СЕПТЕМВРИ'09 - 18

• 12 605
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Dundito-много се радвам за теб.Абе дайте тази тайна парола за албума,че още не съм го гледала Wink.

# 91
Дундито, честито за хубавите резултати  Hug . На мен окончателните още не са ми излезли, но ги чакам следващата седмица.

Киара, Анита какви хубави неща сте направили. И на другите мами, успешни козунаци, курабийки и здрави яйца .

Аз още нищо не съм правила, но днес като се посъбудя съм се замислила сериозно да се потрудя за козунак.

Щастлив ден на всички newsm51

# 92
Абе дайте тази тайна парола за албума,че още не съм го гледала Wink.
[/quot

и на мен

# 93
  • София
Мимичета направили сте страхотни яйца, аз моите ги снимах, но докато ги сваля от апарата ще мине Великден.
Възхищавам се на всички, които са правили козунаци и курабийки. Кагто бях малка мама много месеше и правеше и си спомням, че се молех аз като порасна да мога да си ги купувам тези неща. Е наистина не могат да се сравняват с домашните, но все пак Embarassed
Mirinda и аз доскоро правех палачинките на тиган, но си купихме една скара, от тези с гладката повърхност. Всичко става на нея, а палачинките особено бързо и по две наведнъж. Дори сега аз само правя сместа(малко по-гъста, за да не се разлива) и на мъжо му е кеф да ги прави.... Grinning

Пожелавам на всички ви весели празници. Много здраве за семействата и бебчетата. Ние заминаваме и ще сеприберем чак във сряда Hug

# 94
Благодаря за паролата!

# 95
  • София
Добро утро и от мен!   bouquet
Да се похваля, вторият опит с козунаците беше успешен, та ще ги снимам, може ли само някой да ми праща и на мен паролата за албума? Благодаря!

# 96
  • София
Благодаря за паролата!

# 97
  • Испания и Стара Загора
Добро утро, kaffeetrmker_2
днес ще боядисвам яйцата и после ще кача снимка в алумчето Wink
pocahontas80,neky ще чакам да качите снимки на козунаците Peace
Весело изкарване на празниците  easter

# 98
Привет!
Боядисах яйцата под мъдрото ръководство на Божидар.
панетонето стана супер-на който му се играе 4 часа да го чака-да запрета ръкави Simple Smile

# 99
  • София; Дружбето
От 30 яйца - 20 здрави = рекорд Laughing Laughing Изпратих милото да разходи дребната, че да поизмия чинии и да ги сваря тези яйца. След малко ще ги шарим

# 100
Здравейте момичета!

tsveta аз тази година за първи път нямам пукнато яйце. Прочетох по форумите, че когато сложиш на дъното на тенджерата, в която ще вариш яйцата, хавлиена кърпа, а водата разбира се е подсолена, то яйцата остават здрави. Ами наистина действа, едва ли стана случайно, че от 30 яйца всички останаха здрави. Оттук нататък само така ще ги варя.

Atrakcia, панетонето ти изглежда страхотно. Сигурна съм, че е много вкусно. Сложи ли снимката и в нашето албумче, нека и там да го виждат всички. Поздравления!

pocahontas80, радвам се, че днешния козунак е сполучлив. И аз сега замесих тестото за великденските бисквитки, в момента е в хладилника да стегне и започвам да пека. Дано успея и да ги украся и ще ги снимам задължително.

Днес още не съм влизала в албумчето, но ако някой още не е качил снимки на яйцата си или козунаците си, моля да качва. Ще стане страхотно албумче.  Flutter

# 101
Аууу Контесата, прекрасни яйца! Много ми е интересно това раираното от първата снимка как го направи, а също и едно лилавичко от последната снимка. Тези двете направо ми обраха точките. Браво за старанието!  smile3501

# 102
Страхотно настроение създавате с тези приготовления за Великден  Simple Smile

Имам молба към тези, които вече са усетили ритничета. Може ли да опишете точно усещанията, защото ме съмнява да са точно удари като от слаб ритник. Дали има нещо общо с пулсиране и леки пристягания (различни от фалшивите контракции). Поне това е което аз усещам и постоянно се чудя дали е това. И има ли шанс да навредя нещо на бебчето ако си натискам леко коремчето с ръка. Понякога просто ми се иска да усетя дали е в ляво или дясно и да го погаля ама и от зор да усетя тия ритници леко го понатискам.
   bouquet Майчетата, които имат вече детенце, да не ми се смеят на параноята, моля.  Embarassed

Приятен ден на всички и още много вкусни козунаци да изпечем.

# 103
  • София; Дружбето
kiarra аз винаги ги слагам в студена подсолена вода върху кърпа Grinning но яйцата са с много тънки черупки и се пукат много лесно. Боядисах и спуканите де. Ей ся ще метна снимка

# 104
  • Испания и Стара Загора
Venilove няма опастност да навредиш на бебето.Аз като го усетя и му започвам да си почуквам по корема и то ми отговаря.Незнам как да ти опиша ритниците.В началото бяха много леки,като гъделичкане и ги усещам по-добре вечер като си легна. Peace
Моя мъж е болен и от вчера е на антибиотици.Аз тази сутрин се събудих с херпес на устата,а и като гледам и Алекс е на път да се разболява. #Cussing out
Хайде отивам да боядисвам яйца Peace

Общи условия

Активация на акаунт