СЕПТЕМВРИ'09 - 18

• 12 532
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте момичета!
Аз отдавна не съм писала, ама бях в отпуска 2 седмици и не ми се сядаше даже на компютъра. Иначе ви хвърлям по едно око, да не ви изтърва.
Вчера следобед бях на ФМ при Марков. Голям смях беше, много се забавлява с мен човекът. Каза първо ще гледаме пола, да потвърдим. И като се изцепи, че е момче аз само дето не припаднах Shocked. Ама викам как момче, на мен ми казаха момиче. А той, 100% е момче, ще ти дам снимка на пишката за мъжа ти, че да не си мисли, че го лъжа нещо. Направо шаш от всякъде. Е, нищо де, той мъжа ми сега е още по-щастлив, ама никой от родата не ни вярва вече. Викат изчакайте септември и тогава ще разберем.
Иначе на новоизлюпеният младеж всичко си му е наред, върви си все така със седмица напред. Heart Eyes Само тази моя киста не ще да се маха, ами и нараства даже. Ще видим какво ще я правим, дано не стане някой сакътлък с нея. Пък като родя ще я махам.
Ами това е от мен засега, ще помоля за син щъркел, ако може Wink

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 10:10 от electra

# 211
Добро утро момичета! Много хубави новини чета.  Grinning

Покахонтас, честит ти племенник, да е жив и здрав!

фифонка, на теб честити розови гащи. Ееее най-накрая малко разнообразие в мъжкия ни отбор.  Laughing

*clara* то и аз искам кола автоматик, ама ще мине много време докато съберем парички за по-свястна кола. То с тия скорости аман, много мразя за една малка отсечка да превключа 10 пъти. Ама ще свикна, къде ще ходя.

Gorska_Kitka и аз го знам магазина за сервизи на Ботев. Всеки път като ходя на преглед в МЦ Лора, всеки път се зазяпвам по витрината на магазина.  Crazy Добре че всеки път си налагам да не влизам вътре, че кой знае с какво ще изляза.

detelini, ама то е много хубаво да се връзват панделки, казвам го от опит. Сега пък на мен ми е трудно да свикна, че този път няма да връзвам, ама нищо, така е по-интересно.

RAQSVETLINOVA, electra радвам се за добрите новини и честити момченца!

anita29 хайде дано днес разбереш най-накрая дали сънят ти е верен. А на Алекс бързо оздравяване.

Аз пък мога да се похваля, че досега малката не е посмяла да рисува по стените. Толкова много съм я предупреждавала, че тя за първи път да спази нещо което съм казала. Чак не ми се вярва, защото не е от послушните деца.  Laughing Даже като й давам да рисува, първо постилам на масата една стара покривка, за да цапа нея, а не масата. Така че скоро ни предстои боядисване на стените в хола и стаята, че вече три години не са пипани. Щяхме да правим и ремонт на банята, че откакто сме се нанесли в апартамента, все не остават пари за нея, а тя е в ужасно състояние, направо ме е срам като ни идват гости. Но като гледам накъде вървят нещата, май ще остане за след още една година.  Sad Но здраве да е.

# 212
Време беше да се появят и дами,защото при това разнообразие от мъже ще имаме голям избор!  Laughing
Електра и аз съм с подобен проблем като твоя- само ,че аз съм с миома и беше спряла да расте ама вчера я видяхме , че е нараснала доста за 1 месец. Та дано устискаме до септември и тогава живот и здраве със секциота може би ще я махнат! Така , че горе главата, не се притеснявай и си мисли само хубави неща заради бебчето!  Hug

# 213
Може би съм писала вече, но и аз с първата си бременност имах миома. Откриха я на триизмерния в края на бременността. Аз така или иначе трябваше да съм секцио и докторката ме успокои, че по време на операцията, ще изрежат и миомата. Така и стана, просто извикаха още една докторка и след като извадиха бебето, внимателно отстраниха и миомата. Оттогава не съм имала никакви проблеми. Затова момичета не се притеснявайте, ако решението и при вас е такова, няма нищо страшно. По-добре да се махне със самата операция, отколкото след това. Това е мое мнение разбира се.  Peace

# 214
  • София
Ами аз всъщност не знам кога ми се е появила кистата. На първия преглед още ми я откриха, като тогава ми казаха, че не е опасна. Но сега само ме плашат как щяла да се спука, да се извърти и  не знам си още какво. Марков обаче ме предупреди,  че ако решим да правим секцио заради нея направо ще ми махнат целия яйчник, хич нямало да се церемонят Close. Та не знам и аз, дано всичко ни е наред до септември.

# 215
electra в такъв случай стискам палци всичко да е наред до септември, пък после - каквото сабя покаже. Сега най-важно е бебето да се роди живо и здраво, пък лекарите дотогава ще преценят в твоя случай какво да правят.

# 216
Добро утро, мамчета!

Леле, само хубави новини чета тази сутрин! Толкова много се радвам!  Hug Hug Hug
Покахонтас80, честит племенник! Да ви е жив и здрав!
Рая, Електра, честити момченца!
Фифонка, Детелини - честито момиченце!
Аз пък да ви кажа, в началото на бремеността бях 49 кг., а сега съм вече 56 кг., това са си цели 7 кг. нагоре, лелеее  ooooh!
Но да ви кажа май са само на корем и бузи, е, ясно, че и талията я няма никаква...
Аз съм на 4Д на 27,04 в 8,30 ч., стискайте палци всичко да е нормално! Предполагам, тогава ще ми направяти ФМ, доки каза, че ще измери бебчо и ще му огледа органите и така...  newsm78
Отделно ще се обаждам на Марков на 24,04 да проверя дали може да ми измести часа за ФМ от 09,06 за по-рано през месец май, ох, дано да стане, че иначе ще бъде късно през юни!

Днес имаме проверка в хотела, толкова се притеснявам, страх ме е да не се издъня нещо и да ме изгонят от работа, защото в момента не е добре да се случва...

Поздрави на всички!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  

# 217
Анита, стискам палци всичко да е наред на прегледа и да видите пола на бебчето!  Hug

# 218
Атракция аз съм от Пловдив Grinning. иначе ходя при една докторка от Селената в частния и кабинет ( уж съм с направление пък пак си ме таксува, ама здраве да е ).
А за килограмите казвам че ми е притеснено щото с Адко по тва време бях вече + 5-6, явно вярно си е индивидуално.
Рая честити ви сини гащи   bouquet.
Ние в нас нямаме още проблеми с драсканици ( поне не сериозни ), но разхвърля страшно много и като му кажа да си прибере нещата я ме послуша я не. Та така оставям си хаос и подреждам чак надвечер като тръгнат с баща си да се къпят.
Днес ще ни слагат ваксина стискайте палци да не е киселяк после.
Бягам сега да поизчистя, че днес са навън мъжете ми и после малко почивка за мен...

# 219
  • София
Здравейте!
Благодаря ви, че се радвате с мен за племенника  Hug Снощи разбрахме и колко е голямо това бебе, родено е 4,1 кг и 56 см!!!  Crazy Искам моята беба да е жива и здрава, ама ако може и с по-нормални размери, че направо ми се изправя косата като си мисля, че може да стане и тя толкова голяма Mr. Green
Янита, не могат да те уволнят ако си бременна, спокойно, мисли позитивно!  Peace
Поздрави на майките, който вече знаят пола, радвам се, че вече сме повече с девойки, че досега имаше само сини щъркели. Но това може да е и защото за момчета може да се види пола по-рано  Mr. Green
Анита, пожелавам здраве на мъжа ти и на Алекс, но и ти внимавай да не се разболяваш, че хич няма да е хубаво!
Иначе какво друго, времето днес е отвратително, но аз съм в добро настроение защото от 13:00ч съм на фризьор  Flutter

# 220
Ianita28, не си само ти, току-що се измерих на кантара и той се закова на 63кг.  ooooh! Цели 6 кг отгоре. Иначе близките ми и мен успокояват, че само на корема и бузите ми личи, ама аз си знам най-добре.
А за днес - не се притеснявай, няма да се издъниш. А и каквото и да стане, по никакъв начин не могат да те уволнят, така че споко. Стискам палци проверката да мине по-бързо.

*clara* дано малкия понесе добре ваксината. А за разхвърлянето не ми говори - моята мома така разхвърля, че после ми трябва един час да прибирам след нея. За съжаление никога след това не си прибира нещата, казва ми че аз трябва да го свърша вместо нея.  Tired Отсега ме действа, пък занапред не ми се мисли.

pocahontas80, много едро бебе бе.  Laughing Дъщеря ми беше толкова на два месеца. Но да са живи и здрави, пък колкото и да се родят, ще го понесем някак.  Wink За фризьора благородно ти завиждам. Аз съм се наканила от миналата седмица, но тъй реших да махам къдравото и отново да стана с права коса, чакам да доставят един препарат за изправяне. Вече съм се изнервила, защото мразя да чакам. Надявам се поне до края на тази седмица да стане, че вече хич не си понасям косата. А ти пусни снимки след промяната да те видим.  Peace

# 221
desi, предполагам какви вълнения те гонят. Simple Smile дано да се уреди всичко по най- добрия начин.

ех електра, щом Марков е казал момченце, значи ще е мъжко. А и сега се вижда много по- добре, отколкото в началото.
Аз не исках да знам по- рано предполагаем пол, за да не остана изненадана после като се вижда по- ясно Simple Smile Но въпреки всичко ще се съмнявам до последно какво ще бъде Simple Smile

киара, значи този магазин е не само голямо изкушение за мен.
По отношение на освежаването на домовете ни, ние като жени винаги имаме желание да създадем някакъв уют, а често пъти срещаме такава съпротива от страна на мъжете ни. На тях, хем им е готино да са в приятна атмосфера, хем не искат да си дават много зор.
А иначе браво, че си възпитала дъщеря си да не рисува по стените. Трябва да споделяш после опита си и как си постигнала този успех Simple Smile

електра, дано всичко да е наред и да не се налага да се вземат такива кардинални мерки.  Hug  Praynig

Янита, не се притеснявай. Не могат да те изгонят. Законът е на твоя страна.

Покахонтас, племенника ти наистина е голям. Аз пък се надявам моето бебче да не е прекалено мъничко. Но в крайна сметка най- важно е да е живо и здраво и да се развива добре.

По отношение на килограмите, наистина всичко е строго индивидуално. Зависи от хормони, зависи от самата бременност, зависи и от храненето и двигателния режим, зависи и от това дали се задържат течности.
Например миналата седмица един колега се похвали, че жена му е също бременна и ще ражда в началото на Септември. Каза ни, че с първата и бременност от 55 кг в началото е станала 115 кг преди да роди. Ужас.. аз не можех да повярвам и той се обади на съпругата си и я пусна да се чува от всички. Та жената потвърди същото.. Аз пак не можех да повярвам. Това са 60 кг бе хора  ooooh!  Shocked Но той на следващия ден ми донесе и снимков материал. Направо ми се кръстосаха очите. Хубавото поне е било, че за 2 години си е била върнала предишната форма без много усилия.
Сега обаче бременността и протича добре и спазвайки хранителен и двигателен режим е качила 7 кг.
Така, че момичета, наистина всичко е индивидуално.

# 222
Момичета, благодаря за подкрепата! И аз се надявам да не се издъня, че е много важно, ако стане нещо, ще ни вземат сертификата, който струва майка си и баща си! Пу - пу - пу, дано да не стане!
Покахонтас, какво ще правиш с косата си?
Аз наскоро имах силното желание да я направя на черта, но не прекалено къса, за да мога да я вързвам, когато бебчо се роди, но нещо се отказах.
Да покажеш снимки!  Grinning
За килограмите - това наистина си е строго индивидуално! Може би зависи освен от хормоните и всичко останало, и от метаболизма!
Аз задържам вода, почти през целия ден съм в седнало положение, ходя максимум по 1 км. пеш на ден и това е... Иначе хапвам нормално, не повече от преди, на обяд и вечеря по 1 филийка хляб и яденето. Не закусвам, само сега го правя, защото има курабийки, а те не са за изпускане!  hahaha
Сладко - най-много по 1 вафла на ден.
Знам ли откъде дойдоха толкова много кг.?  newsm78

# 223
  • Sofia
 Здравейте и от мен. Днес и аз бях на преглед, бебката е много добре, расте и е вече цели 480грама.
pocahontas80, честит ти племенник. Ми той си е страхотно бебе с тия размери  bouquet
електра, честито ти момченце. Дано всичко с кистата се развие добре.
Ianita28, успех.
За килограмите аз съм качила 5 кг и сега съм 53, ама докторката каза, че добре качвам. Защото съм слаба не се очаквало много да кача, а на мен ми се струва, че качвам бая newsm78. Само бебето да е добре, килограмите са последната грижа.

# 224
  • around the world
Здравейте момичета!
Честито на разбралите пола  Hug ! Радвам се че всички бебоци са добре и ръстът Laughing!
Electra, дано всичко при теб да е наред, а пък септември д-р ще решат кое е най-добре за теб.
Ох момичета  ooooh!, започнах да се притеснявам за тези килограми. Както съм споменавала заради лечение, което продължи около година качих 12 кг. започнах бременността от 65 кг. Вчера се премерих - 69 кг. Нормално съм около 54-55 кг, но ако продължавам така не знам до къде ще стигна Sad.
Сега си търся подходящ хранителен режим, но за сега безуспешно Blush.

Общи условия

Активация на акаунт