ПЛЕВЕН - 94

• 19 177
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Аз тази година нямам Великденска украса - не можах да намеря плика с миналогодишната  Crazy

# 61
И ние сме без украса ,щото съм заплес.
Аз я извадих и я оставих на дивана и я забравих ...Валя я намерила и от изсмуканите яйца няма и следа -всичко беше натрошено ,ама беше много щастлива ,та неможах и да се развикам като хората.

# 62
Успях да взема на малката урина и сега ще я носим до 2-ра поликлиника незнам дали е достатъчно защото е малко но все пак има!

# 63
Момичета, браво на вас, аз ще съм изключението тази година. Нито козунаци ще замеся, нито яйчица ще боядисам тази година. Но пък децата няма да са лишени от това удоволствие - накупих доста бои, ваденки, украси и утре с баба си ще творят  Simple Smile

За кошмари не знам, но за странни сънища мисля че мога да се състезавам. Винаги сънувам неща, тотално несвързани с действителността, хора от бъдещето и т.н. Даже си имах период, в който все едно си живеех насън на друго място със съвсем други хора, кофтито е, че в един момент този мой втори живот приключи, тоест спрях да сънувам тези хора, а бяха доста интересни.

Лек ден на всички!

# 64
кофтито е, че в един момент този мой втори живот приключи, тоест спрях да сънувам тези хора, а бяха доста интересни.
rotfImbo Laughing Joy
Ние сме от кампанията - не сте сами. Чудесно ми почва денят, вече знам че има и други на тая мойта планета. Laughing Laughing Laughing
Новата ни мания с Кирил е да се гледаме в огледалото. Настава видимо оживление в светът на бебето, когато се съзре. Сякаш не се познава и иска да целува и прегръща другите бебоци. Константина знае най-добре как атакуваме без предигра и предупреждение. Crazy
Козунаци, хм... Вчера видях наобед опашка от поне 60-70 човека пред фурната на петте кюшета. Пък аз бях решила също да си купя от там... Laughing Laughing Laughing Явно го правят отличен и евтин, но няма да имам честта. Тоя срещу театъра го пробвахме - ма много скъп за грамажа, нерде че има лимонови резенки в него. А отгоре на всичко котката влязла разопаковала си плика с козунака и тя захлебила за Великден. Щях да я пребия за три лева. fight

# 65
И аз от 2 дни сънувам странни сънища,а по принцип рядко сънувам или поне не помня.
Миналата година взехме козунак от петте кьошета,ама бабките бяха образували голяма опашка,но се оказа,че не искат обикновен козунак,а с локум и други работи.Та ни дадоха път да си вземем от простия козунак  Simple Smile

# 66
Добър ден!
Гледам за козунаци говорите,аз да се похваля,че всяка година за Великден и Коледа от фирмата ни дават от италянските козунаци с ядки и плодове,даже и тази година намазах Crazy
Рядко сънувам,но  не си помня сънищата Mr. Green
Сега папаме и ще слизаме по центъра

# 67
  • Плевен
Добър ден!
Гледам за козунаци говорите,аз да се похваля,че всяка година за Великден и Коледа от фирмата ни дават от италянските козунаци с ядки и плодове,даже и тази година намазах Crazy
Koя е тази щедра фирма?

# 68
Верно е щедра фирмата. Браво!
Аз сега запретвам ръкави и ще почвам да меся.
На вълна сънища сте гледам. Май напоследък нищо не сънувам и ми е по-добре така. Иначе кошмарните сънища ми държат влага доста враме и все за тях мисля.
Ще потърся сваровски в онази сграда, но не се сещам да съм видяла там такова магазинче. newsm78

# 69
  • Плевен
И аз сънувам големи гадории,снощи последната,чак се разбълнувах и Лъчо ме събуди. Знам,че срещу петък май се сбъдват сънищата и не трябва да се разказват.То поверия сума ти,да не знайш да вярваш ли.  ooooh!

# 70
Ще потърся сваровски в онази сграда, но не се сещам да съм видяла там такова магазинче. newsm78
То не е само на Сваровски, има и разни вази, рамки и други такива. Значи от входа на фитнеса, тръгваш към Часовника, има магазин за очила, за дрехи, преди имаше и детски магазин. Не се сещам каква точно е поредността на магазинчетата. Отвън на самото магазинче има лепенка на Сваровски. Пиши дали си намерила това което търсиш.
Ние излизаме, май в Кайлъка ще ходим.

# 71
И аз сънувам големи гадории,снощи последната,чак се разбълнувах и Лъчо ме събуди. Знам,че срещу петък май се сбъдват сънищата и не трябва да се разказват.То поверия сума ти,да не знайш да вярваш ли.  ooooh!
Аз като дърто парче интуитивка и най-вече свикнала с хаховщината като нормалност си разказвам, което съм отсяла като брак дриимс  Grinning Grinning Grinning

Ще си позволя да дам няколко практични съвета към всички, които по празниците искат да се пишат домакини, но нямат нито време, нито нерви:
1.Ако имате само час свободен, а също е и` църковен празник, на който не се работи - никога не тръгвайте срещу времето и календара;
2.Ако нямате поне 4 чисти сухи тави, никога не почвайте доза, в която продуктите са по една чаена чаша от всичко и брашно колкото поеме - не подценявайте традиционната ни лакомия;
3.Не пренебрегвайте и силата на втасването - ако баба ви 84 годишна жена ви казва, че не чака да втасват, а само докато ги нареже, нареди и намаже, както и посипе със захар, не подценявайте разликата в годините ви и бързината, тя води до втасване;
4.И не на последно място - не пренебрегвайте желанието на някой да ви помогне, пък бил той и свекърва ви;
5.Купете си готови сладки - ще разведрите детето си с разходка до магазина;
 В крайна сметка като извод се очертава следното - КУРАБИЯ  си е напълно актуална обида, даже активно жестока - не съм добавяла нищо по-тъпо от това в кулинарния си опит. Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 14:11 от nomadka

# 72
...
2.Ако нямате поне 4 чисти сухи тави, никога не почвайте доза, в която продуктите са по една чаена чаша от всичко и брашно колкото поеме - не подценявайте традиционната ни лакомия;
...
 В крайна сметка като извод се очертава следното - КУРАБИЯ  си е напълно актуална обида, даже активно жестока - не съм добавяла нищо по-тъпо от това в кулинарния си опит. Laughing Laughing Laughing

Доколкото разбрах следващата седмица сме на курабии  smile3515

Етимологията на курабия произлиза от названието на жена биеща мъжа си  #2gunfire

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 13:56 от ftall

# 73
5.И не на последно място - не пренебрегвайте желанието на някой да ви помогне, пък бил той и свекърва ви;

E,как да я пренебрегна ,въобще неискам да обидя жената в желанието да ми помага -днес ми направи бишкотена торта и коприва наготви,изглади дрехите,присади цветята в нова пръст,утре ще боядисва яйца Hug .
Аз помощ неотказвам.
А ние с Валентина сега се прибираме от разходка Simple Smile и лягаме да спим.

# 74
ако баба ви 84 годишна жена ви казва, че не чака да втасват, а само докато ги нареже, нареди и намаже, както и посипе със захар, не подценявайте разликата в годините ви и бързината, тя води до втасване
Joy
Разсмя ме, номадка, с това най-много.

Не ги знам аз постродилните депресии, но аз съм предродилна такава от няколко часа.
Искат на 28-ми да ме оперират ако до тогава не се разраждам от само себе си.
А аз знаете, че не искам.
Леле, много съм зле. Колкото повече наближава толкова повече се сдухвам. И едни мисли.....нечовешки. Не характерни за вече майка.
Мъчно ми е Митко все повече и повече. Непрекъснато го прегръщам, задушавам го направо. Искам да съм всяка минута с него. Все едно ще го изоставям. Никакъв ентусиазъм за новото бебе. Само се чудя къде да заведа Митко на разходка тази вечер, утре, вдругиден...
Някой да има идея какво става с мен???
И сега си рева докато пиша.
Никаква торта не ми се прави вече.

Дано се взема в ръце, че сигурно съм смешна отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт