носи нещо друго гъзоръко по желание и че ги утрепем от грозотия. То не секи може наобратно на другите. Laughing Laughing Laughing

# 136
Момичета големи вкусотии показвате,аз сега съм на диета (по скоро глад) идеше ми да наръпам екрана Mr. Greenбоядисах яйцата и ще излизаме с Марио навън
Дикси голяма си сладурка Hug,ако знаеш аз като влязох вече в 9месец,какви мисли ме налегнаха и какъв страх ooooh! по едно време не ми се искаше да раждам исках да си стоим така 2в1,хормони какво да се прави Heart Eyesискаше ми се Марио да се роди и 2009г. ама той си избра дата,та изненадата не беше само че подрани ами и в пола Mr. Green

# 137
  • София
Черешке,анатомични са,да.За съжаление и те са скъпички,но не колкото КК.Аз всъщност харесвам и на Барт обувките,те са на много прилична цена и не са лоши,също анатомични.

# 138

ей ги НА мамини сладки как се забавляват...

# 139
  • Плевен
 Големи сладури. Силуета на Грета като, че ли виждам (в бяло).

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 19:57 от valja

# 140
Страшни сте!Браво на вас!Атракцийке,дай рецептата за Панетонето,че ми е слабост,или кажи къде да я намеря.
Ние днес бяхме селянчета-пак да боядисваме яйца,но аз реших да меся козунака-сега се качват снимките и ще се похваля и аз.Моя няма никаква плънка и екстри дет се вика,ама стана перфектен,още не сме го опитвали!Боядисани яйца и козунак ще ядем след 12часа.
Разходхме се и малко в Градската и на финала....видяхме Ftall+Nomadka и Кирил!Като казах на Христо,че ей този ерген бърка под на дъщеря му панталоните,момчето ми се разсърди и започна да ми прави едни сърдити муцунки/пък и аз каква съм порта-ама си защитавам щерката/ hahaha
Стелче,с теб не се засякохме-дано от понеделник се видим,че то времето си върви....

# 141
                      (цък за по големи  Peace)
 Ето ги и моите яйца. Помагачката хич не е за показване, още има синьо около устата. Кексо -тортата  утре ще показвам, ако евентуално стане за показване Вкусна ще е , но пусто като не съм естет.
Весели празници, и да си опазите яйцата здрави.

Стела, мнението за обувките за прохождане са различни. Едни казват, че трябва да са ортопедични, други, че не трябва, тъй като мускулите на стъпалото се измързелявали и не можели да заемат правилна позиция. Знам ли и аз. Засега ортопедични не съм купувала, но всичките са твърди на петичката.

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 18:45 от Silvipl

# 142
Ето го и моят козунак:
 http://www.album.bg/sweetheart_bg/images/13111561/80442#
Този път е кръгъл-за разнообразие Laughing
И да се посмеете малко- http://www.kres.com/Easter_card/

# 143
Константина с Хриси много хубав козунак сте направили.Помогнало ти е малкото човече да омесите козунака.Много хубави са снимките сега ги разгледах.

# 144
Атракцийке,дай рецептата за Панетонето,че ми е слабост,или кажи къде да я намеря.
Ръц

# 145
Ще го пробвам тия дни,само да ми обясниш тъй като аз нямам хлебопекарна-замесеното тесто+яйцата+жълтъка и захаросаните плодове мога да си ги замеся и аз нали?След като съм замесила и е втасало един път тестото.На първи прочит изглежда лесно.На това Панетоне вкъщи няма да му се даде възможност да просъществува,сигурна съм.А не може ли и с локум,шарен примерно?Яла съм такъв сладкиш,но купен в Швейцария и на мен шарените "нещица" в него точно на локум ми приличаха!

# 146
  • Плевен
Koнстантина, разбира се, че можеш да го омесиш.  Ето заповядай, това май е същата рецепта - пише, че може да бъде замесено в машина за хляб:
http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpha … %D0%9F&id=474
Някъде бях чела, че анасон в оригиналната рецепта липсва.

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 22:27 от valja

# 147
Като сте се заговорили за Панетоне- в Кауфланд има много видове, че и български, даже! От Хасково май беше и се оказа вкусен! На нас баща ми ни носи от  Италия и ги обожавам! Само, че там са в пъти по-евтини от тук!

Аз се провалих с козунаците-нещо не можаха да се надигнат, хем, че оставих тестото да втасва 1 час в машината. Утре ако ми дойде музата ще пробвам пак!

Ето и нашите яйца http://anidanid.multiply.com/photos/album/13/13#1
И да ви покажа моя маймун как стои в шезлонга http://anidanid.multiply.com/photos/album/2#94

А, Дикси, тортата е разкошна!

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 22:44 от AniDani

# 148
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

# 149
                 Воистина Воскресе!Живи,здрави и много любов и щастие да има във всеки дом!                                                       

Честит рожден Ден на Аня/на Ftall и Nomadka!Да ви е жива и здрава,все така чаровно усмихната и много радост да има в семейството ви!

Общи условия

Активация на акаунт