Къде в България е най-добре с all inclusive?

• 111 442
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • русе
Niniel, дай малко повече отзиви за хотела, много ме привлича този ultra all inclusive, въпреки че ни идва скъпичък на семейния бюджет!
Ще използвам темата да попитам дали някой има отзиви за следните хотели :
Морско око гардън
Blue orange
Лагуна бийч

# 631
  • Сф
бях хвърлила око на Блу орандж, но намерих едно коментарче, което не ми хареса. Не го откривам сега, но ще цитирам почти дословно: "Има една кафе машина и стават опашки, ресторанта е много малък, шезлонгите и чадърите на плажа са малко." Иначе като цяло отзивите са добри. Все- пак аз вече залагам на проверено от първа ръка, тоест мои приятели, които са били някъде или за още по- сигурно- да видя на место! Все- пак си набелязвам варианти, защото с малко дете не можеш много да обикаляш и Blue orange ми е едно от малкото положителни  попадения.

# 632
Здравейте,
замислихме едно море края на Август в Бела Виста, в Синеморец. Има ли някой отзиви за там?  bouquet

# 633
Здравейте,
замислихме едно море края на Август в Бела Виста, в Синеморец. Има ли някой отзиви за там?  bouquet

Той е точно на плаж "Бутамята", обвиняваха го в незаконни строежи и тнт. В него 80 / 100 са чужденци, когато звъннах ми казаха, че до края на август всичко е запълнено . Евентуално може да се освободи нещичко . Утре заминаваме за Аполония Палас - хотелът е точно до Бела Виста . Ще пиша като се върна ако още те интересува  Simple Smile  Ето снимка на двата хотела един до друг - http://alexooo.blog.bg/photos/50133/original/DSC04555.JPG

# 634
впечатленията ми за РИУ Хелиос Палас Сл.Бряг:
бях там през май т.г., когато в курорта нямаше почти никакви туристи и беше супер спокойно. незнам как е в активния сезон, дали това се отразява и на туристите в хотела.
Значи през май българите бяхме малко, повечето бяха чужденци - германци, французи.
Големите плюсове на хотела: широки стаи, ама наистина широки, удобни бани. Огромни фоаета / да тичат деца при лошо време, което не пожелавам/, хубава и поддържана градина, два големи басейна с достатъчно шезлонги и чадъри. Кухнята беше страхотна, големи комплименти за готвача и персонала  от ресторанта, както и рецепция.
Минусите според мен: има какво да се желае още от анимацията,  и най-големия минус - хотела няма ивица със собствени чадъри и шезлонги на плажа / сравнявам ситуацията с албена, където ходиме често/ В крайна сметка хотела си заслужава звездите според мен, стараят се хората.

# 635
Здравейте,

Той е точно на плаж "Бутамята", обвиняваха го в незаконни строежи и тнт. В него 80 / 100 са чужденци, когато звъннах ми казаха, че до края на август всичко е запълнено . Евентуално може да се освободи нещичко . Утре заминаваме за Аполония Палас - хотелът е точно до Бела Виста . Ще пиша като се върна ако още те интересува  Simple Smile  Ето снимка на двата хотела един до друг - http://alexooo.blog.bg/photos/50133/original/DSC04555.JPG
Благодаря за идеята. В Аполония Палас също ли е AI?

# 636
  • русе
toromanova73 ,  Niniel , благодаря ви за мненията! Още не сме решили   Thinking Ще ходим на море началото на юли, така че нямаме много време да умуваме!

# 637
Здравейте,

Благодаря за идеята. В Аполония Палас също ли е AI?

За съжаление не е .  Sad Там е само на база нощувка, но пък излиза изгодно - апартамент за 2ма човека , 10 дни - 500 лв

# 638
  • Сф
stef77, така или иначе, ако всичко е наред другата седмица тръгваме и ще имам прясна информация. Моето дете е на 2г и 3 мес и е много диво, не знам дали ще е на ai, просто ме е страх, че храната може да е лоша, затова на место. Знам само, че съм на юг от Бургас!Поздрави!

# 639
  • София
Момичета дайте евтино хотелче на база all,моля ви  Praynig за юли месец!

# 640
ЗАщо не мога да намеря повече коментари за Магнолиите в Приморско? С търсачката откривам само едно мнение  Rolling Eyes
Като го предлагат от Албена ,ознчава ли,че предлага същото качество на инклузива? Моля,ако някой е ходил там да ми пише  Peace

# 641
  • Sofia
И аз се интересувам от Магнолиите в Приморско. Моля ви, да споделите информация, ако имате такава.

Искам да изпратя майка си и сина си, който е на 6г.. Тя обича плажа, той- анимацията Grinning   Т.е. пътя до плажа и обратно, ще бъде ли според вас, неудобсто и повод за конфликти и между двамата или не отнема бог знае колко време.

Как е анимацията? Само на френски ли е? Как е ОИ и другите условия?

Кой вариант, според вас е по-добър в моя случай - Магнолиите, Мирамар, нещо друго подобно. Опасявам се, че тази година Дюни не ме устройва финансово Sad

# 642
Аз звънях в Албена и ми казаха,че тази година имало анимация и на български,но докато не чуя от турист много не им вярвам Sad А и никъде не виждам снимки на детски кът  Rolling Eyes

# 643
  • Sofia
В темата за Албена и аз прочетох подобно нещо. И Албена ми е вариант, като парички ми е ок. Но още помня голямото разочарование, ентеровирусите и проблемите на завърналите се от миналото лято.

На Златните има хотели с умопомрачително добър ОИ и анимация, по-добър от много други наши и чужбински хотели, но цялата тази гмеж и най-вече мръсотия точно на майка си не искам да причиня Simple Smile

И така продължавам да се чудя, а л. времето си минава..

# 644
ЗАщо не мога да намеря повече коментари за Магнолиите в Приморско? С търсачката откривам само едно мнение  Rolling Eyes
Като го предлагат от Албена ,ознчава ли,че предлага същото качество на инклузива? Моля,ако някой е ходил там да ми пише  Peace
Почивали сме там 3 поредни лета като последния път се разочаровахме и заменихме с Албена обаче ,никъде няма такава вкусна храна като в Магнолиите,аз се оплаках навремето от чистенето на стайте но в Албена е малко по-зле.Разочарована съм вече и от двете места затова тотално сменихме курорта тази година пък ще видим.В единия хотел румънци в другия французи,честно ти казвам французите са по-голяма гад.Мъкнеха огромни чинии по стаите,напиваха се и пееха до 2ч сутринта.Минус е и че басейна в Магнолиите е в средата на комплекса,анимацията е на френски и по цял ден дъни музика и се чува ужасното викане на ди джея #CrazyИначе плажът не е много далече има едно мостче по което се върви 2 минути,пресича се пътя /шосето Приморско-Китен / и си на плажа.Пясъкът е чист но има дюни и не е особено широка ивицата,освен това си ги има дежурните царевички-кукурузаааа Crazy Mr. Greenабе селянията от приморско лъха с всичка сила.Виж духът на Албена е друго нещо,въпреки че и той в последните 3-4 години се развали от пияните чужденци,дошли да се оливат по нашите курорти.За Магнолиите мога да говоря много попринцип ,знам стаите и всичко останало на изУст вкл и в големия апартамент сме били,в повечето хотели в Албена също,ако имаш конкретни въпроси ще помагам.Ние сме на Обзор тази година пък дано е хубаво,ако не поне е по -евтинко Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт