СЕПТЕМВРИ'09 - 18

• 12 592
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • София; Дружбето
Опитах козунака - що ли ми трееше. Не е сладък и се рони ужасно. Някой може ли да ми прати някаква свестна реецпта за козунак, щот тая явно не е мойта

# 76
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262831.msg6455199#msg6455199  ей това щях д аправя аз,но се отказах. След малко ще ти дам миналогодишната рецепта-нямам провал с нея.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.msg3459477#msg3459477 ето я  Peace

В Готварския има една тема за панетоне, мисля да е пробвам довечера, май не е врътня. Ще споделя Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 14:52 от Atrakcia

# 77
  • София; Дружбето
май машина за хляб ми трябва не друга рецепта Wink

# 78
Киара, къде са ти яйцата? Аз нищо никъде не виждам  Crossing Arms

Е как бе, в нашето албумче съм направила нова папка Великден. В нея са снимките ми. Да не би да се е затрила?  Thinking Сега ще погледна.

Там са си! Добре че отворих албума, та видях курабийките на Анита. Браво, изглеждат страхотни, сигурно са и много вкусни.

# 79
Киара, къде са ти яйцата? Аз нищо никъде не виждам  Crossing Arms

Е как бе, в нашето албумче съм направила нова папка Великден. В нея са снимките ми. Да не би да се е затрила?  Thinking Сега ще погледна.
Нее, просто няма кой да се сети да види там  Crazy

# 80
  • София
май машина за хляб ми трябва не друга рецепта Wink
Не дей, че аз с машината се провалих  Mr. Green Сега ги правя по старя, изпробван начин  Laughing

# 81
tsveta според мен наистина си попаднала на несполучлива рецепта, както и аз с рецептата за курабиите. Няма да ти казвам колко тесто и готови курабии изхвърлих, направо сърцето ме заболя. Вече ще правя само неща, за които съм прочела добри отзиви, затова и ти пробвай с рецептата на Atrakcia. Този път ще ти се получи.

Gorska_Kitka, сега питах мъжът ми за поставката за яйцата и той ми каза, че я е купил от магазин за 1 лев.  Crazy По-добре да не бях питала.  Laughing Но наистина е много удобна и събира 26 яйца.

# 82
ами киара, то в тези магазини могат да се намерят страшно полезни неща. Сега ще юрна и моя мъж да обикаляме магазините по левче да търсим такава поставка.  Crazy

цвета, наистина може да си попаднала на неподходяща рецепта. Аз ще почна да събирам изпитани рецепти в едно тефтерче като майка ми. От тези рецепти няма никакви провали... Все са сполучливи. 

# 83
Dundito, ЧЕСТИТО ЗА ХУБАВИТЕ РЕЗУЛТАТИ!  Hug
Толкова се радвам, че всичко е наред! Сега само хубави мисли да има в главицата ти! И честито ти момиченце!
С тези хубави новини да си изкарате хубаво празника!

Момичета, на всички желая весел празник! Да сте живи и здрави както вие и бебчетата, така и вашите семейства!

Аз тези дни пак ще си поработя, освен, че е празник, след него ни очаква страшна проверка по ИСО и ще се юркам да работя!

Чао от мен!

П.С. Днес не минах на 4Д, оказа се, че лекарят искал само да ми види резултата от БХС и на 27.04.2009 г. съм на 4Д. Тогава каза, че ще го измери, що го разгледа внимателно целичкото и се надявам всичко да е наред, и кръвопотока ще види. Страх ме е, но ще гледам да не се тревожа прекалено, за да не предизвикам съдбата.

# 84
Мерси момичета много сте мили , аз си заминавам на Пазарджик. Весели празници!!!

# 85
  • София
Писах, писах, даже и един виц сложих и Интернета офейка и сега ме мързи да го правя отново.
Дундито радвам се за теб PeaceКиара яйцата ти са перфектни!!
А на всички мацки с курабии и козунаци - КОМПЛИМЕНТИ!!
Аз не мога да меся и си поръчах от Италия Коломба - Италиански козунак за Великден Blush Не ме убивайте с камъни... Много хубаво готвя /когато готвя Mr. Green/ но за месене съм с двете ръце в Д-то.
Желая весели празници и много усмивки!!!

# 86
Дундито, newsm10 много се радвам за теб и розовите гащи !
 Аз не мога да меся нищо,още по-малко козунаци.Даже като купя готово тесто за пица едвам го разстилам в тавата  ooooh! Готовите са си перфектни  Joy Единственото с брашно, което правя са палачинки,защото се забавлявам докато ги мятам в тигана  newsm64
 Желая на всички весело изкарване на празника , сладко похапване и пълна релаксация  Hug

# 87
Хвърлих се в боя с панетонето. После ще показвам-ако стане.

# 88
Единственото с брашно, което правя са палачинки,защото се забавлявам докато ги мятам в тигана  newsm64

Хихих, това важи и за мен. Ако знаете колко "сухи" тренировки с един мокър парцал имаше, докато се науча да ги обръщам с подхвърляне....  Whistling Мъжо даже ми подари специален тиган на Тефал, да му правя палачинки. После го надра и изкриви... И така от две години чакам да ми го смени и палачинки ядем само готови...

Аз още съм на работа, чакам да дойде да ме вземе и да опъваме платната... Ама пусто задръстване, докато прекоси София ще стане сто часа...

Айде, приятно прекарване, аз моите яйца ги снимах снощи вечерта и нямах време да сваля снимките. Като си дойдем в неделя... евентуално ако не ме мързи...

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 18:58 от Mirinda

# 89
Момичета, преди да си легна искам да ви пожелая весело изкарване на Великден и много приятни емоции Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт