СЕПТЕМВРИ'09 - 18

• 12 609
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Да кажа за киселините, наистина ми помага дъвката, обаче изгладнявам много бързо от нея. По-добре ми действат ментови бонбони, по някак си не се усещат. Вчера пих един талцид ама помогна за час-два.

# 181
Момичета, радвам се че ме подкрепяте. Аз по принцип имам книжка от поне 5 години, но съм карала най-много месец, тъй като си бяхме купили първата кола, а мъжът ми още нямаше книжка. Но когато видя, че съм много лош шофьор, а и имам неописуем страх докато шофирам, той се взе в ръце и изкара курсовете. Оттогава все той кара колата, а аз се возя, добре че поне той стана страхотен шофьор и на ден навърта много километри в София. Но ето че дойде момента, в който аз съм зависима отвсякъде. Когато и да ми потрябва превоз, той все е на работа и се моля на познати, а това много го мразя. Та така, ще трябва да преодолея целия страх, който имам и да свикна с това, че мъжете шофьори са много нетолератни към жените такива. Ще има да отнасям псувни всеки ден, но няма начин. В четвъртък ще ходя и аз да видя колата, ще направя едно кръгче и сигурно ще я вземем. Пожелавам на всяка една от вас да преодолее своите страхове и да изкарате книжки, защото наесен наистина ще ви трябват.   bouquet

mam_ma, tsveta, важното е че бебчетата ви са добре, пък явно за по-обстойни прегледи трябва да разчитате на ФМ. Аз също съм на преглед сега в четвъртък и ще дам отчет след това.

mam_ma, много неприятно това с мъжът ти. Дано сега му изпишат по-леки лекарства и нека по-скоро да оздравее.

anita29 добре че сте се разминали с АБ. Хайде да се оправя бързо малкия сладур!

# 182
Да отчета резултата си от гликирания хемоглобин-5,73 е, нямам диабет, границите били до 6,5. Дължало се на естрогена или тестостерона (не разбрах) ,което ми е в повече, благодарение на кисти по яйчницитем който имах преди години.Все пак да ограничавам сладкото.
Олекна ми Simple Smile
За шофирането-голяма краста ми е,само да е свободна колата Simple Smile

# 183
tchopar, на кой басейн ходиш?

Атракция, много се радвам, че всичко при тебе е наред и че нямаш проблеми с кръвната захар.

анита, дано детенце се оправи по- скоро и добре, че поне ще е без антибиотик.

киара, като почнеш да караш малко по малко и ще видиш колко ще задобрееш зад волана.
То и една колежка се притесняваше преди, че не може да кара, ама като и дадоха служебната кола- много бързо се научи. В началото караше по- бавно и неуверено, но сега вече е по- в час Simple Smile

Абе бубара някъде се загуби! Миринда също !  newsm78

# 184
Горска Китка ходя на Спартак, това е до Сити центъра, база на Левски и ВМР.
Миринда и Бубара сигурно са се отдали на сериозна почивка след тия празнични дни. Може да храносмилат в момента  Joy
Аз ще ви оставям за днес, че отивам на зъбар да ме мъчат  Sad Както казваше една бивша колежка - "Няма нищо страшно! Стискай зъби и няма да  те боли!"  hahaha

# 185
  • София
Горска, аз пък се опитах да намекна на мъжа ми, че банята трябва да се редекорира (ние сме в ново жилище от август минала година  Mr. Green ), ама и той категорично отказа да пипа каквото и да е по апартамента сега  Laughing Аз тогава исках светло зелена баня, той бежова, аз се съгласих на неговото, ама сега хич не ми харесва  Whistling Но е късно... Само ще си купим мебелите, за който нямахме пари лятото и това е (повечето са поръчани вече) Laughing Трябва да призная, че е прав, сега всичките средства отиват за подготовка за бебата  Heart Eyes
Киара, аз нямам книжка, но наистина мисля да я изкарам скоро, въпреки че умирам от страх и не си представям как ще карам в София, ама пък с това дете май ще трябва да съм по самостоятелна, ние живеем до Окръжна Болница а мъжът ми работи в Обеля, така че ако се налага нещо спешно не мога да разчитам на него  Tired Така че щом имаш книжка вземи и карай, сигурно всичко е въпрос на опит, като понатрупаш малко ще се справиш по-добре, сигурна съм  Peace

# 186
Здравейте, с малко закъснение да ви честитя празниците   bouquet
Попрочетох по диагонал, че ужасно много сте писали.

Днес си видях изследванията от БХС-то, т.е. казаха ми ги - риска е нисък, изобщо никакви такива цифри не видях на листа, който държеше сестрата. На листа просто беше подчертано нисък риск, явно по по-различен начин са нещата.

Като цяло празниците изкарахме стандартно, при едната баба, после при другата, дребния се надивя и днес в резултат от дву-седмичния престой в домашни условия, направил някакъв цирк в градината не искал да влиза, разплакал се, че звънях по-късно да питам дали всичко е под контрол.

