AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 194
  • 482
  •   1
Отговори
# 285
По дължината на косъма се нанася Simple Smile

# 286
Благодаря!   bouquet

# 287
  • Провинция
Момичета,кажете какво мислите за тонизиращия крем на Ейвън против целулит от серията Sulations(лилава опаковка). Чудя се дали да не си го поръчам,но се питам дали помага при премахването на целулита или просто тонизира кожата и затруднява образуването на "възглавнички"?

# 288
  • Стара Загора
Хай, някой използвал ли е гела за бръснене скин со софт, той намалява ли окосмяването?Или това важеше само за лосиона от серията?Аз от каталог 7 си поръчах душ гела оазис на сенсис, наистина мирише доста свежо, точно за лятото.

Гела за бръснене не ми върши никаква работа. По хубаво се насапунисай с душ гел много по-лесно е бръсненето отколкото с този гел. Имах и лосиона, но го подарих. Единствено рол она ми хареса.  Peace

# 289
  • Бургас
Момичета,кажете какво мислите за тонизиращия крем на Ейвън против целулит от серията Sulations(лилава опаковка). Чудя се дали да не си го поръчам,но се питам дали помага при премахването на целулита или просто тонизира кожата и затруднява образуването на "възглавнички"?

Както често се случва, пообъркали са при изписването  Grinning Не е "тонизиращ", а "тониращ" т.е. придава лек цвят на кожата-само уточнявам за да няма изненади  Peace Иначе нямам впечатления от него, така че не мога да помогна  Rolling Eyes

# 290
Здравейте  newsm08 Някой случайно да си е взел или е виждал новата бяла шапка за плаж на avon   Nature Sunny

# 291
  • велико търново
момичета от к7 на стр.119 ,118 Овлажняващият спрей за крака с зелен чай мента и другите два продукта кои е наи сполучлив и си заслужава да си го взема?

# 292
Здравейте, да ви попитам тоалетната вода ''60-те" има ли опаковка или е само шишенцето?Понеже ми трябва за подарък.

# 293
  • София
Здравейте, да ви попитам тоалетната вода ''60-те" има ли опаковка или е само шишенцето?Понеже ми трябва за подарък.
В кутия е. Peace

# 294
  • София
момичета от к7 на стр.119 ,118 Овлажняващият спрей за крака с зелен чай мента и другите два продукта кои е наи сполучлив и си заслужава да си го взема?
имаш впредвид от 3-те със зеления чай / спрей, ексфолиант и крем/ или от спрея и другите спрейове от същата серия

# 295

Наистина е тониращ, а не тонизиращ. Колкото до ефекта - аз лично не съм забелязала такъв, освен че действа като автобронзант. По-добре си вземи антицелулитния крем (без тониращ ефект) Solutions  Peace

# 296
  • USA, Steak State
Относно тониращия крем против целулит...
По назад в темата писах такива продукти по какъв начин се нанасят...
Много мои клиентки са си го поръчвали и след това изразявали недоволството си просто защото не умеят да го слагат правилно този продукт... То не е да се плякаш постоянно... а преди това да си почистиш и кожата  ooooh!

# 297
  • София
Цитат
Хай, някой използвал ли е гела за бръснене скин со софт, той намалява ли окосмяването?Или това важеше само за лосиона от серията?
Naughty Naughty Naughty Нито гела за бръснене, нито лосиона! #Cussing out

# 298
имаш впредвид от 3-те със зеления чай / спрей, ексфолиант и крем/ или от спрея и другите спрейове от същата серия

новите с ментата миришат много хубаво
пък и за лятото са най-подходящи

# 299
Моля, дайте мнение за новото червило на ейвън с Рийс на рекламата, мазно ли е?Дано да не е като Глейзуеър, защото те са отвратни, купих го и така ми стои неизползвано.Гледам, че ще пускат намален охлаждащият спрей за крака с диня, доволни ли сте от него?
Хайде не говорете така за гела за бръснене, че вече го поръчах. CryКакъв му проблема пък на него, споделете?Лепне ли, трудно се нанася?

Общи условия

Активация на акаунт