AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 163
  • 482
  •   1
Отговори
# 360
Този не е щипещ.А ето снимки на очилата.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=377113&pid=12260787

# 361
За тези очила ли става въпрос?

http://www.avon.bg/PRSuite/e-brochure/e-brochure.html

# 362
на стр. 16 - 17.

# 363
  • София
В каталога изглеждат по- светло кафяви, отколкото на снимките.  Crossing Arms

# 364
Да тези от стр.16-17 са.Не са толкова светли като в каталога.И не толкова качествени като тези от миналата година.Просто не могат да се сравнят.Подобни на тези по пазарите за 4-5 лв. Laughing

# 365
Момичета, взех си портмоне Anna ама нещо миризмата на кожата много ме дразни.И не мога да го ползвам.Кажете някое портмоне, което не мирише така да се каже?От мини брошурата си харесах двете мъжки портмонета.Те как са?

# 366
  • о`майна лунна нощ е
Всички миришат по подобен начин в началото. Остави го за няколко дена на проветриво място извън опаковката, в която е пристигнало. Постепенно тази миризма ще намалее и накрая ще изчезне. Все пак трябва да замирише и на пари в него нали  Peace Mr. Green

Виждам, че си бременна - това също може да оказва влияние сега. Рецепторите ти са много чувствителни към миризмите. Остави портмонето настрана няколко дни. Пссле, ако те дразни все още, можеш да го върнеш.

# 367
ами аз го имам от около месец.И на терасата го държах.Ама нищо не помага.Не знам дали ще ми го вземат обратно. newsm78

# 368
Жалко за гривната момичета, сега остава да си чакам душ гела Оазис.На каталога пишеше - доставка след 16.

# 369
  • о`майна лунна нощ е
ами аз го имам от около месец.И на терасата го държах.Ама нищо не помага.Не знам дали ще ми го вземат обратно. newsm78

Ако не се лъжа, може да се върне най-късно до следващата кампания. Ако този срок е изтекъл, вероятно няма да уважат рекламацията.
Най-лесно е да кажа "Подари го нанякой", но клиентите са ни важни и се надявам представителят ти и неговият координатор да ти окажат съдействие в случай, че искаш да върнеш продукта. Опитай - няма какво да загубиш от това.

# 370
Ще ми препоръчате ли някакъв крем за лице с висок фактор, ежедневен и някой специален за слънце.
Че гледах че има един с фактор 30 специален за лице, ама не като дневен, а само за слънце, има и някакви детски с 50- ти фактор, ама те дали стават за лице?
Искам крем дневен и специален за слънце с висок фактор, защото тия дни се пекох и цялото ми лице сега е в лунички Sad, а това никога не ми се е случвало  Rolling Eyes

# 371
  • София

Ако не се лъжа, може да се върне най-късно до следващата кампания. Ако този срок е изтекъл, вероятно няма да уважат рекламацията. ...
Срока е 90 дни от фактурата. Peace

# 372
gitadam а ти от кой каталог си беше поръчала душ - гела newsm78

# 373
от този, който сега е активен в сайта, май започваше от 7 май Peace
дано да не ме изработят така, както стана с гривната, че душ гела ми е напривършване

# 374
  • Стара Загора
Момичета, знам че е дъвкано 105 пъти, но какви бяха отзивите за този гланц ?

Naughty Това не е щипещия. Много е хубав даже.  Peace

Много е хубав, аз го имам, и не щипе.

Общи условия

Активация на акаунт