Киара радвам се, че си се престрашила за колата. Съвсем спокойно можеш за твоя сигурност и по-добро усещане да вземеш няколко опреснителни часа при някой инструктор. Имам книжка от 9 години и до миналата година не смеех да се кача на колата, освен като куфар. Като порасна дребния си казах, че не мога да съм зависима винаги и си взех 5 часа опреснителни при инструктор и съм много доволна, не че съм се скъсала да карам, но ако се наложи не се замислям както преди и не ми е проблем.

Виждам, че сте подкарали темата за ремонтите и ние сме новодомци от няколко месеца, но вече съм замислила едно преустройство на банята и си мислех, че само мен ме тресе тази мания, но ме успокойхте, че има и други  Joy Сега остава да донавия съпружеското тяло.

Атракция  Hug поздравления за резултата, някъде като че и мернах, че и с Дундито нещата са окей   bouquet

Айде изчезвам, че трябва да съм първата взела детето си. 

# 187
Атракция, радвам се, че резултатите са добри!
Надина - за тебе също!
На всички желая само хубави резултати, без повече лоши вести!

Що се отнася до шофьорската книжка - аз съм изкарала курсовете преди доста години, но 2 пъти ме скъсаха на кормуване и се изплаших и от тогава не съм ходила...
Но като се роди бебчето, живот и здраве, ще ми трябва, а от къде ще намеря време за курсове, нямам идея  newsm78
Аз работя в хотел и басейнът ми е под носа, но и мен като Горска Китка ме е срам да си покажа коремчето в бански.
Сега търся цял бански и ще започвам, срам, не срам, с една приятелка, която роди преди 5 месеца.

Ще видим...

# 188
По повод н а коремите и банските се сещам за приятелка,която ми разказваше как едно дете с ужас й гледало огромния тумбак в бански,после гледало мръсно нея и казало "Що си изяла бебето?"  Laughing
Мен не ме бърка да се разхвърлям,нали корема е от бебе  Sunglasses

# 189
е, мен не ме е срам да си показвам коремчето. Срам ме е да си показвам кълките и най- вече целулита. Simple Smile Казах аз на мъжо, че ще ходя в "Пълна промяна" , а той не ме пуска там. Сигурно се притеснява да не го заменя с някой друг като ме разкрасят Simple Smile  newsm78

# 190
Аз също не се срамувам от коремчето си, но и аз имам целулит, а и тези косми по корема...
Не се изказах правилно в предишния си пост!

# 191
На всички желая спокойна вечер!

До утре и да си починете!

Hug

# 192
  • София
Здравейте мацки! Честито възкресение Христово! Много здраве и положителни емоции!!
Горска китка не ми говори за целулит, защото от как съм бременна станах нещо ужасно...С умиление си гледам снимките от миналото лято... Мерих се - 60 кг. Туниките от миналото лято, на които се надявах да си ги нося ми седят като ластични потничета Shocked
Усетих бебетата newsm44 newsm44 и то не еднократно както до сега ами около 10 ритника за 1 час. Сега знам, че и преди съм ги чувствала ама не знаех какво е..Мъжът ми в петък им пееше на корема /беше прилепил ухо/ и по едно време усетих онова странно движение от вътре и той вика: Лела ама ритна ме!  Joy и така цяла серия. А нали са две - ударите бяха на 4 различни места...
Аз си шофирам ежедневно. Изкарах книжка преди 18 г. точно за да не съм зависима от никого по купоните и когато ми е тъпо да си ходя Crossing Arms И сега съм много доволна. Даже си лепнах отзад лепенка - Внимание мама зад волана Grinning
В петък по спешност ходих в Торакс, защото ме свиваше стомаха - диагнозата - възпалени черва и спрете зелената салата.
Утре съм при Марков за поредната ФМ и при Велковски за пренатална екокардиография.
Поздрави за момичетата за добрите резултатир а на тези които смятат да правят ремонт - изчакайте първо децата да порисуват по стените пък после Joy

# 193
 Здравейте и от мен  Heart Eyes
 Киара , по въпроса с шофирането – щом другите го могат,значи ще го можеш и ти с малко повече стаж зад волана. Единствено ме притеснява,че положението ни не е много за излишни притеснения и вълнения. Така че,ако ще караш го направи с човек до теб,за да ти е по-спокойно!  Naughty  Аз сядайки за пръв път зад волана сама и пресичайки орлов мост едва не получих инфаркт,сърцето си го усещах в ушите. Пък сега съм бетер бакшишите,не им отстъпвам нито по бързина,нито по нахалство.  Mr. Green
Атракция, Надина , и всички с добри резултати - Честито! Дано и за напред всички да сме  ОК  Praynig
 А на  болните пожелавам бързо оздравяване  Hug
 Бубара,честити ритничета ! Голям кеф е.И аз от 1 седмица си усещам бебо редовно и ми е по -спокойно. Peace

# 194
  • София
Момичета, станах леля! Първи ми братовчед току-що ми съобщи, че днес му се е родил син! 4,1 кг и 56 см  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт