Къде в България е най-добре с all inclusive?

• 111 419
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
http://www.boiana-mg.bg/море/св-константин-и-елена/глория/

65лв на ден за висок сезон, доста изгодно ми се струва.

# 676
Имате ли впечатления от Фиеста Бийч, Слънчев Бряг?

Наши приятели ходиха там, ол ивклузив, бяха доволни, но ми се иска да чуя други мнения?

# 677
Здравейте от Сол Несебър - времето е 20-21 градуса; хотелът е супер; има бърз и безплатен нет в стаите; самите стаи са огромни; анимацията е страхотна; храната също....
Нямам забележки.
Тук ще сме до 5 юли - дано се оправи времето!!

Но смятам, че това е най-доброто място в България за all inclusive.

Дано се оправи времето ....., а каква е цената примерно за 5 нощувки ОИ?

Вече е доста топло!!!!
За 5 не знам - ние за 10 платихме 2745 лв. за Маре.

# 678
Прибрахме се от почивка и както обещах пиша впечатления!
Бяхме в Слънчев ден хотел Марина
Честно да ви кажа доста се чудих как да ви дам мнение за хотела, на всеки вероятно му се е случвало да му препоръчат нещо, а на него да не му хареса или пък да харесва нещо което на другия не му е допаднало.
Искам да кажа че всичко е относително и трябва да има критерий за да можеш да кажеш "това е най доброто" а критериите на всеки са различни.
Затова нека да процедираме така, аз ще пиша и моите критерии за да ви е по лесно да прецените и ще ви пиша сравнение с единствения хотел в България в който съм била.
Место разположение и инфраструктура на хотела
За мен е важно
Да е на тихо място.
Да няма наоколо нощни дискотеки които да думкат цяла нощ.
Да е на брега на морето, но пък в същото време да има парк.
Важно да има къде да се разходиш вечерта и това да не са сергии.
Исках северното черноморие защото там не е толкова горещо, не съм фен на тена.
Исках да е северното черноморие защото има минерални извори, а това означава че може да ползваме в минералните басейни.
Слънчев ден
Покри всичките тези изисквания, като плюс пред Долфин мога да кажа че морето е под прозорците на хотела,  и за разлика от Долфин комплекса е затворен за коли, нашата кола я оставихме на паркинга доста по горе от хотела и ни докараха със шатъла (мини бус).
Ако от комплекса искаш да стигнеш до центъра на св Константин и Елена трябва да чакаш влакчето(3 лева за възрастен) или да вземеш колело под найм (6 лева на час) или да се разходиш пеш. Това за нас беше много хубаво защото помагаше да изгорим мазнините Simple Smile
Забележки имам към минералния басейн (впрочем в Долфин въобще няма такъв) за хлорираната вода и тук там счупените плочки.
Външния басейн е идеално чист и много приятен за почивка има къде да се скриеш на сянка, ако не си фен на слънцето или си с малко дете. На басейна чадърите и шезлогите са безплатни.
На плажа чадърите са безплатни шезлонгите са 6 лева, много просторно, чистят 3 пъти на ден плажа.
От плажа има вход в закрития басейн за нас беше важно защото времето ни изненадваше, сутрин слънце и след 2 часа облаци или пък обратното отидем сутринта на басейна, а то вземе изгрее слънце, та можехме бързичко да прескачаме от басейна на плажа.
Почистване
За мен беше важно да се сменят всеки ден кърпите ако трябва и по два пъти на ден.
Кърпите за плажа можеш да ги сменяш колкото си искаш в началото на почивката плащаш депозит 20 лева на кърпа и на края ти ги връщат.
Лично за мен това е малко неприятно, но пък от друга страна ги разбирам хората, за да предприемат такива мерки може би имат основание.
Чистят всеки ден в стаите. Чистят навсякъде и постоянно, камериерки има и през нощта, което за бг хотелите не е  привично.
Ако трябва да поставя 6 за нещо в този хотел това ще е за чистотата.
В Долфин предишната година относно почистването беше УЖАСНО.
Храна
Моите критерии за храната.
Прясно
ДА има разнообразие от варени зеленчуци.
Разнообразие от плодове.
Всеки ден да има риба.
За мен е важно храната да не е само на манджи защото не ям такива.
 В сравнение с Долфин е много по добре, винаги имаше от всичко и не свършваше след 1 час.
За  съжаление лично за мен  въпроса с плодовете не беше организиран подобаващо, от плодове имаше диня, ябълки, грейпфрут и портокал, по мое мнение крайно недостатъчно.
Храната беше прясна и много вкусна. Липсваше ми чисто месо, имам предвид  просто варено или на скара, все беше повече на манджа сготвено.
Ужасно ми липсване риба, за съжаление това е проблем на всички бг хотели, просто в бг няма култура да се готви риба.
Не смятам че със скумрия на скара 4 звезден хотел има право  да се ограничи.
По въпроса за храната мога да добавя че това което чувах от другите почиващи всички бяха във възторг, затова казвам че всичко е до критерий, ако питате моя син на него много му хареса защото сладоледа и тортичките бяха в изобилие.
Лоби баровете работят както трябва, за разлика от долфин от 11 до обяд винаги имаше закуски на лоби бара.
Ако трябва да резюмирам щях да сложа оценка много добър ако имаше повече плодове.
Анимация
Тук дойде момента да кажа добра дума за Долфин, там анимацията беше на ниво.
Да не беше нещо невероятно като предложение, но аниматорите си знаяха работата.
Ходиха по плажа да агитират за водна топка и волейбол.
На вечеря винаги минаваха и казваха"Чакаме ви на тотото"или "Нали знаете че днес имаме представление"
Искам да кажа общуваха със почиващите.
Тук аниматорите ги наричахме "Тайните служби на Съни дей" Наистина бяха много неоткриваеми. Е да, имаше някаква програма нещо от рода
11.00-12.00 чакаме ви в детския кът или 16.00-17.30 волейбол.
Обаче къде е тоя волейбол кой ще играе, кой е аниматора който ще води тоя волейбол въобще не беше ясно. Детски кът беше една празна стая в която никога нямаше никой. Добре че имаха дестки катерушки в парка и на пясъка, липсваше поне една мъничка пързалка във басейна.
Гимнастиката се водеше от едно момиче което беше около 80 кг, на която като я гледаш не можеш да повярваш че упражненията могат да променят нещо.
Мога да продължа с критиките по повод аниматорите които ако съдя по това как говорят руски представям си как ги разбират останалите националности, ако трябва да поставя оценка за анимацията, ще ми е много трудно защото мога да твърдя че анимация във Слънчев ден НЯМА. Добре че моето семейство няма нужда да го забавляват иначе щяхме да полудеем за тези 2 дена които бяха дъждовни и имаше голяма нужда от аниматори.
Няма да се изненадам ако някой от служителите на хотела чете в този форум, за тях ще кажа че хотела е прекрасен, разположен на страхотно място със супер природа, имате много добър обслужваш персонал. Но за един 4 звезден хотел това не е достатъчно. За да не ви отиват всичките пари за алкохол и сандвичи, трябва да организирате забавление за деца и възрастни които да ги извадят от ресторанта и бара. Забавления които оставят впечатления, които на свой ред формират усещания за добре прекарано време, точно тези усещания карата човека да се върне.

# 679
Ние бяхме там миналата година (Марина, сл.ден) всяка вечер имаше детска дискотека край басейна на Вероника, а през деня не сме имали нужда от анимация, понеже бяхме на плажа или във вътрешния басейн.
Сега няма ли я?

# 680
г-жа Стихийно бедствие, не съм съгласна с теб, че цитирам те "Ужасно ми липсване риба, за съжаление това е проблем на всички бг хотели, просто в бг няма култура да се готви риба."
В Сол Несебър например и миналата и по миналата година имаше по няколко вида риба в чист вид - печени, на скара, варени, не като манджа и то качествени риби- сьомга , хек, акула, тон...
Плодовете също бяха в изобилие и качествени. Меса също по няколко вида и в чист вид, не като манджи. Всичко си е до хотел.
Надявам се тази година и на Дюни да има.

# 681
г-жа Стихийно бедствие, не съм съгласна с теб, че цитирам те "Ужасно ми липсване риба, за съжаление това е проблем на всички бг хотели, просто в бг няма култура да се готви риба."
В Сол Несебър например и миналата и по миналата година имаше по няколко вида риба в чист вид - печени, на скара, варени, не като манджа и то качествени риби- сьомга , хек, акула, тон...
Плодовете също бяха в изобилие и качествени. Меса също по няколко вида и в чист вид, не като манджи. Всичко си е до хотел.
Надявам се тази година и на Дюни да има.
Лоша мама, аз постинга си написах не с цел да споря, точно затова писах "според  моите критерии"
Сигурна съм че в Сол несъбер имаш поне 3 вида риба, но за съжеление това е изключение или малка част от курортите които предлагат риба.
Казах като цяло за бг.
Аризона дискотеката си я имаше, но според мен не си струваше.
Имаше си вероятно всичко което пишеше на таблото но не е това което трябва според мен, не можеш да пускаш само немски песни при условие че виждаш че 70% от децата говорят руски, не им е интересно. Не наричам анимация нещо което е строго запланирано като волейбол например, а то пък заваля и кво? това означаваше че нищо няма вместо волейбол. И на хората не им остава нищо освен да се натъпчат в бара.

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 15:31 от г-жа Стихийно бедствие

# 682
Наистина е сравнително бедно менюто на риба - веднъж имаше херинга  в пергамент и скумрията която спомена, но компенсирахме с други ястия (готвят много вкусно, вкл. и вегетариански доста вкусни неща имаше).

# 683
Наистина е сравнително бедно менюто на риба - веднъж имаше херинга  в пергамент и скумрията която спомена, но компенсирахме с други ястия (готвят много вкусно, вкл. и вегетариански доста вкусни неща имаше).
Даже нещо повече аз съм на Дюкан и с лекота спазвах режима, като естествено вече не съм на първа фаза.

# 684
  • София
Понеже днес вали, се добрах до нет в Дюни. Честно казано, тази година съм леко разочарована поради следното:
- румънците ми идват в повече, дано докато и другите дойдете - юли и август - им стане по-скъпо и намалеят, но в момента е неприятно - хотелите са претъпкани догоре, главно с тях, страхотно стълпотворение е на плажа, в ресторантите, много нахални и предреждащи се навсякъде, до 9 сутринта запазват всички шезлонги на плажа и не можеш да си намериш място. Миналата година половината плаж беше свободен, тази явно са свалили много цените за тях.
- поради това и вече не ми се вижда толкова чисто - хората постоянно чистят, но тези са като хуни Confused, е, не е някаква мърсотия, но миналата година не беше такава тълпа
Храната все още е хубава, настаниха ни за 5 мин., анимацията е ок, тревните площи и въобще парка е много поддържан. Ако не беше тълпата, щях пак да дойда, но вече се замислям за спокойна почивка някъде в гръцко, май ми омръзнаха огромните курорти тип all incl., минавам на почивки тип 'малки и спокойни места, пък дори и да трябва сама да си готвя'. Simple Smile

# 685
  • София
Г-жа Стихийно бедствие а би ли уточнила за кой хотел Долфин става въпрос в сравненията ти. Благодаря! Simple Smile bouquet

# 686
Г-жа Стихийно бедствие а би ли уточнила за кой хотел Долфин става въпрос в сравненията ти. Благодаря! Simple Smile bouquet
Марина

# 687
Olive, тъкмо се питах къде изчезна. Благодаря ти за споделеното. А дано през юли са по-малко румънци. Мен не ме дразнят другите нации изобщо, ама вие сега ме наплашихте със съседите-мамалигари Joy Joy

# 688
Момичета немога да изчета цялата тема,няколко стр. само прочетох но не намерих нищо за този хотел  .Моля за отзиви.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт