Къде в България е най-добре с all inclusive?

• 111 429
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
Интересувам се за Созопол, новият град ако някой знае хотел all inclusive или с включени закуска и вечеря на приемливи цени и да е доволен да сподели.

# 721
Благодаря на момичетата, които се включиха с отговор!   bouquet
Надявах се на повече инфо от мами, които вече имат големи дечица и все пак намират изгодни предложения.  Peace

# 722
По принцип в повечето хотели дете над 12-13 г. се таксува за възрастен.
И аз имам две деца на подобна възраст и досега това е единственото изгодно предложение на което съм попадала- http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=1301 .За съжаление нямам преки впечатлениа,но коментарите в нета са само положителни.
Можеш да погледнеш и тук- http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=8353 ,за нас е скъпичко.Иначе  децата до 18 г. са безплатно!
Отностно настаняването най-често ни предлагат студио или апартамент.
Дано съм била полезна.

# 723
katka72  Hug
И двете предложения ми изглеждат добре, но All inclusive light не устройва мъжете  Mr. Green Виж, второто предложение ще подлежи на обсъждане  Peace   bouquet
В момента разглеждам оферти и по южното Черноморие /много се точа на Созопол тази година,но в крайна сметка вероятно ще заложим на възможно най-изгодна оферта, а не на моето желание   Crossing Arms/.
Благодаря!  Hug  Hug  Hug

# 724
  • София
Снощи се върнахме от Дюни, останахме една нощувка повече - което трябва да ви звучи обнадеждаващо Wink. Румънците се поизнесоха последните 2-3 дни, останаха по-нормални нации, има шанс съвсем да намалеят, докато отидете. Собствениците на курорта ми бяха казали, че е имало дублиране на резервации за някакъв момент, може и това да сме заварили в началото, сега е по-спокойно.
Баскетболен кош май няма, има 8 тенис корта, 1 футболно игрище и 2 волейболни.
И нещо друго - вечеряхме веднъж в Пеликан - там ми се стори по-спокойно и по-приятно от Белвил и нашия ресторант, а основната маса бяха немци - тихи и възпитани.

# 725
Olive-  bouquet Ако няма много румънци (че така ме наплашихте....) като отидем и ние-още един  bouquet Joy Joy Joy Joy

# 726
  • София
Ей, Маслинке, Господ да те поживи, за добрите отзиви Hug Аз ве4е се оглеждах за смяна на резервацията, 4естно. Не съм в състояние да изтърпя цяла седмица джангър и диващина, не и за тази цена. А шумни съседи да ми събудят децата - направо съм в състояние да заколя някого ooooh! И така се бях притеснила...Ох, дано да е спокойно и хубаво Praynig

Общи условия

Активация на акаунт