Къде в България е най-добре с all inclusive?

• 111 419
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Смин излиза ни за 5 дена с малката 610лв  с тази оферта.
Вижте и това цените  и офертата по надолу за този хотел

# 691
  • В.Търново

Това обаче е само със закуска и не е много изгодно.Като доплатиш и за обяд или вечеря,стават високи цените.А и не е на плажа този хотел.В Албена има хотели от 50лв. нагоре на човек ОИ.Иначе не е лошо мястото! Peace

# 692
Мисълта ми беше за топ офертите-5 дни двойна стая 270 лв като се включи и обяд и вечеря 180 лв--450 лв.

# 693

Да, но е All Incl, а досега лятото в планината сякаш не бях засичала такова предложение  Peace

# 694

Да, но е All Incl, а досега лятото в планината сякаш не бях засичала такова предложение  Peace
Peace

# 695

Някъде пише ли какво вкл.инклузива, дали само ядене, или и процедури и спа.

# 696

Някъде пише ли какво вкл.инклузива, дали само ядене, или и процедури и спа.
Не вярвам да е влючено и спа, зимните хотели са толкова консервативни че чаша вино без да си платиш няма да сипят.

# 697
  • София
...Но смятам, че това е най-доброто място в България за all inclusive.
Поясни, моля, защо смяташ така и колко други места в Бг си посетила с ол инклузив!

# 698
"г-жа Стихийно бедствие", радвам се, че видях публикацията ти, защото намеренията ми за лятна почивка са свързани именно със Слънчев ден. Коментарът ти е наистина подробен. Би ли ми казала, имаш ли наблюдения върху "Палас" и дали яхтеното пристанище не е прекалено близо до него, така че да пречи със шума си? И още нещо - как са междинните закуски в "Марина" - има ли нещо, с което да нахраниш 3-годишен дребосък към 16.30-17.00 часа?

# 699
...Но смятам, че това е най-доброто място в България за all inclusive.
Поясни, моля, защо смяташ така и колко други места в Бг си посетила с ол инклузив!

Защото:

1. Приятен хотел, големи стаи, широки легла 100х200, по коридорите на хотела се пуска нежна и приятна музика целодневно.
2. Добра храна - всеки ден различна риба, немалко плодове /череши, ябълки, нектарини, кайсии, пъпеш, диня, ананас, грейпфрут,.../, различни ястия, но с една забележка - не стават много за деца, пикантни са.
3. Басейни - големи, чисти, с пързалки за децата.
4. Анимацията - ОТЛИЧНА, интересна е за малки и големи.
5. Има парк, има катерушки, има къде да се разходиш...

Откакто съм влязла в хотела, не съм излизала от него - нямам нужда от други развлечения.

Била съм в Албена, била съм и в Турция. Тук се чувствам повече като в Турция!
Изчетох много, много мнения и предложения и не съжалявам, че избрах именно този хотел в България!

Има 2 минуса - платеният паркинг и платените шезлонги и чадъри на плажа.
В момента е пълно с румънци и руснаци, но поне са възпитани, не се блъскат, не викат, не хвърлят. Камериерката на нашата стая сподели, че най-разхвърляни били българите... Embarassed

# 700
Г-жа Стихийно бедствие а би ли уточнила за кой хотел Долфин става въпрос в сравненията ти. Благодаря! Simple Smile bouquet
Малко обърках отговора.
чак сега разбрах въпроса.
Става въпрос за хотел в св.константин и елена.
Хотелите на Илия Павлов

# 701
Нищо де, аз помислих,че става въпрос за "Долфин-Марина", което е пак там и на същия собственик  Laughing

# 702
Отзивите за Дюни са смущаващи.
Ние сме от 20 юли в Белвил.Явно румънците са превзели курорта.
Казабланка,ако си се върнала,разказвай ...Дано сте си прекарали добре и румънците да са  вече "други хора ".

# 703
Май трябва да се направи тема "Къде на море без румънци и ентеровируси"  Laughing Вече навсякъде ги има  Close

# 704
Ние се върнахме по-рано, защото времето отново се развали. Обикновено плащаме накрая, не правим предварително резервация.
Определено румънците ни дойдоха в повече, особено семейството до нас, толкова шумни, редовно събуждаха малкия. Имаше друго семейство румънци, които явно бяха изключение, много възпитани. Останалите......... ooooh!На плажа да успееш да заемеш шезлонг на първа, втора линия е трудничко, трябва да си едва ли не от 6.00 на плажа, но..........румънците са умни........изтеглиха си хората 10-ина шезлонга директно до морето, подредиха си ги в една линия пред другите Shocked, смъкнаха дюшеците директно на пясъка, почти във водата. Да не коментираме, че си носеха  чиниите със закуска и  стъклените чаши с кафе на плажа, да си хапват и пият лежейки.
Мъжът ми каза да съм избирала друго място, ще сменяме Дюни.
Междодругото имаше едно семейство руснаци и едно немци, които и миналата година засякохме, т.е. явно им е харесало и са повторили. Руснаците стоят по 1 месец и миналата и тази година.

Общи условия

Активация на акаунт