AVON- обсъждане на продукти за 06-ра и 07-та кампания

• 26 190
  • 482
  •   1
Отговори
# 315
Поръчах златист загар, ако така се казва http://www.album.bg/dimislava/images/12267307/75517/
добър избор ли е?

# 316
  • гр. Пловдив

първото е прекрасно,бих си го взела,ако го засеча пак,понеже не го виждам в каталог 7,много съм доволна от "имитациите" на бижутата Simple Smile
Има го в специалните интернет предложения.

# 317
  • София
Може ли да помоля някое момиче от представителките в София /Стамболийски,Център или Люлин/ да ми пише на лични, искам да поръчам нещо.
Благодаря! Grinning

# 318
  • велико търново
Здравейте момичета скоро ви се оплаках ,че от играта на АVON И АКТИВИЯ  събери 21 капачки и ще получиш подарък 3 продукта .та аз ги изпратих те пък не ги получили и понеже не мога да докажа ,че съм ги изпратила защото са с писмо с марка от 60ст. ,а не препоръчано .днес по куриер ми изпратили една чаша за кафе стъклена с надпис активия ми я доставиха да ми замажат очите не е хубава изобщо не ми харесва.как да си търся писмото в пощата ми казаха ,че няма къде да е писмото е доставено , а от офиса в София твърдят ,че нямат писмо от мен да са получавали.е това е България...............

# 319
Аз от Активия нищо не съм получавала, а сложих дори повече марки на писмото и пратих 21 капачки.

# 320
Искам да похваля новата маска за коса-Гръцки морета-направо е супер,вчера я пробвах за първи път и горещо я препоръчвам Peace,косата ми се "съживи" и стана много лъскава,а и се стои с нея само 1минута.

# 321
  • Бургас
Аз също пратих капачки (само че не 21 за подарък, а 14 за връщане на парите) и още по телефона като звъннах за да се регистрирам, взеха да ме мотаят "Ама то не гледайте колко е официалния срок, имаме много писма получени за обработка, между нас казано винаги можем да се оправдаем с непристигнало писмо !!!!! " и прочее алабалистики  #Cussing out Затова си изпратих писмото с препоръчана поща и с обратна разписка (както и успоредно с това една жалба към Комисия за защита на потребителите за различията между официално обявените условия и разяснените по телефона-имаше полза да ви кажа Mr. Green ). Получих първо обратната разписка с точната дата, на която е получено от тях писмото ми и след това си получих парите в точно определения срок (10 работни дни)  bowuu Иначе за подаръка от Ейвън срока е 30 дни (не помня дали календарни или работни), но дали и кой ще си го получи...България е все пак  ooooh!

# 322
  • София
Цитат
Искам да похваля новата маска за коса-Гръцки морета-направо е супер,вчера я пробвах за първи път и горещо я препоръчвам Peace,косата ми се "съживи" и стана много лъскава,а и се стои с нея само 1минута.

Аз много харесвам маската за коса СПА минерали от черно море. Ама те я спряха #2gunfire
Добре, че се бях запасила и още имам половин тубичка.

# 323
  • София
Цитат

Аз много харесвам маската за коса СПА минерали от черно море. Ама те я спряха #2gunfire
Добре, че се бях запасила и още имам половин тубичка.
Брей кога сме имали серия от Черно море newsm78
Нещо съм изпуснала

# 324
  • USA, Steak State
Не беше ли от мъртво море? Flutter

# 325
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Да от Мъртво море, ама че съм..... hahaha

# 326
  • София
Гордея се с теб!  bouquet
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Тази маска, ще взема да си я поръчам, че само хубави отзиви чувам.

# 327
Някой представител да може да поръча хладилната чанта от К06
 стр.126

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 14:00 от ar4ito

# 328
момичета,помагайте  Praynig
мисля да си взема Червилца или гланцове,понежа са на хубави цени,обаче нито цвета ще нацеля,нито плътността,трайността и т.н.
търся си нещо по-лекичко в нюанс вишна или подобно за по-мургав тен...
дововолни ли сте от Brillian Shine (стр.18) , Ultra Colour Rich(стр.22) или Glazewear (стр.23) или нещо друго ..
а от новата "златна"серия цветовете съвпадат ли,аз никой не си харесах...и въобще стрелям на тъмно май!
мерси предварително

Тук има снимки на някои червила, включително и на "златните", може би ще ти помогнат да се ориентираш.  Simple Smile

# 329
Някоя от вас има ли чантичка Tilly Clutch? Една, която е черна с бели шарки по нея. Интересуваме дръжката й каква е, и какви са едни топчета отстрани по нея?
http://media.snimka.bg/2985/012224501-big.jpg

Общи условия

Активация на акаунт