AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 279
  • 482
  •   1
Отговори
# 255
Melissa,благодаря за бързия отговор   bouquet
Надявам се някое от момичетата да е видяло новите златисти перли,че след празниците мисля да поръчвам и е добре някой компетентен да те ориентира.

# 256
И аз бих се радвала да науча повечко за новите перли.
А отзиви за спирала свръх обемни мигли имате ли?(4,90 е,но преди време имам спомен,че я бях пробвала от една приятелка и беше добра) Grinning

# 257
днес си получих охлаждащата чантична  - много е сладка, и компекта за крака от нетната също е готин.червилата аню обаче били в недостиг Sad

# 258
Златните перли ги имам като тези за бронзов загар на имат и големи златни перли отгоре в кутията вземи си ги много свежо стоят! Simple Smile

# 259
Златните перли ги имам като тези за бронзов загар на имат и големи златни перли отгоре в кутията вземи си ги много свежо стоят! Simple Smile
Придават ли блясък?Да не червенеят? Simple Smile

# 260
Момичета, как да разгледам офертите от нетната?  Rolling Eyes

# 261
  • USA, Steak State
Искай си от представителя нетна оферта или виж на:
Нетна 6 - http://www.rosetops.snimka.bg/album.php?album_id=351256&pid=10978301
Нетна 7- http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11409006

# 262
Мерси!   bouquet

# 263
  • София
Момичета, искам да ви попитам, когато не може моят представител да поръчва от нетната брошура по някаква причина, на кого мога да поръчам нещо от там  newsm78 или си е само за представители и техни близки  Rolling Eyes

# 264
  • плевен
Момичета, искам да ви попитам, когато не може моят представител да поръчва от нетната брошура по някаква причина, на кого мога да поръчам нещо от там  newsm78 или си е само за представители и техни близки  Rolling Eyes

По принцип е само за представители,а вече самия представител си решава дали да я даде на клиент или не Peace

# 265
  • София
Благодаря   bouquet

# 266
  • Габрово
Стигна се до момента с остренето на УЖ професионалния молив за очи.
3 пъти се счупи докато успея да го наостря.. демек на 3-тото острене няма да има останал молив.
Wink

# 267
А отзиви за спирала свръх обемни мигли имате ли?(4,90 е,но преди време имам спомен,че я бях пробвала от една приятелка и беше добра) Grinning
Спиралата е много хубава,аз полвам втора вече,прави обем и четката е много сполучлива според мен,а на тази цена си е просто голяма находка,защото по нищо не отстъпва на по-скъпите спирали Peace

# 268
Спиралата е много хубава,аз полвам втора вече,прави обем и четката е много сполучлива според мен,а на тази цена си е просто голяма находка,защото по нищо не отстъпва на по-скъпите спирали Peace
Много ти благодаря. Hug Hug Hug

# 269
  • София
Стигна се до момента с остренето на УЖ професионалния молив за очи.
3 пъти се счупи докато успея да го наостря.. демек на 3-тото острене няма да има останал молив.
Wink

И на мен ми се случи още като ги пуснаха. Сега клиентки си взимаха, но нямам отзиви някой да се е оплакал. Аз лично съм с предубеждение, и то само заради това. Иначе моливът е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт