AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 180
  • 482
  •   1
Отговори
# 345
Поръчай си мостри, щом ти е чувствителна кожата  Peace.

# 346
  • Бургас
Снаха ми е с чувствителна кожа и е много доволна от Лийв Ботаникал (само от дневния, обаче). Но наистина е най-добре да се пробват мостри  Peace

# 347
Снаха ми е с чувствителна кожа и е много доволна от Лийв Ботаникал (само от дневния, обаче). Но наистина е най-добре да се пробват мостри  Peace
Точно това имах предвид, аз съм с чувствителна кожа и добре ми понася този крем, а на една моя приятелка, пак с чувствителна, и се появи обрив .

# 348
Зададох си въпроса в темата за представители, но още никой не ми е отговорил.Та тук искам да попитам дали сте получили своята гривна аморете - мир, защото аз още не съм.За другата знам, че е окончателно изчерпана.
Нямам нейните координати, за да я питам моята, поръчвам чрез моя приятелка.Мерси

# 349
  • София
Аз се интересувам от очилата (на страницата с жълтите бижута), снимки?  Praynig

# 350
gitadam гривнaта мир не дойде и при мен беше липсващ продукт

# 351
  • USA, Steak State
Вече ми омръзна да съм падар, ама...
ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ СИ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСИТЕ ТУК.ТОВА Е ТЕМАТА ЗА ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОДУКТИ... ДРУГАТА ТЕМА Е САМО ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛИ И САМО Я УТЕЖНЯВАТЕ.ТУК ПИШАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И КООРДИНАТОРИ, В ДРУГАТА ПРОСТО НЯМА ДА ВИ ОТГОВАРЯТ, АКО ОТПРАВЯТЕ ВЪПРОСИ ЗА ПРОДУКТИТЕ.

# 352
Имате ли отзиви за новият интимен гел?
Що се отнася за очилата не са това което очаквах.Не ,че са лоши,но са по-малки от очакваното иначе са удобни.По късно може да ги снимам.

# 353
момичета,помагайте  Praynig
мисля да си взема Червилца или гланцове,понежа са на хубави цени,обаче нито цвета ще нацеля,нито плътността,трайността и т.н.
търся си нещо по-лекичко в нюанс вишна или подобно за по-мургав тен...
дововолни ли сте от Brillian Shine (стр.18) , Ultra Colour Rich(стр.22) или Glazewear (стр.23) или нещо друго ..
а от новата "златна"серия цветовете съвпадат ли,аз никой не си харесах...и въобще стрелям на тъмно май!
мерси предварително

Тук има снимки на някои червила, включително и на "златните", може би ще ти помогнат да се ориентираш.  Simple Smile

супер линк,мерси много,добре се вижда,дано поне това отговаря   bouquet

# 354
  • София
Дами, извинявам се, че нахлувам в темата и задавам веднага въпрос Embarassed Бихте ли ми препоръчали серия кремове за лице - за чувствителна, суха и дехидратирана кожа, на 37год. съм. Похвалиха ми Liiv botanicals и Anew Alternative, но ме е страх да не получа пак обриви и реших да се допитам до вас. Wink, моята представителка няма мостри.

Ако желаеш мостри, няма такова нещо "НЯМА". Аз как раздавам мостри, даже и като подаръче към поръчка.

# 355
  • София
Момичета, знам че е дъвкано 105 пъти, но какви бяха отзивите за този гланц ?

# 356
  • USA, Steak State
Ами щипещ и неприятен за повечето клиентки, също така лепкав Simple Smile

# 357
  • София
А, ясно. Благодаря Hug!

# 358
  • Стара Загора
Момичета, знам че е дъвкано 105 пъти, но какви бяха отзивите за този гланц ?

Naughty Това не е щипещия. Много е хубав даже.  Peace

# 359
  • USA, Steak State
Напротив и блестящите и нормалните от тази серия са си "щипещи".Ама да сподели някой от Бг, че може и щатските да са различни

Общи условия

Активация на акаунт