ПЛЕВЕН - 94

• 19 181
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Дикси, спокойно, хормони са!!! Даваш на сина си най-ценното възможно нещо - брат - за какво има да ти е мъчно?! Всичко ще мине идеално!

Знаеш ли колко е добре с две деца после - никога не скучаят, което си е супер далавера за майката!

# 76
Цитат
Дано се взема в ръце, че сигурно съм смешна отстрани.
Hug О, милата ми тя. Махай всякакви календари и си отвори някво питие. Голяма обремененост е това да си жена, не просто в случая ти, а по принцип. Толкова силно те разбирам и съчувствам, че бликналата емпатия въобще не ми позволя да се пошегувам, а ми се иска щото си пич. Макар и с оценка Ка.  Laughing

# 77
Еееее, Дикси, споко - знаеш,че Мити е пич. Не го оставяш за 1 път, ще устиска 4-5 дни без теб, а и после ще е купон. Той няма подобни терзания, повярвай  Hug Последно 28 ли?

Редактирам се, откачалка съм , размислих се по твоя въпрос и ревтуних. Приказвам ти аз, после ти на мен ще....

Дивианка, 'де си, какво стана?

Днес избеснях на един пясъчник-една мама разказваше по тел как е ок детето, в момента весел и му се играе, а иначе много зле било-болно - като поглеждам, то играе с Божидар.Бе що ги водят м/у децата, като са зле? Рекох,че съм се укротила, ма мойта болест лечение няма.  Crossing Arms

Как ме е яд за М Маус в София - толкова искам да го заведа.....

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 14:39 от Atrakcia

# 78
Атракция, далеч на става въпрос за тези 4-5 дни без него. За след това.
Те двамата с баща му са моят двигател. Знам ли как ще разпределям любовта си и силите си занапред.
Не искам и да си помислям, че някой може да бъде ощетен по какъвто и да е начин. Но всичко това зависи единствено от мен. А се чувствам слаба и безгръбначна.

# 79
  • София
Дикси,не си сама. Rolling EyesАз като забремениях с Мими направо място не си намирах от страх дали ще обичам второто си дете.Откъде,си мислех тогава,ще намеря сили и обич за още едно дете като всичко давам за Бубка.Мен по скоро ме беше страх за бебето,че ще си остане необичано.Сега като пиша ми е смешно,ама тогава какъв рев съм ревала.Нещата се нареждат без да искаш,от само себе си. Hug
А да се оплача.Бубка ми е на АБ.Ей така от нищото.От снощи не ще да яде,сутринта вдигна Т,ни яде,ни пие,бяла побеяла.Водихме я в Токуда на невролог,че отдаван сме записали часа,там я прегледа и педиатър.Много силно зачервено гърло.Изписа ни Аугументин.Много ми е гадно.Досега е карала само вируси и никога не и е било гърлото силно зачервено.Е почнахме го АБ.Върна и се цвета на лицето и се развесели.

# 80
Вие ме разбивате  ooooh! Никога, нито за секунда не съм се съмнявала ще ли намеря и откъде точно обич и за второто ми дете, ами то нали също ти е дете, как няма да си го обичаш както и първото. И за третото даже нямам съмнения Simple Smile Обаче - как ще си разпределям силите, ще видя. Определено нямам за цел да бъда майка - героиня и да се справям с всичко сама. Мисля да ползвам всяка помощ, на която мога да разчитам. Все пак не съм робот и няма да мога да съм жизнена и енергична 24 часа в денонощието. Впоследствие хубавото е че баткото ще води малките по дискотеки и ще дойде и моето спокойствие (това в кръга на майтапа) Wink

Дикси, просто превключи на хубавата вълна - представи си как ще облечеш бебето в супер дрешки, как ще излизате на разходки в хубавото време, колко ще му се радвате всички - Митко особено и т.н. Ще видиш как ще ти мине всичко Simple Smile

# 81
Атракция, далеч на става въпрос за тези 4-5 дни без него. За след това.
Разбрах те аз, на 2-ри прочит, но не ми се триеше целия пост. Всичко ще се нареди, просто сега те е страх, от там идват и тягостните ти мисли.   Hug

# 82
Знам си аз, че не сте просто виртуални събеседници  Hug
Те тези ми мисли са от както видях 2-те чертички, но сега ме блъскат със страшна сила.
Но въпреки всичко знам, че ще се балансират нещата постепенно.

Дикси, просто превключи на хубавата вълна

Превключих - така ревейки изпразних от съдържние 11 яйца ( да се разбира в правилния смисъл на кокоши яйца, в противен случай ще се чудите що са нечетен брой Mr. Green). Стана точно както нади-миши каза - първо се изпльоква белтъка, после жълтъка. Така, че ще се използват.
Ще се сборя с тази торта довечера късно  Sunglasses

# 83
  • плевен
Здравейте момичета. Влизам само да ви пожелая весели празници, че ние утре тръгваме за Рибарица.
Дикси горе главата, да не ти минават лоши мисли и двете деца са си твой и ще си ги обичаш по равно.

