AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 232
  • 482
  •   1
Отговори
# 270
Добре, че си поръчах автоматичен молив за очи, дано е по-добър. Но няма да може да се подостря.

# 271
мацки,имате ли впечатления от тоалетната вода 50's glam ? трайна ли е?

# 272
  • Sofia
Трайна е и с много приятен цветен лек аромат. Постоянно ме питат с какъв парфюм съм. Мисля да пробвам и другата 60. Тя е по- мой аромат. А автоматичния молив затова е автоматичен - подостря се сам Peace

# 273
  • София
подостря се ама не както с острилка  Wink

# 274
  • София
мацки,имате ли впечатления от тоалетната вода 50's glam ? трайна ли е?
Според мен, да.

# 275
  • София
И аз му се точа  Crazy

# 276
Интересувам се от този продукт.
11   Лосион за тяло Soft & Glow SPF 15  за средно тъмна кожа SSS   6324 8   7,90   

Някой може ли да ми разясни какво точно му е действието и дали наистина се почернява и има ли шанс да се получи друг (например оранжев) цвят? Понеже ми трябва за важно събитие и ако случайно действието му не ми хареса не знам какво ще правя ...  Rolling Eyes

# 277
  • София
Много е добър!  Peace  Цветът е като при почерняване, не ставаш оранжев. Почернява се постепенно след няколко намазвания.

# 278
Много е добър!  Peace  Цветът е като при почерняване, не ставаш оранжев. Почернява се постепенно след няколко намазвания.

А цапа ли дрехите, че си бях взела един друг и похабих няколко блузки?

# 279
аз станах на петна от него....
не казвам,че е лош продукт.вероятно аз не съм го нанесла както трябва... просто на мен не ми подейства добре  Close

# 280
  • София
Цитат
А цапа ли дрехите, че си бях взела един друг и похабих няколко блузки?
За съжаление го има този ефект(дефект).  #2gunfire

# 281
Хай, някой използвал ли е гела за бръснене скин со софт, той намалява ли окосмяването?Или това важеше само за лосиона от серията?Аз от каталог 7 си поръчах душ гела оазис на сенсис, наистина мирише доста свежо, точно за лятото.

# 282
  • Варна
Интересувам се от този продукт.
11   Лосион за тяло Soft & Glow SPF 15  за средно тъмна кожа SSS   6324 8   7,90  

Доволна съм,придава лек тен и блясък,стяга кожата.Изчаква се малко докато изсъхне,преди да се облечеш!
За лятото е супер! Peace

# 283
Искам да попитам още нещо за слънцезащитните продукти.Трябва ми нещо за града през лятото, за защита на ръцете от слънцето, може да е спрей или лосион с нисък фактор, защото съм с матова кожа, кой е най-подходящия продукт за тази цел, мерси

# 284
Моля някой да ми каже как се използва маската за коса с маслини? Само на дължините ли се нанася или и в корените на косата?

Общи условия

Активация на акаунт