ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ-15

• 21 826
  • 418
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • София
Анастасия откъде се познава с тия двамата-Филип и момичето?

Te я хванаха с Димитър да се мляскат в апартамента на Асенови (но не разбраха какво става точно.)

# 212
Аз понеже по това време сладко спя,а през деня нямам време да свалям филма и затова питам.Simple Smile
А Анастасия какво е правила в този апартамент?На среща с пелтека ли е била или?

# 213
:
Много силен беше момента със сбогуването на Явор със семейството му, за малко и аз да се разплача.
:
И за мен....Особено сега,когато моята любов е далече...в чужбина.,..изживях отново момента на сбогуването Tired

Валери и Крис- Толкова красиво и нежно!

Беше като милувка на два танцуващи лебеда...

Слаш,страшно поетична си...Страхотна Hug

# 214
Гледайте утре събота мислче от 20:00 часа или 21:00 по нова ще дават пародиино предаване ще има и за сериала   Grinning

# 215
Гледайте утре събота мислче от 20:00 часа или 21:00 по нова ще дават пародиино предаване ще има и за сериала   Grinning

от 21.00   Peace Laughing

# 216
  • София
Анастасия откъде се познава с тия двамата-Филип и момичето?

Te я хванаха с Димитър да се мляскат в апартамента на Асенови (но не разбраха какво става точно.)

О, да ! При това Анастейша беше представена за брокерка....  Whistling
Абе страшен епизод, колко развръзки и завръзки...

# 217
  • София
Ами отиде да говори с Димитър, и се набутаха в къщата на Асенови защото е празна, та по тайно... И от дума на дума се награбиха. Laughing

# 218
Посъвзех се. Дано успея да напиша нещо смислено..
Искам да кажа, че аз като един луд слашър, съм изгледала почти всичко на тази тема.
Мога да кажа, че не съм гледала досега по- хубава целувка между мъже Heart Eyes
Боже, как го изиграха Иван и Любо. Сякаш танцуваха..
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 219
Ардеа,взе ми думите от устата много караива метафора на двамата,като два лебеда  newsm10  bouquet

# 220
От 21.00 часа е.Нещо като продължение на българския вариант на ,,страх'' ако се сещате-с Ники Пънчев,героите от ,,Забранена любов'' и май тези от къщата.Миналия път беше много весело:)))))

# 221
[
ох, не мога се оправя още, след тия новини за 86-та серия  Laughing
не можела да се оправи hahaha
А ,ти знаеш ли аз как се чувствах като видях сцената....Знаеш ли,а....А и на работа бях..
Почувствах такава топлина,че сигурно ми е проличало Blush
 Страхотно е... Hug
Ардеа алба, знаеш ли какво ми прави впечатление в общата снимка в сайта?
Че всички са наредени по семейства. И къде е наш Валерко- между Борис и Мартин Mr. Green
дали това трявба да означава нещо Heart Eyes
Явор и Елица пък не са изобщо до семействата си-просто на Валери бизнес мястото му е там Simple Smile

# 222
Веселка ,мерси за учтонението и аз не бях сигурна в колко точно е  Simple Smile

# 223
тъй като аз не съм толкова възвишена,бих казала , че съм първична дори и искам нещата с истинските си имена ...... та в тази връзка да попитам : кой от двамата е "жената" - Крис или Валери newsm78

# 224
тъй като аз не съм толкова възвишена,бих казала , че съм първична дори и искам нещата с истинските си имена ...... та в тази връзка да попитам : кой от двамата е "жената" - Крис или Валери newsm78
Крис Naughty

Общи условия

Активация на акаунт