# 84
Дикси, споко. Нормано нещо са съмненията. Всички сме ги имали. Но ще видиш, че всичко си идва на място без да го редиш сама. От родилното се обаждах буквално през час, за да разбера как е Димана. Бебто си спеше, аз грам внимание. Но като се прибрах в къщи и вече можех да прегръщам и двете си деца, разбрах що е то щастие.

Видях Бамбукита. Резултатите и от амниоцентезата са добри. Да кажа, че си бремене, но без да пълнее.

# 85
Здравейте момичета, искам да ви помоля за малко мнения относно ресторант "Будапеща". Благодаря ви предварително  bouquet

# 86
Ето ме и мен,от 10 часа сме навън,преди мако се прибираме,чакам да стане 19 и нещо-да си окъпя зверчето.И навън не ми минават черните мисли-срещам се с хора-всеки ми говори  по нещо,аз аха да ревна....По едно време си забегнах на една пейчица самичка,Хриси спинка,аз сложих очилата и ....си се разподсмърчах!Що ли?Ако някой знае от где идат тия мои душевни терзания-да свирка,сякаш втори пубертет карам,че и по-зле даже.Не мога и навън да се разведря,смеем се с Хриси,но само на не яй е весело....сякаш утре ще легна и ще умра,ей такива едни ми ти работи стават с мене-аз лично не мога да си ги обясня по никакъв начин.
П.П. Предварително се извинявам за гадния пост,искаш еми се да споделя просто,за съжаление обаче-не ми олекна ама хич даже!

Дикси,мила,сигурна съм,че ще се справиш,и когато се роди бебока любовта ти ще се е разтроила Peace

# 87
Дивианка, 'де си, какво стана?

Eй, ме. Hug Прибрах се още снощи, но веднага отидохме на рожден ден, а днес мъжът ми пък е рожденик, че и яйца боядисвах /по грешка, мислейки, че сме събота Blush/, после ходихме на обяд, спах, та чак сега сядам.
Добра и лоша новина имам. Добрата е, че засега бебето е добре. Поразмърдало се беше леко, колкото да го видят Велина и баща му и най-вече доктора да успее да направи прегледа, а малко след това се надупи и заспа. Доцента беше любезна, но не й се говореше много-много. Преглежда ме около 40 минути.
Лошата новина е, че минавам на аспирин, по една таблетка дневно, докато родя. Праща ме и на генетични при доц. Конова. Има съмнения /заради тежката прееклампсия първия път/, за вродени или придобити тромбофилии. Ако се потвърди, най-вероятно ще ми се слагат хепаринови инжекции всеки ден, докато родя. Притеснявам се много за бебето и съм ужасно неспокойна. Sad
Засега категорично ми отказа амниоцентеза, защото нямало никакви индикации. Конова, освен другите изследвания ще ми пусне и БХС. Така реши доцента. След 6 седмици съм на контрола в София.

Дикси Hug, същите мисли се въртят и в моята глава, но знам, чувствам, че с появата на бебето /живот и здраве/, всичко ще се нареди чудесно и притесненията ми ще са безпочвени. Прегръдка ти пращам и едни хубави мисли! Hug

Сега ще се върна да ви прочета, че чукча е писател, бърза да се обозначи първо.
Поздрави за всички! Hug

# 88
Ебаси звездите дет са ви заплющели наред...
Дивиана нищо не вдявам от медицина, но всичко това ми звучи страшно...сигурна съм ще ти се размине лошото, а и доколкото чета тона ти си желязна. Стискам ти палци все пак.
Константина когато и постригването не помага хавата става мамата си джаса... Hug
Хайде Дикси ти си наща гордост, поне ако не се получи тортата ще можеш да ни запукаш наред с нея поне на теб да ти се получи  Laughing

# 89
  • плевен
.И навън не ми минават черните мисли-срещам се с хора-всеки ми говори  по нещо,аз аха да ревна....По едно време си забегнах на една пейчица самичка,Хриси спинка,аз сложих очилата и ....си се разподсмърчах!Що ли?Ако някой знае от где идат тия мои душевни терзания-да свирка,сякаш втори пубертет карам,че и по-зле даже.Не мога и навън да се разведря,смеем се с Хриси,но само на не яй е весело....сякаш утре ще легна и ще умра,ей такива едни ми ти работи стават с мене-аз лично не мога да си ги обясня по никакъв начин.
П.П. Предварително се извинявам за гадния пост,искаш еми се да споделя просто,за съжаление обаче-не ми олекна ама хич даже!

Мила и аз съм така от известно време.Също не мога да си обесня какво ми е.И най-лошото че другите около мен не ме разбират.И аз съм тъжна и самотна и незнам как да си лекуван душевната болка Sad

Общи условия

Активация на акаунт