AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 195
  • 482
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
На мен ми харесва новото червило. Нито е много мазно, нито много сухо. Много приятно за нанасяне. Имам кафявото - цвета стои много приятно, не много плътен, с много приятен блясък. Аз рядко успявам да си харесам кафяво червило.

# 301
На мен шоколадът не ми стои хубаво.
Както очаквах, червеното ми розовее.  Crossing Arms
Един разход по-малко.

# 302
  • Разград
Някоя от вас има ли чантичка Tilly Clutch? Една, която е черна с бели шарки по нея. Интересуваме дръжката й каква е, и какви са едни топчета отстрани по нея?

# 303
Дръжката е от топчета. Доста е дълга.

# 304
# 305
# 306
  • Стара Загора
Имам чуденка кой от двата спрея от 8 каталог да си взема - 50 или 60 глам. Помирисах мостри и на двата, но забравих кой беше по-лекия. От съставките в 7 кат. на 60 глам ми се струва, че е по-тежкия той.  newsm78 Предварително благодаря.   bouquet

# 307
За мен 50's Mod  е по лекия аромат. НЕка пише още някой...

# 308
И според мен е така и много от клиентките ми го харесаха и е траен Peace

# 309
момичета,помагайте  Praynig
мисля да си взема Червилца или гланцове,понежа са на хубави цени,обаче нито цвета ще нацеля,нито плътността,трайността и т.н.
търся си нещо по-лекичко в нюанс вишна или подобно за по-мургав тен...
дововолни ли сте от Brillian Shine (стр.18) , Ultra Colour Rich(стр.22) или Glazewear (стр.23) или нещо друго ..
а от новата "златна"серия цветовете съвпадат ли,аз никой не си харесах...и въобще стрелям на тъмно май!
мерси предварително

# 310

първото е прекрасно,бих си го взела,ако го засеча пак,понеже не го виждам в каталог 7,много съм доволна от "имитациите" на бижутата Simple Smile
но жълтите на промоция ми теникинеят,поне на мен  Crossing Arms

# 311
И според мен е така и много от клиентките ми го харесаха и е траен Peace
\
За мен 50`s Glam  е по-лек...

# 312
  • София
И аз мисля така. А, 60`s ми бие някак на мъжки аромат.

Някоя от вас има ли чантичка Tilly Clutch? Една, която е черна с бели шарки по нея. Интересуваме дръжката й каква е, и какви са едни топчета отстрани по нея?
Топчетата са само колкото да си вкараш ръката, като гривна, има и отделна дълга дръжка.

# 313
  • София
На мен ми изглеждат много добре жълтите обици, които са за 11.90лв.,мисля да си ги взема.
А червилото 24К не ми харесва заради блестящите частички, които после се разнасят и над устата и ставаш като клоун  Tired Rolling Eyes
Някой виждал ли е наживо розовото куфарче на представителя, което сега е на промоция?

# 314
  • София
Аз съм мургава и се чудя за жълтите бижута. Никога не съм си взимала, дали няма да съм като циганка.  newsm78

А златните перли по- светли ли са от бронзовите? На мен бронзовите са ми тъмни за цялото лице и ги ползвам като руж само. Докато светлите перли пък са ми прекалено светли. Искам нещо средно.

Общи условия

Активация на акаунт