AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 179
  • 482
  •   1
Отговори
# 330
Аз почти се бях навила да си поръчвам новото червило, но се отказах след като ми казаха, че е доста лъскаво, иначе е нежно и леко се нанася, проблемът е,че е много блестящо.

# 331
  • Belgium
Аз си поръчах балсама за кожички, дано има ефект  Laughing

# 332
Някой представител да може да поръча хладилната чанта от К06

стр 126

Моля ако може да ми намери  Praynig
[/quote]

# 333
На очилата  някой има ли снимки... новите, където са... чудя се кои да взема   Thinking

# 334
Някоя от вас има ли чантичка Tilly Clutch? Една, която е черна с бели шарки по нея. Интересуваме дръжката й каква е, и какви са едни топчета отстрани по нея?
http://media.snimka.bg/2985/012224501-big.jpg

Странно - на моята клиентка дръжката й беше с мъниста.  newsm78

# 335
Някоя от вас има ли чантичка Tilly Clutch? Една, която е черна с бели шарки по нея. Интересуваме дръжката й каква е, и какви са едни топчета отстрани по нея?
http://media.snimka.bg/2985/012224501-big.jpg

Странно - на моята клиентка дръжката й беше с мъниста.  newsm78
Моята е като тази от снимката, късата дръжка е от мъниста, племенничката ми също я има-и нейната е такава.Информативно само споделям, мислех, че всички са еднакви, но явно не са.Сладурска е чантичката!

# 336

А златните перли по- светли ли са от бронзовите? На мен бронзовите са ми тъмни за цялото лице и ги ползвам като руж само. Докато светлите перли пък са ми прекалено светли. Искам нещо средно.

Моля някой да даде мнение! И кои от трите вида перли са по-подходящи за руса коса, светли очи и среден тен?  newsm78

# 337
  • USA, Steak State
Опитай розовите перли, поне аз това бих те посъветвала

# 338
Озаряващите, нали. Благодаря   bouquet

# 339

стр 126

Хладилната чанта от каталог 6 вече няма как да получиш освен ако на някой не му артисва като артикул . Ние бахме последната зона и правихме поръчка (втора) доста отдавна, както и си я получихме още миналата събота. Вече тече кампания 7.
Струва  ми се че в каталог  9  май я имаше като последен шанс...
http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=8601

# 340
Искам да похваля новата маска за коса-Гръцки морета-направо е супер,вчера я пробвах за първи път и горещо я препоръчвам Peace,косата ми се "съживи" и стана много лъскава,а и се стои с нея само 1минута.
"Нахлух" по погрешка в темата за представители,но да питам и тук  Peace Аз имам тънка и бързо омазняваща се коса и избягвам да ползвам маски....но тази уж била балансираща за скалпа  Thinking Моля за преки впечатления  Grinning Благодаря предварително  Hug

# 341
  • София

стр 126

Хладилната чанта от каталог 6 вече няма как да получиш освен ако на някой не му артисва като артикул . Ние бахме последната зона и правихме поръчка (втора) доста отдавна, както и си я получихме още миналата събота. Вече тече кампания 7.
Струва  ми се че в каталог  9  май я имаше като последен шанс...
http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=8601
има я и в бг каталог 9 за 14 лв

# 342
  • Lost in a fairytale ...
Мацки, имате ли отзиви за ФДТ мус? Струва ми се добър. Искам да знам има ли покривност и лесно ли се нанася, дълготраен ли е и г/д как стои на лицето- да не оранжевее.Много въпросчета станаха май  Embarassed

# 343
Мацки, имате ли отзиви за ФДТ мус? Струва ми се добър. Искам да знам има ли покривност и лесно ли се нанася, дълготраен ли е и г/д как стои на лицето- да не оранжевее.Много въпросчета станаха май  Embarassed
Муса е много добър продукт,има покривност,нанася се с пръсти и е издържлив според мен.Подходящ е за смесена и мазна кожа,за нормална също става,но за суха по-скоро не.Като цяло си заслужава Peace

# 344
Дами, извинявам се, че нахлувам в темата и задавам веднага въпрос Embarassed Бихте ли ми препоръчали серия кремове за лице - за чувствителна, суха и дехидратирана кожа, на 37год. съм. Похвалиха ми Liiv botanicals и Anew Alternative, но ме е страх да не получа пак обриви и реших да се допитам до вас. Wink, моята представителка няма мостри.

Общи условия

Активация на акаунт