AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 124
  • 482
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Бебсън, не чакай много отзиви за този комплект, че докато дойдат ще свърши. Като гледам колко народ сме му се наточили. Иначе аз ще споделя след празниците като дойде, че днес го пуснах в експресната.

Ружа от К05 го имам, хубав е, малко ярък ми идва, ама аз си смесвъм от всичките лентичики и ми се получава добре. За по-добър ефект го слагам върху палитрата за лице на Маримеко. Не ми харесва само, че огледалцетое на дъното на кутийката и не ми върши никаква работа.

# 16
  • София
Аз пък чакам снимка и отзиви за Спа комплекта за нокти.  Praynig

Аз имам стария, от преди две-три години, и горе-долу от толкова не го ползвам  Simple Smile
Не че не върши работа, ама си е глезотия и си трябва време да направиш всички процедури  Tired
Моят само е без ваничката.
Всъщност е на батерии и моторчето му е слабичко, натиснеш ли малко повече и спира.

# 17
Благодарности на Ели за новата тема.

да попитам  Grinning-поръчах си 2 гланца от промоцията за extreme gloss за 10.50лв.,цветове nectar shine и pink shine-реално цветове какви са,защото нали по брошура много не отговарят-второто е розово-дано не е някой електрик,а първото-към какво бие..към телесно..или..леко малинено

Имам Sand shine и няма абсолютно нищо общо със снимката от каталога -прилича на фон дьо тен за устни - ставаш като мъртвец а аз исках именно  нещо телесно-бежаво .... Предполагам че може накрая и ти може да си изненадана...

# 18
Аз искам да питам за цикламения гланц в К7 на 18-та страница-някой ползвал ли го е. Цвета много ми харесва  Blush

# 19
  • Пловдив
Давам положителна оценка за новата серия Солушън. Ползвах оранжевата за нормална кожа от мини опаковката, която предложиха в к.05. Попива добре, лек като крем, при мен не остави мазен филтър.
А ти с какъв тип кожа си?
Защото и аз съм поръчала мострата и ако ми допадне ще си поръчам и голямата опаковка и си търся точно такъв лек крем.Иначе  съм със смесена кожа и се чудя този за нормална,дали няма да ми е мазен.
Аз още си чакам продуктите от AVON  Crossing Arms и за сега не мога да дам отзиви за нищо.

# 20
  • о`майна лунна нощ е
По-често суха. Омазнява се определени дни от месеца /на хормонално ниво предполагам/ и повече през лятото.
Дано ти допадне този крем и на теб. Аз определено съм доволна от него.

# 21
Някой ползва ли стягащата терапия от skin so soft - зелената туба с масажора? Днес за първи път се намазах, но нещо много бавно попива.При вас така ли е и доволни ли сте?

# 22
Давам положителна оценка за новата серия Солушън. Ползвах оранжевата за нормална кожа от мини опаковката, която предложиха в к.05. Попива добре, лек като крем, при мен не остави мазен филтър.

и аз съм я поръчала, за да пробвам и да взема по-голяма опаковка, ако ми хареса, но още не съм я взела от дистрибуторката ми
пробвах мострата на сините кремове - миришат точно като кремовете им от преди 3-4 години - значи ли, че кремовете са същите или само ароматът е запазен?

от автоматичните моливи за устни на каталога най-телесен ми изглежда Mistery Mauve - така ли е?

и последен въпрос: терапията за шия и деколте със спф 15 /ССС, лилава/ дали е лека или е по-гъста?

благодаря на всички, които ми отговорят   bouquet

Да, молива за устни Mystery Mauve е телесен цвят.Аз лично го ползвам и съм много доволна. Peace

# 23
да попитам  Grinning-поръчах си 2 гланца от промоцията за extreme gloss за 10.50лв.,цветове nectar shine и pink shine-реално цветове какви са,защото нали по брошура много не отговарят-второто е розово-дано не е някой електрик,а първото-към какво бие..към телесно..или..леко малинено
Привет, мисля , че е по-скоро към телесно. Ползвала съм го.

# 24
  • София
Някой ползва ли стягащата терапия от skin so soft - зелената туба с масажора? Днес за първи път се намазах, но нещо много бавно попива.При вас така ли е и доволни ли сте?

Аз отложих купуването й за тази кампания. Дайте още мнения.  Grinning

# 25
# 26
  • Пловдив
Ехее, нова темичка  Party
Желя на всички (и на мен си го пожелавам) много продажби и много нови клиенти!  Grinning

Аз да питам относно слънцезащитния крем с фактор 30 в специалните - дали е подходящ за лице? Това  фактор е достатъчен да не изгаря кожата? Питам понеже не съм на ясно с тези неща!  Confused

# 27
  • София

Аз го ползвам, като видях , че бавно попива почнах да слагам по по-малко и просто го изчаквам малко. Но определено кожата става една мека и гладка  Peace

# 28
слънчо,този крем е точно за лице,а не за тяло...аз си го поръчвам вече за втори път...на мен лично много ми харесва Peace

# 29
а стягащия гел за тяло с минерали от Гръцките морета?

как си ги представям ейвънците да се гмуркат и да вадят водорасли точно от гръцките морета.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт