AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 272
  • 482
  •   1
Отговори
# 165
ЗДравейте,

_re_ge  и аз съм се спряла на гланца Mauvelous Metal и ще съм благодарна ако приложиш снимка.   

А Спирала за предизвикателно извити мигли с каква четка е и какво е мнението ви за нея?

Ето снимки на гланца.
Много приятен естествен цвят с лека лъскавина, по скоро кафяво- бежаво отколкото розово или оранжево. Ползвам този цвят от години, но разбира се му сменят името. Подходящ е за устни с хубав цвят защото ми се струва че на много бледи устни ще стои по тъмно.

# 166
все пак внимавай.... може да станеш като петниста хиена от тия бронзанти.... по-добре 2-3 пъти на солариум

# 167
  • София
Моя приятелка пък, стана на пигментни петна от солариум. При това доста големи, едното е под цялата и мишница. Сега не смее да сложи блуза без ръкав или да си вдига ръцете. Всичко си има своите плюсове и минуси.

# 168
  • Пловдив
ЗДравейте,

_re_ge  и аз съм се спряла на гланца Mauvelous Metal и ще съм благодарна ако приложиш снимка.   

А Спирала за предизвикателно извити мигли с каква четка е и какво е мнението ви за нея?

Спиралата за предизвикателно извити мигли ползвам от супер много време! Страшно съм доволна! smile3521
Много съм доволна и от тонизитращата маска за лице с ориз и саке от серията Planet Spa!  newsm10

# 169
Aз съм много доволна от една маска с праскова и бадемово мляко, но не я виждам вече...Знаете ли дали е спряна или я пускат само от време на време?
Сега си поръчах новата маска с водораслите от гръцките морета...дано се окаже хубава. Simple Smile

# 170
  • София
 Аз пък искам спирала, която да не слепва миглите. Тази за 5 пъти повече обем и спец четчица дали е добра или професионалната на Дж.Демпси?

# 171
Aз съм много доволна от една маска с праскова и бадемово мляко, но не я виждам вече...Знаете ли дали е спряна или я пускат само от време на време?
Сега си поръчах новата маска с водораслите от гръцките морета...дано се окаже хубава. Simple Smile

Аз си взех цялата серия и вече пробвах нещата.Всичките са супер,много съм доволна. Hug

# 172
  • Sofia

Аз си взех цялата серия и вече пробвах нещата.Всичките са супер,много съм доволна. Hug

И аз пробвах вече цялата серия. Много съм доволна и я препоръчвам. Леки сакато консистенция,под формата на гел, и с много свеж аромат. Перфектно за лятото.

# 173
Момичета някой да е ползвал многофункционалния стик? Simple Smile

# 174
  • плевен

Да на мен ми харесва но го използвах само като червило Peace

# 175

Да на мен ми харесва но го използвах само като червило Peace
А като руж дали е хубав?Да не би да е прекалено сух?

# 176
  • плевен
За руж незнам но сякаш няма да седи добре,ако  греша някой да ме поправи.Може пък да има доволни от него за руж Peace

# 177
  • USA, Steak State
На мен ми се струва, че ще стои сухичко, като червило стои така ако няма балсам под него...
Но за руж може да се пробва с кремче отдолу например само на местата за ружа по-мазничко и стика отгоре

# 178
Благодаря Ви момичета. Hug Hug

# 179
Здравейте, момичета.Може ли мнение ето за този душ гел, че нямам възможност да го помириша в каталога?
Доволни ли сте от него, прави ли богата пяна и на какво точно мирише.Благодаря Hug

http://www.album.bg/dimislava/images/12267322/75517

Общи условия

Активация на акаунт