СЕПТЕМВРИ'09 - 18

• 12 618
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • София; Дружбето
Аз ритниците ги усещам като леко бутане от вътре. Абе баш като ритниче. В началото бяха по-скоро като балончета в корема, като когато ти ври стомаха.

# 106
  • София
При мен пък в началото беше сякаш нещо ми пълзеше под кожата или като гъделичкане, сега вече сме по-големички и много здраво ритаме  Heart Eyes

# 107
Благодаря за отговорите. Чета разни коментари из нета и повечето пишат, че е пърхане на пеперуда, което звучи твърде поетично и много нереално Simple Smile

# 108
tsveta, аз пък си мислех, че съм открила топлата вода с тази кърпа.  Laughing Е, жалко че твоите са се оказали с по-тънки черупки, явно аз съм имала късмет. Може би ако ги бях купила от магазина и моите щяха да се изпочупят. Сега видях и твоите яйца, много са красиви, браво на теб! Аз най-накрая приключих с бисквитите и вече са качени в албума.  Blush

anita29, бързо оздравяване на мъжът ти и дано все пак вие с малкия се разминете и не се разболеете. То и Хриси снощи нещо не дишаше като хората и се притесних, че веднага е лепнала нещо от детската, но тези дни ще се види. Дано не ми се разболее, че после пак наново трябва да свиква с детската.  Confused

# 109
  • Испания и Стара Загора
качих снимка на яйцата Peace
 kiαrrα бисквитките са страхотни Heart Eyes

# 110
  • София
Най-накрая качих и аз снимките, доволна съм от козунаците и brownies (вече ги пробвах, не можах да се въздържа  Mr. Green ), ябълковата торта леко се разпада, ама е вкусна все пак  Mr. Green
Кяра, твоите бисквити изглеждат много хубаво, а и апетитно!

# 111
Аз правя козуначени рула с орехово-какаова плънка. Да си кажа честно обаче нямам сила да замеся, а мъж ми без да иска изхвърлил една част от машината за хляб и нямаше в наличност в магазина от нея.
Стана много смешно. Взех миксера, разбърках продуктите и след това мъж ми се мъчи да меси Grinning . От сместа горе-долу ще станат десетина рула. Изпекох две пробно, но е тънко тестото, трябва му повече брашно и се накъсаха. Миришат обаче много вкусно. Сега си почивам. Чакам го да си изпие кафето да му дойдат сили да добави още брашно в тестото и днес-утре ще допека и другите Grinning
Сложих ви снимка да видите.

Колкото до ритането на бебето аз го усещам вече като побутване, не непрекъснато, но честичко. Момичета избягвайте много много да си галите корема, че предизвиква контракции. Аз имам навик да си държа ръката на корема и го погалвам отвреме на време и доктора като ме видя ми се накара едно хубаво.

Преди време говорихме за кръвното. Миналата седмица вдигнах много високо един ден и ми изписаха хапчета за кръвно за 10 дни. Откакто ги пия не ми се е качвало.

# 112
Мамчета, какви вкусотии творите, мммм...
Покахонтас, дояде ми се ябълкова торта.
Неки, сигурна съм, че ще ги изпапкате, дори накъсани.
Сутринта боядисахме яйцата, станаха много пъстри. Даниел изяви желание веднага да ги пробва.
Като се сгъна малко повече, май притискам бебо и започва да ритка, обаче се усеща и на корема като си сложа ръката. Ритна и татко си.
Весел празник

# 113
  • София; Дружбето
Ей ся извадих втория си козунак от фурната Mr. Green Изглежда чудесно, изгоря отдоу, но на вкус е екстра. Е, малко повечко захар нямаше да му дойде в повече, но ще еволюира рецептата и нещата ще се наредят. Хубава вечер момичета.

# 114
  • Испания и Стара Загора
ХРИСТОС ВОЗKРЕСЕ!!!
НЕКА  ИМА МИР И ЛЮБОВ В СЪРЦАТА НИ!

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 09:10 от anita29

# 115
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!!!Честит празник момичета,да сме живи и здрави и септемри здрави бебенца да гушкаме .
Слънчев и усмихнат ден от мен  Hug

# 116
  • Габрово
      Христос Возкресе!
Не съм правила нищо освен яйца, защото ръката още ме боли, но за сметка на това вложих цялата си енергия в боядисването на яйца и с подходящата декорация просто изглеждат супер  Flutter
http://www.septemvri2009.snimka.bg/album.php?album_id=366055&pid=11682445
http://www.septemvri2009.snimka.bg/album.php?album_id=366055&pid=11682447
Много хубави неща видях в албумчето и особено бисквитите на Киара са много сладурски за дечица  Grinning
Някой ден ще се пробвам и аз с панетонето на Атракция, че съм му отдавна мераклийка.

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 08:55 от valkata78

# 117
# 118
  • София; Дружбето
Христо воскресе. Пожелавам ви здраве и щастие Hug

# 119
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Не знам дали ще имам време да се включа по късничко момичета затова да ви пожелая хубаво изкарване на празника...

Общи условия

Активация на акаунт