ПЛЕВЕН - 94

• 19 219
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
Тина, тъкмо се чудих защо те няма толкова време.
Колкото до бана - така и не стана ясно кой пише - Мира, съпружеството или някой друг. Наложи се да дойде тежката артилерия и да въведе ред, за съжаление. А Атракция беше най-смелата да пише първа след "горския". Wink
Дикси, пропусна да споменеш за терзанията ти и опитите ти за задушиш Митко от прегръдки. Оказа се, че си доста паметлива. Опроверга мита за бременелките. Grinning
Валенце, а как съм се смяла на твоята случка с мивката (ще извиняваш).

# 211
А само си чета...
И малко снимки на близнаците
Боже направо ми домиля. Иде му на човек да ги нагушка. Нямам думи да опиша възхитата си. Heart Eyes
Между другото в събота докато се разхождахме край театъра видяхме едни тризнаци в количка като вагонче наредени, дали това не са баш тези тримата? Направо не мога да си представя какво настава ако ревнат трите вкупом... #Crazy

# 212
Между другото в събота докато се разхождахме край театъра видяхме едни тризнаци в количка като вагонче наредени, дали това не са баш тези тримата? Направо не мога да си представя какво настава ако ревнат трите вкупом... #Crazy
И аз ги видях, даже и Блек чери ме пита дали са те, ама като не знам  Grinning Да не вярваш. Много, много сладки мишки  Heart Eyes
Здрасти, Тина   Hug
Дикси, на теб разчитам за хронология на събитията, ако изчезна за дълго време  Sunglasses
Валенце, де се изтопуши така и защо? Ангел да не те е закачал нещо,а?Как е Бубка?

# 213
  • София
Валенце, де се изтопуши така и защо? Ангел да не те е закачал нещо,а?Как е Бубка?
Бубка е съвсем добре,пу пу.Значи нали в петък наобяд дадох първата доза Аб,буквално вечерта детето вече си беше съвсем наред,температура повече не е вдигала оттогава.
Сега за изпотушаването Crazy.Брях,че дума.Тва за мивката ли ме питаш?Какво да ме закача горкия,смее ли.Аз покрая тия ремонти съм станала направо животно.Дразни ме всичко,кочината вкъщи е неописуема,няма изчистване,ама много е гадно.Аз разказвах и на Дивиана като се видяхме.Една майка от забавачката пита един ден Мими къде живеем,имаше предвид в кой блок.Отговора на Мими беше:в една кочина. BlushПрекалено често използвам тая дума аз.Но вижда му се края.На 2-ри май живот и здраве ни монтират кухнята.

Момичета и фтал,има една тема в клюто за една възрастна жена,дето пее,четохте ли?Сега ще ви покажа клипчето,на някакъв конкурс от сорта на Мюзик айдъл е,жената е с някакво увреждане,такъв глас просто...не е е истина.
http://www.youtube.com/watch?v=qY-rXfy8U7w&feature=related

# 214
  • София
Пак съм аз!
Току що милата ми приятелка ксения отново се захвана с мен. LaughingУстанови,че аз съм демоде,че всичко ми е демоде...и така нататък.и това щото попитах в една тема как се лепи фриз. LaughingЕх,начи,направо се чудя как съм жива още,като съм толкова демодирана.

# 215
  • Плевен
Крайно време е да станеш модерна, Валенце.  Joy Joy Joy И ще се отървеш от репликите по твой адрес от особата.
А за жената, слушах я следобяд. Видя ли журито как я зяпна след като започна да пее? Пуснах си я няколко пъти.

# 216
  • София
Оф,аз от дете съм си демоде,Валя.Ама не съм пречила на никой с това.Само на госпожата.
Гледах,да,много пъти гледах....

# 217
  • Плевен
Ти да не се обиди? Вкус другар няма.  Много ми е странно какво значи модерен? Постоянно виждам стари неща от на баба ми времето да се появяват в днешно време и да се наричат модерни. Аз също не съм модерна, да знайш.  Но благодарение на теб малко съм модерна, защото имам умна машинка за хляб (което според някои познати е демоде).

# 218
  • София
О,Валя,как ще се обидя,не. Hug
Аа,пиши на ксения за машинката,веднага ще ти отговори,че си демоде.С мен го е правила. LaughingТя си меси на ръка всеки ден.и машинката ми за подквасване е демоде според госпожата.Тя си завива бурканите с одеяло.
Благодарение на нея току що разбрах, че"съм странна личност и постоянно дърпам назад" Shocked.Това вече ме обиди и предприех съответните мерки. Flutter Whistling

# 219
P.S.Докато гледахме снимките ,свекито каза ,че ги давали по телевизията ,ама аз съм изпуснала ,баща им е полицай и са им дали жилище -дали са те ? Ако е така -браво.

Не са те.

Те са. Не искаш да кажеш ти кога се разхождаш, че да се запознаем. Дай 5 лв и ще ти кажа къде може да видиш Пешко.

Рапорт даден, аз отивам да си друсам челядта, че Дими е с температура.

# 220
Те са. Не искаш да кажеш ти кога се разхождаш, че да се запознаем. Дай 5 лв и ще ти кажа къде може да видиш Пешко.

Те се разбраха безплатно  smile3533

# 221
Добриютро! smile3507

# 222
Добро утро  jumpuu

# 223
Добрютро и от мен! Очакванията и прогнозите ми преди час бяха, че в тоя момент ще легна да доспя. Ц. Кат кокошките съм - стане ли светло и заебвам да гнездя.  Laughing Laughing Laughing
Грета, много пъти минах през градската (доколкото два дни поред се брои като много) ама на пясъчника креслива жена нямаше. Laughing Без майтап очаквах, че ще те разпозная заради снимките, обаче нося вече слънчеви очила и хептен ослепях. Оня ден щях да катастрофирам в една майка с близнаци, ако в последния момент не ми бе напомнено, че я виждам и добре че бързо вдявам та веднага се напрайх, че точно такъв вид среща целя. Тя пък жената се оказа една, с която бяхме дружки по креват веднъж като бремени. Sunglasses
Валенце много сериозна става рекламата на Ксения. Ще има отмъщението на нинджата подозирам.  jedi
Една редакция - понеже ви зачетох в клуб домашна уредба или новите дрехи на царя, тая сфера не е моята щото една номадка няма нужда от пердета и биде, но... когато правихме парното фталл основно четеше форум "Направи си сам" - http://www.napravisam.bg/forum/index.php?sid=1e9ae759617ffe6dfe98266233380dba Иди там питай съветвай се, хем ще избегнеш тъпотията по женски, хем ще получиш проф съвети. Wink

Някой гледа ли цирка с ВИП Брадър снощи? Абе бетер циганите станаха тия...
Аре още нещо да напиша и ше ме заняма - относно талантите. Ето това http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=92213972563&h=ALG7 … =kszX_&ref=mf е нещо много по-ефектно и завладяващо от лелята певачица.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 08:24 от nomadka

# 224
Гледах аз края на ВБ - голяма тъпня стана с тия двете. Рядко го следя.
Валенце, вие с таз до кога ще воювате?
Колко пари е билета с автобус до София?

Общи условия

Активация на акаунт