ПЛЕВЕН - 94

• 19 225
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Те нямаха домашен, може на нЕкой плейбой да е , от който има добри спомени  Mr. Green

Уфф,трябва да готвя и чистя, а как ме мързиии...Кофти време за разходка.

# 181
Би трябвало да работят днес магазините и ще и вземеш пюрета.Това са все пак големи магазини и работят.

# 182
  • София
Те нямаха домашен, може на нЕкой плейбой да е , от който има добри спомени  Mr. Green
WhistlingДаа,на един плейбой е номера.Дето съм си го взела преди 10години да си го отглеждам. Laughing
Атракция,кои катерушки да са от Враца?Не съм снимала Враца там.Тези снимки последните са от вчера от зоопарка.Аз не бях ходила там от преди да дойдем в Плевен.Много се е променило.В самия зоопарк са направили детски площадки доста,много хубаво е станало.Може да отидеш сутринта с децата и да се върнеш вечерта.Препоръчвам. Peace
Мими не е отегчена на снимката,а сърдита. GrinningИскаше да се въргаля в тревата,а беше много росно.

# 183
като показах на Радост снимката на Аня и и казвам, че и тази какичка има РД на същия ден като нея, тя ми репликира: "Не е Аня, ами Анастасия. Тя е принцеса. Не виждаш ли"

# 184

Радост да е все така дива и безгрижна, Петя по-спокойна, Драго не толкова разсеян, хаха, те си знаят!  Mr. Green
Ако знаете Радост колко е чудесна и умна - много си пасват с Яна и си играят, днес бяха много смешни, Радостка е уникално дете просто, обаче дупе да им е яко на родителите и, супер неконтролируема, за следващият рожден ден ще им подарим една точилка и едни белезници, а те ако искат да ги ползват за детето, ако искат по предназначение за други игрички  Mr. Green

с Яна са от един дол дренки по щуротия и уникалност - комбина голяма...

# 185
Валенце , много са ти хубави момите.
Ами Деси ,де да знам ,Боби си стъпва на неговата си тежест ,сам се държи за ръцете ми и си прави крачици,и аз реших ,че трябва да има обувки за прохождане. Че да не цапаме буйките като сме навън. Ще си ги носим сега ,какво да се прави. Ортопед не съм питала. Оф все правя каквото не трябва.Голямо мислене и накрая.....

# 186
Атракция,кои катерушки да са от Враца?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341018&pid=11690300 Ей тия и нататък...

# 187
Разходихме се до Кауфланд,аз съм се объркала явно-мислех си,че имат разнообразия от детски храни,ама не!Навръщане видях,че магазина до Теодорос работи,но нищо-тъкмо позаредихме шкафовете,купихме и от псрословутите ми сушени домати,дето в 9ия месец бременна ги търсих ooooh!
Видях се и с една Съфорумка,ама пусто-малко срещички правим и не съм запомнила нито име,нито ник-срам ме е,но си признавам!
Хайде да си организираме една 100 Юбилейна среща?Мераклии? newsm78

# 188
  • София
Атракция,точно тези са от зоопарка. Peace
Кака ви Валя се вози на рикша. LaughingИмаше ограничение на килцата на всяко място в рикшата до 80кг. BlushАз ги надхвърлям,ма гледам и други трътли имаше,никой нищо ми не каза.Сега имам мускулна треска.

# 189
  • плевен
Здравейте.Видях че споменавате детския магазин до Теодорос.И  въпреки че живея на Сторгозия още не съм влизала там.Искам да ви попитам цените как са,струва ли си,по-скъпо ли е,как е????Благодаря ви предварително Hug

# 190
Валенце, за пръв път чувам, че има ограничение за килограмите. Тогава 2/3 ти от мъжете няма да могат да се возят.
А на морето почти всяко лято се возим с Емо. Горките рикши  Mr. Green

# 191
  • София
Ми,Дикси,то си пише на седалките отзад.Аз досега не съм се возила,щото винаги ме е било срам да не ми кажат,че не може,щото съм дебела. EmbarassedАма Ангел вика:слушай,жена,аз съм изпостелял,ти си си дебеланка,общо двамата сме 160кила,тъй че давай.Не обърнах рикшата. Embarassed

# 192
Cveteto_2009,цените са добри-иначе казано нормални-за храни,памперси,но за дрешките нес ъм гледала.Има и едно ново магазинче точно над Поликлиниката/до нея от горната страна/Там има много и хубави дрешки,но пък не съм обърнала внимание дали има храни newsm78
Валенце,браво на теб! PeaceСигурно е било весело,аз никога не съм се качвала на тази екстра.

# 193
  • София
Да,Константина,голяма веселба.Най-доволна беше Бубка,през цялото време се смееше на глас.

# 194
като показах на Радост снимката на Аня и и казвам, че и тази какичка има РД на същия ден като нея, тя ми репликира: "Не е Аня, ами Анастасия. Тя е принцеса. Не виждаш ли"
Колко са непосредствени децата и умни Heart Eyes
Когато се роди Аня бе също навръх Великден и някакви жени около ми ме занимаваха с имена от сорта на Величка, Възкресия и подобни, че си дошло с името един вид. Аз обаче я бях сънувала, че е момиче и че е Аня и нали съм имала това наум въобще и не им опонирах. Мина време от едно детско филмче ми дойде проблясък, че всъщност  Аня е съкратеното на Анастасия, което от своя страна в превод значи - Възкресия...Та умно ти е детето и ще видиш като овне на тая дата отфръкват бесници в началото, но пък много паметливи, будни, артистични, амбициозни, въобще да ти е кеф да ги побудтваш в задачи.  Sunglasses

номадка, ти пък ми скри топката с този Спондж Боб квадратни гащи. Страхотна торта   bouquet
Да, идеята е моя, но пък в сладкарница Пчела(срещу у-ще И.Вазов) изкарах късмет да попадна на баш майстора - едно 20-25 годишно момче. Всъщност щерката бе късметлийка, исках да и направя изненада и тоя сладкар сам се предложи да ми изрисува тортата така.  Heart Eyes Съжалявам, че не го питах за името, заслужава си рекламата, тортата бе и вкусна и лека и долу-горе нормална на цена-28лв, като за доза 20 парчета. А в града, където и да обикалях Спож Боб не се намираше, освен в Романтика за 50лв. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт