СЕПТЕМВРИ'09 - 18

• 12 529
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Янита, спокойно Simple Smile Понеже аз се занимавам с изготвянето на системи по качество и какво ли още не; минала съм през мнооооооого одити, та ще ти дам съвет.
Първо, много спокойствие. За да се отнеме сертификат, трябва да имаааааааа мноооооого големи несъответствия. В повечето случаи ако има някакъв проблем се дава срок от около месец за отстраняване на несъответствията и след това се прави втори одит. Така, че спокойно.
Другото нещо- никога не казвай, че нямате даден документ или не правите нещо по изискване на стандарта. В момента на одита човек е много стресиран и често пъти отговаря много първоначално без да се замисли. По- добре кажи, че ще провериш, ще се консултираш. През това време си събираш мислите. Помисли това изискване от стандарта каква документация може да го покрие. Защото вие може да имате такава, но тя да е под друга форма, а не точно това, което иска одитора.
Освен това, имайки в предвид твоето положение, одиторите ще бъдат много по- благоразположени Simple Smile
Мога да ти дам много полезна информация и на лични, за да не отегчаваме хората тука. Просто ако имаш въпроси питай.  Hug
Можеш да ми кажеш коя компания ще ви одитира. Аз ги познавам повечето и им знам стиловете на одитиране Simple Smile Та и там ще ти дам акъл.
Успех, всичко ще бъде наред.  Hug

# 226
Горска Китка, благодаря ти! Поуспокои ме малко!
Ще ни одитират Аенор, тези одиторки са много кофти, особено едната, миналата година стоя в маркетинг /в моя отдел/ около 3 часа, много й беше интересна дейността ни!
Сега са на рецепция, надявам се всичко да мине добре навсякъде! Аз ги чакам от сутринта...

Още веднъж много благодаря!

# 227
  • Габрово
Bueno , ако чак толкова те притесняват килата погледни дюканската диета- там има олекотен режим за бременни и кърмачки, който съм изпробвала докато кърмех, но всъщтност не мисля, че е нужно, ще сваляме после.
Честито на узналите пола и на всички, които имат повод за радост

# 228
Аз съм качила 7 кг. и вчера доки каза , че са много за 20 г.с. Каза да внимавам с храната да не качвам, ама пусто му като ми се яде само шоколад. Мога да убия за шоколад. А и съм с ограничен режим на движение, защото септември съм оперирана заради тази миома, но не успяха да я отстранят. И заради нея не ми дават дълги разходки , а само по малко. И това спомага още повече за килограмите, ама за да не качвам значи да не се храня изобщо. И затова надеждата ми е , че хващаме лятото с многото плодове и зеленчуци и ще наблягам повече на тях.

# 229
  • където има любов
И на мен надеждата ми е в плодовете през летния сезон,даже с нетърпение чакам черешите.Ако знаете как ги обичаммм,килограм мога да изям на едно ядене.После праскови,кайсии,а за дините да не говорим.Даже вчера в супера до нас видях диня,бая се зачудих дали да не си купя,но ще поизчакам.
Янита-успех!

# 230
Ами Янита, спокойно, ще се справите и всичко ще бъде наред. Ще споделяш после как е минало.

ами по отношение на килограмите, честно казано е по- лесно да се дава акъл на теория, отколкото да се даде разрешение на проблема.
Фифонка, ами твоята лекарка като ти е казала,че са ти повече кг, да те насочи към някакъв хранителен режим, който да спазваш или поне да те насочи към специалист, за да ти изготви "диета". Можеш да се постараеш например да ядеш повече плодове и зеленчуци, диетични и нискокалорични храни. Моята лекарка ми беше казала и да не прекалявам с плодовете, а ако изпитвам силен глад по- добре да ям кисело мляко.

# 231
  • Испания и Стара Загора
Тук съм.Видяхме го.Всичко е наред,даже върви малко по-голямо с 5-6 дни.Тежи 430гр.Момичета ,моля да ми сложите розов щъркел. Peace
За килограмите - страх ме е да се кача на кантара.В понеделник като отида на консултацията ще разбера колко съм качила.Сега започвам да ям повече плодове и салати. Rolling Eyes
Bueno Дюкан не е за бременни. NaughtyАз бих ти препоръчала 90-дневната диета.Там ядеш всичко.Само плодовия ден го заменяш с белтъчен. Peace

# 232
Честита девойка, Анита! Как е малкия?
Искам и аз розов щъркееел  Grinning

Bueno Дюкан не е за бременни. Naughty
Ха,напиши го в дюканската тема и те изядоха  Mr. Green И според мен не е. Аз я карах миналата година, смъкнах 16кила, но си е лишение от всякъде, колкото и да не го признават.

# 233
  • София
anita29 , честито момиченце! Hug Чудех се кога ще се появиш да кажеш резултата. А моето бебче е със същите рамери като твоето и е 5-6 дни все напред още от началото. Като гледам, ако така вървят нещата, май ще раждаме през август, живот и здраве!
А за диетите - и аз си мисля, че Дюкан хич не е за бременни, олекотен или не. Правила съм я тази диета, ама не можах много да издържа. И аз мисля, че 90-дневната е по- за препоръчване. А най-добре разделно, ама пусто все не ми се получава.

# 234
Честита девойка, Анита!
На мен доктора ми каза да избягвам сладко и тестено. Каза да наблягам на месо и зеленчуци.Да ама аз не ям месо. ХАпвам само пилешко и риба и то от малка съм така. А откакто съм бременна месото така ми се е отвратило, че не искам и да го подуша. И основно хапвам картофки във всичките им разновидности.   Laughing

# 235
anita29, откога чакам да кажеш.  Laughing Честита ти девойка, много се радвам за теб.

За диетите - аз не бих спазвала никаква. След като родих малката, килцата ги свалих просто като ограничих яденето. Добре че имах едно нервно и ревливо бебе и принципно нямах и време да ям, та това ми помогна за няколко месеца да си върна старите килца. Дори на кръщенето на малката, тоест девет месеца след раждането, хората ми се скараха, че съм станала кожа и кости и наистина бях по-слаба отколкото преди това. Та сега ще видим как ще се справя.

Да не ви отчайвам, но и предната бременност я карах лятото и това хич не ми помогна да не кача килограми. Имах си апетит, както и сега и колко сладоледи съм изяла, не ми се мисли. Та си чукнах 20 кила отгоре като на игра. Добре че моята лекарка не ми кара за килограмите, все ме успокоява, че за ръста ми са много добре, ама аз хич не се радвам. Ама здраве да е, ще ги свалим някак.

# 236
Анита, честито ти момиченце! Толкова много се радвам за теб! И аз искам розово щъркелче! В понеделник ще го видим, живот и здраве! Пък и момченце да е, само да е живичко и здравичко!
 Hug
За диетите не мога да дам никакъв съвет, т.като никога през живота си не съм спазвала такива, единствено не съм яла хляб...

Още не е минала проверката, дразнят ме тези как ни държат в напрежение, от сутринта ме боли корема! #2gunfire

# 237
И аз бях на Дюкан миналата година и за това сега съм станала 1000 кила! Много е ефективна диетата и се понася, но според мен е много нездравословна (все пак доста химия се хапва покрай всичките подсладители и обезмаслени неща). Свалих около 12 кила, но след като забременях спрях да спазвам протеиновия ден и си пия кафето със захар и си ям всичко и съответно съм качила 10 кила! Много ми е гадно, ама не мога да страдам и за това сега! И без това от работа и учене не мога да си надигна главата Sad
После ще свалям Simple Smile Аз 10-12 кила си свалям и качвам вече 3-4 пъти за последните 10 години! Кво да се прави като по природа съм по-пълна и, за да съм в някакви по-прилични размери трябва да се лишавам непрекъснато Sad

# 238
Анита, честито момиченце  Hug   bouquet
Е, значи сънят ти не е бил показателен. И аз сънувам момченца и все си имам предчувствието за момченце, ама ще видим какво ще каже ехографа. Simple Smile

криската, стига се тормози. И аз съм от години с повече килограми, ама изобщо не си го слагам на сърцето. Диети не спазвам.  Naughty Просто ако прекаля много, намалявам яденето и се лишавам от сладки и тестени изкушения, но не ги изключвам напълно от яденето си. Според мен самата идея, че ще се спазва някаква диета, страшно много стресира организма- не толкова самата диета, а психологическата нагласа, че лишенията почват.
Единствено понякога почват да ме травмират килограмите- когато тръгна да си купувам дрехи; когато трябва да ходя на море и да ме гледат и други хора... и когато трябва да правя някакви по- сериозни физически натоварвания, защото се уморявам по- лесно. Иначе... аз си се харесвам такава, каквато съм.

Що се отнася до диети по време на бременност, аз съм против... Организма си има нужда от всичко, но в умерени и разумни количества.

# 239
здравейте и от мен. Честито на всички които са видяли пола..... Hug newsm51. Прави ми впечатление че женския отбор е много малък, защо така...няма майстори ли smile3506...странна работа???!!!!!, Ходихме на ЖК днес , момата е добре , спинкаше като е гледаха , мериха ни, аз съмс 5 кила нагоре което било нормално за 18 седмица. Госпожицата си отговаря на размерите. Гледам че за килцата сте си говорили- на мен ми казаха че на месец 1 кг бил нормално демек по 300-400гр. на седмица. Абе не се шашкайте, важното е детенце да е наред, пък другото ние сме жени- оправни сем ще се оправим , Целувки на всички

Общи условия

Активация на акаунт